Gledam, gledamMa kakva korekcija, ovo je standardni vikend. Sutra u ovo vreme gledaj.
Jeb'o si mu kevu sa prizivanjem. Ja bih samo rekao da La nije nista pogresio. Mislim da je ovo ta korekcija o kojoj je pricao. Ok, zakasnio mesec dana, big deal. Obzirom kako je krenulo u januaru, za ocekivati je bilo da ovo bude ranije. Kudos to La.Jel samo ja čekam pad na 56,57k za ponovni ulaz iz dolara u btc? 😂
Koja li bi vest mogla da ga obori dovoljno..
Ih, what's a few thousand among friendsGledam, gledam
Sugavi binance mi nije dao da se ulogujem 2 sata. Hteo sam da spustim ordere 10%, svi su mi prosli a i ti 10% nize bi prosli. Sad mogu da spavam ne vredi mi logovanje.
Meni nisu prošli orderi? Jel to bila razlika u ceni između menjačnica. Ja sam na Cex i Bittrex imao otvorene.Uhhh prodje sinoć order na 46k 🙂
Sjajno!
AminDobro sad, hajde da opljujete jos jednom coveka koje ljudima foliko pomogao u trgovini. Ne sme slucajno niko nikada da pogresi a da se ne nadje neki pametnjakovic da mu to natrlja na nos i popljuje sve do tada.
Pre nego sto popljujete nekoga prvo razmislite da li je vas doprinos temi i pomoc ljudima veci ili manji. Ako je manji onda treba da vas bude sramota. Ako je veci i dalje je sramota![]()
Sve ok, zamenio $SOL za $ROPE malopre na 0.37$ (trenutno na 0.46$). 😂
Al se DOGE solidno drzi ahahahaha
On nikako da krene, danima je na oko 0.18 imam ga gomilu, jeste da ga ima u stotinama milijardi ali bar nije sprdnja ko Doge nego ozbiljan projekat.Ja ulazim u hot, trenutno 0.016. necu da cekam da ide nize.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari