Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mada, kad se setim unazad mesec ili mozda nesto vise dana, od 2000$ do 2800$ se vracao za dan dva. Ovo kilavljenje oko 2000 je prilicno potrajalo, pa rast na 2700 sad deluje veliki.

odličan sell the news event 😀
bukvalno! pogotovu za vesti koje imaju unapred poznat datum i ishod. poslednjih 6 meseci se pokazalo kao nepogresiva taktika:

1) pojavljivanje Elona Muska na SNL je definitivno bio pik kucica. tacno u minut je oznacilo vrh balona
2) pustanje 2. transe stimulusa u USA - svi su mislili da ce da sada milioni amera da pohrle i dokupe BTC i da idemo bar na 70k. A cena je samo polako kliznula na dole.

jedna od vaznih lekcija naucenih u prethodnih 6 meseci.... ako niste stigli da 'front runujete' vest, ne ocekujte da ce sama vest podici cenu - stavise!

Poslednja izmena:
Pazi, ako prođe sve kako treba, dugoročno je to mega bulish, jer se burnovanje pokazalo kao odlično rešenje.
Ali kratkoročno ( kako velika većina ovde trejduje ili prati cenu ) svakako nije.
Isto već viđeno gomilu puta. :D
Sam London fork je dobar za cenu ETH zbog burn-ovanja jer je trenutno inflacija ETH prilicno visoka posto se isplacuju paralelno i ETH i ETH2 nagrade za otvaranje blokova. Medjutim nece resiti problem zagusenja mreze i skupih transakcija - mozda ce samo malo poboljsati stvari. Tek ce ETH2 ako ikad bude gotov i implementiran napraviti revoluciju na tom polju!

Gde li ce ovo da prevagne? Kako se zove to..korekcija? Kazu da je Indija uvela ban ako je tacno 😮

Poslednja izmena:
Za sada je super, napravio se support na 37500 i manji na 38K, postoji i manji otpor na 39K ali sve u svemu BTC izgleda zdravo. Rekao sam da ne ocekujem ispod 37K cenu nikako i za sada to pije vodu.

LBC je visegodisnji low. Ima li neki razlog ili...? Mislim se da uletim manju svotu a nesto nisam pratio zbivanja.

Ja tu ne vidim nikakav potencijal. Lebac je 2017-te doziveo peak i to je to, od tada je mrtav konj. Licno, ne bih ga pipnuo ni stapom. S druge strane svakakve shitove naduvaju tako da ima potencijala da skoci i 100x ako ga naduvaju (iskreno sumnjam). Ne vidim da se Odysee nesto koristi.
Volume mu je ocajan, niko ga ne kupuje osim nekoga ko se kao ti mozda nada da ce da skoci. Mozda uvaliti neku sicu cisto reda radi u fazonu bitno je ucestvovati i to je to. Nikakvu ozbiljniju lovu ne bih uvaljivao u njega.

Sada je ona faza market-a da samo udaraju kontru. Naplašili su retail, oni sada ne pipaju kripto ni go*njivom motkom, pa su im samo ostali okoreli kockari da ih lome sa potezima kontra od logike.

Eto mene ponovo necu reci nista pametno samo cu da javim malu promenu misljenja ...

Mislio sam da je to-to sto se tice korkecija, a onda sma video ova dva grafika ( benjaminovi grafici mozete da ih iskopate na njegovim javnim videima verovatno ) ..

ROI od pocetka ciklusa ili od polovljenja BTC-a ( sve grafike je pravio onaj Benjamin.. )

Kako sam pobornik ideje da se Ciklusi produzavaju i da ce svaki ciklus imati manji ROI od prethoddnog zaklucujem sledece.

Postoji velika verovatnoca da cemo se jos par meseci vrteti izmedju 30-40 k, pre nego sto odemo na gore i nove ATH-ove ..

Sto se tice mog standardnog DCA vikendom -> kupovao bi, ali su se neke stvari iskomplikovale u medjuvremenu pa moram da balansiram izmedju obaveza/zelja i kupovine Kripta .

Prilozi

• photo_2021-08-04_17-50-50.jpg
    photo_2021-08-04_17-50-50.jpg
    29 KB · Pregleda: 46
  • photo_2021-08-04_17-48-46.jpg
    photo_2021-08-04_17-48-46.jpg
    33.6 KB · Pregleda: 46
Poslednja izmena:
Sto se tice LBC projekat sa najvecim uspehom od starih konja definitvno i projekat koji je zbog ludosti i idotizma glavnog pokretaca istog izgubio 99.8% vrednosti:
1. LBRY je corporacija u USA koje je pod napadom SEC jer je CEO odbio da cuti i plati neku smesnu kaznu vec je oduluciod aizadje u javnost i bude zrtva americkog sistema i da sebe prestavi ko broca za slobodu govora
2. platforma iako decentralizovana sa 100+ vanjskih devova i jednim od najvecih community-a izvan krpita i dalje ceka na LBRY inc da gura projekat?!?! (iako sve scamcine od ETH i svih ICO rade suprotno iako su centralizovane na sve moguce nacine pokusavaju da se predave kao da nisu ovi rade bas suprotno)
3. Odysee sajt je nakon ~8-10 meseci postojanja odma iza youtube-a i trenutno se glabalmo na Alex-a ranku nalazu na 1996 mestu i konstantno popularnost raste sa milionima pregleda po danu

Totalna ludost CEO istog koji ide u lican okrsaj protiv SEC-a da lik nije LUD lbry bi 2021 bio jedini coin koji se izvukao cenovno, jer je sve bilo spremno od novih asic-a do jaceg lobija koji ga je akomulirao, nakon SEC sve je to puklo, ljudi koji su u community 99% nisu iz crpto sveta i ne razumeju problem i sta znaci decentralizacija

Ja licno sam im davao resenje problema jos pre SEC a to je oduzimanje LBC github od LBRY inc (koproracije koja je jedino u problemu sa SEC), ako ne zastavrno onda preko fonadacije imginarno kao sto rade i svi ostali alt coini ali masa ne razume, sad sa padom cene vidim da su svatili neki da sam u pravu, ali ne vidim da se ista desava
Jednostavno ideja bi bila da se projekat prebaci na odlukama na fondaciju i totalno decentralizacuje a dok se SEC proces ne resi ceo premine da se burnuje ili zakljuca, finansiranje servera i devova da se radi preko metode kao i ostali projekti ili od POW fee (hard fork) dok sve ostalo sto valja od odysee-a i ostalog treba da ostane kako je bilo

Stvarno je totalno ludo da projekat koji ima po danu novih na milion korisnika vredi bednih par miliona $ jednsotavno realnih argumenata nema osim da je CEO aka Jeremy LUD (inace isti je mogao platit kaznu SEC kao sto 500+ ICO i ostalih projekata oduvek placa te kazne i to se ne sme objaviti jer SEC ne dopusta i tako i dalje funkcinisu dok "placaju")

poz moze da skoci eth na 10k evra btc znam da moze el moze etheeereeeum :unsure:

Treba biti oprezan. Danas ce da prze deo ETH u 14h. Moze da skoci ali tesko da ce to da ide vise od 3k. Kada to prodje mogao bi vec sutra da krene dip, jer po 3 mesecnom BTC chartu vreme je ;) msm ovo nije konacan zakljucak. Samo mi nesto deluje tako kao vrlo moguce? A jos sutra Petak

Treba biti oprezan. Danas ce da prze deo ETH u 14h. Moze da skoci ali tesko da ce to da ide vise od 3k. Kada to prodje mogao bi vec sutra da krene dip, jer po 3 mesecnom BTC chartu vreme je ;) msm ovo nije konacan zakljucak. Samo mi nesto deluje tako kao vrlo moguce? A jos sutra Petak
Znaci li to da ce biti manja isplativost na kopanju ETH?

Ne bih to znao da ti kazem. Nemam bas nikakve veze sa kopanjem. Samo trade. Verovatno drugi iskusniji mineri znaju vise o tome...

Kopace se manje ali mislim da ce cena da skoci, tako da mu dodje na isto

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno