Ja sam na 145 prodao LTCOcekujte da ide na 200 znaci za dan.
Prodao sam jel sam presao u ETH, svidja mi se da par poslednjih sati dok BTC pada ETH raste.
prekjuce je LTC: ETH odnos 5,8:1 sada je 5,4:1 ..... pre mesec dana 7,5:1
Ja sam na 145 prodao LTCOcekujte da ide na 200 znaci za dan.
Prodao sam jel sam presao u ETH, svidja mi se da par poslednjih sati dok BTC pada ETH raste.
Mislio sam na neku ozbiljniju korekciju. A ne ovako, skoči 10-20% i bude korekcija 3-4-5%, to mi je neverovatno. Svakog jutra se budim očekujući neki pad 10-20-30% a uvek bude obrnutoOcekujem uvek ali nikada to ne pisem. Korekcija ce biti posle svakog veceg i naglog skoka. Korekcije uglavnom diktira BTC ali obzirom na trenutnu akumulaciju standardnih korekcija nemamo. Uglavnom se to svede na skoci 10% pa se povuce par procenata dole. To je za sada sve sko ocekujem.
Zao mi je onih koji su shortovali ili cekali ulaz konstantno po nekoj nizoj ceni. Nisu pratili trziste i nisu dobro procenili situaciju. Znali smo da ce korekcija biti ali od novembra na ovamo je sve vise izgledalo da nema nista od veceg pada. Pisao sam koliko je short opasan i da ce ljudi izvisiti. Kad je akumulacija na vrhuncu nema govora o velikim korekcijama. Ne kada su intitucije u pitanju koje kupuju ogromne kolicine. Niko nece prodati sad kolicinu koju vise ne moze da kupi a da ne potrosi 3x vise. To neki nikako da shvate.Mislio sam na neku ozbiljniju korekciju. A ne ovako, skoči 10-20% i bude korekcija 3-4-5%, to mi je neverovatno. Svakog jutra se budim očekujući neki pad 10-20-30% a uvek bude obrnuto
Od poznatiji altova ostali su LTC i ETH, nazalost dash,xmr,zec generalno privacy coini kao i XRp, STR to je u velikom problemu.
LTC iz mog ugla gledanja treba da bude No1 altcoin pa onda ETH, mada za ETH bice svasta oko njega puno mutni radnji, dok je LTC cist ko suza.
Ovom skoku nema kraja...
Inace, ovo je jako zdrav skok , bukvalno zasnovan na ponudi i potraznji. Potraznja je ogromna otkako su institucije uskocile, kupuje se daleeeeeeko vise nego sto se iskopa a slabo ko prodaje. Realno ko proda napravio je najvecu gresku u zivotu. 50K mozemo videti za 15-20 dana ako nastavi ovom brzinom. Malo je prebrzo za moj ukus ali nije nemoguce. Radije bih da se cena malo primiri pa da opale altovi.
Tapatalk from Poco loco
Evo ga ETH opalio ubio naciju :d preko 750eur po komadu, izgleda da je moj target od 1000eur smesan, ako ovako nastavi bit ce ovo godina za pamcenje za mnogo nas![]()
Evo ga ETH opalio ubio naciju :d preko 750eur po komadu, izgleda da je moj target od 1000eur smesan, ako ovako nastavi bit ce ovo godina za pamcenje za mnogo nas![]()
Samo da podsetim ono sto sam juce pricao. Cim udari u support opali gore. Za sada je skocio 20%, ima lufta jos. Nije ni sacekalo ponedeljak da krene.Jeste bolno i to ljudima trosi zivce, zato svi izadju prerano iz kripta. Altovi ce krenuti, ne sumnjajte uopste.
Cini mi se da LTC bukvalno samo sto ne opali 30% gore. Kapiram do ponedeljka da se to desiti. Uzeti sve sa dozom rezerve, ne znaci da cu biti upravu ali jako mi mirise na jedan dobar skok.
Edit: Dodao sam chart. Jasno se vidi sta se desava kad LTC odnos udari u support.
Pogledajte prilog 295105
oni koji teško razlikuju kućište od mandrila u teranju - onda obično sve ode aj zdravo.
Stao ETH na 975 borio se, al ga poterase dole
Pitanje od milion itirijuma, dal ce preci do sutra preko 1000 dolara
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari