Ne vredi, ne moze konja da ubode. Na 10K je najavljivao slom berze pa je na kraju usao ne daleeeko visoj ceni. Cim je krenuo opet da najavljuje sve je jasnoJa sam znao da je dno čim je Morbius ponovo počeo da najavljuje slom berzi i kripta.![]()
Ja sam znao da je dno čim je Morbius ponovo počeo da najavljuje slom berzi i kripta.![]()
Pazi, jednog dana ćeš svakako biti u pravu ali ti je tajming za sada 100% pogrešan.![]()
Objasni mi samo zašto bi bilo ko kupovao bonds sa trenutnim kamatnim stopama? To je garantovani gubitak, pogotovo sa rastućom inflacijom.Tajming je tačan, mi smo zapravo već prebacili termin. Leverage na berzama je oborio sve rekorde, smart money beži u bonds dok dumb money utrčava u stocks. Svi indikatori koji su tačno predvideli prethodne slomove su pozitivni, isti ljudi koji su tačno predvideli prethodni slom opet upozoravaju. Ovo je ona situacija kada Pera Kojot trči po vazduhu. Sve dok Kojot ne ukapira da je izgubio tlo pod nogama, on će nastaviti da trči. Može tako još mesecima, možda i preko godinu, ali kad više ne bude kupaca, pad je neizbežan, biće apsolutno brutalan i doneće nam novu eru stagflacije.
mislim da se igraš sa vetrenjačamaObjasni mi samo zašto bi bilo ko kupovao bonds sa trenutnim kamatnim stopama? To je garantovani gubitak, pogotovo sa rastućom inflacijom.
A FED ne sme da podigne kamatne stope, jer je Amerika prezadužena i ne bi podnela da u sledećem ciklusu refinansiranja dugova mora da uračuna veće kamatne stope.
Nisam tebi odgovorio već Morbiusu. Verovatno ti je na ignore listi i ne vidiš šta piše pa misliš da sam tebi odgovorio.Nisam te razumeo, izvini.
Objasni mi samo zašto bi bilo ko kupovao bonds sa trenutnim kamatnim stopama? To je garantovani gubitak, pogotovo sa rastućom inflacijom.
A FED ne sme da podigne kamatne stope, jer je Amerika prezadužena i ne bi podnela da u sledećem ciklusu refinansiranja dugova mora da uračuna veće kamatne stope.
Meni samo nije jasno kako moze neko da kaze "tako moze trajati mesec ili godinu" pa samim tim celo predvidjanje nema smisla jer ako pricamo o vremenu u relativnom smislu cela prognoza kakva god da je apsolutno nema nikakvog smisla.
Pa svaka rezervna valuta tokom istorije do sada je imala rok trajanja. Nema razloga da verujemo da će sa US dolarom biti drugačije. Vreme mu je...I stvarno mi nije jasno kako ljudi smatraju da će SAD dobrovoljno postati Argentina. Naša ekonomija potpuno zavisi od dolara kao svetske rezervne valute, hajde da uništimo dolar? Mislim da je takav stav nerealan.
Malo je nezgodan način kako ignore funkcioniše. Koliko god da sam zahvalan toj opciji, u ovakvim situacijama je nezgodno. Ja sam prvo pokušao da ukapiram da li se možda obraćaš nekome koga sam ja stavio na ignore..Skapirao sam posle.
BTC je ostao na istom nivou kao juce ali su altovi malo krenuli, videcemo danas na koju ce se stranu prelivati. Ne bi bilo lose da BTC miruje danas ali ako predugo stoji ispitace se support sigurno.
Citao sam malo La Prestige poruke. On je car. Rekaoje za Stellar i Cardano da bi mogli da budu ok za hold. Sta mislite kakvu perspektivu imaju coini ciji je supply tako velik - 50 milijardi? Inace po prognozi uskoro bi moglo da se desi njegovo predvidjanje da stellar krene na 20$![]()
Ovo je bilo na 0.56Pogledajte prilog 313478
Meni se cini da ETH/ btc neko dno trenutno..
4 avgusta se smanjuje zarada od kopanja ETH-a.
Definitivno treba uzeti u razmatranje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari