Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam na 145 prodao LTC :) Ocekujte da ide na 200 znaci za dan.

Prodao sam jel sam presao u ETH, svidja mi se da par poslednjih sati dok BTC pada ETH raste.

prekjuce je LTC: ETH odnos 5,8:1 sada je 5,4:1 ..... pre mesec dana 7,5:1

To ce se vremenom jos smanjivati, ETH nema vise onaj nalet kao pre kada se pricalo da ce prestici BTC. Vise se niko time ne zanosi. Sjajan je novcic, Vitalik je genije. Cena ce skakati sigurno i u to niko ne treba da sumnja. Mislim da nece kao LTC ali bice muskog skoka svakako.
LTC i dalje najbolje izgleda i mislim i dalje da ce on najvise skociti.

Tapatalk from Poco loco

Ocekujem uvek ali nikada to ne pisem. Korekcija ce biti posle svakog veceg i naglog skoka. Korekcije uglavnom diktira BTC ali obzirom na trenutnu akumulaciju standardnih korekcija nemamo. Uglavnom se to svede na skoci 10% pa se povuce par procenata dole. To je za sada sve sko ocekujem.
Mislio sam na neku ozbiljniju korekciju. A ne ovako, skoči 10-20% i bude korekcija 3-4-5%, to mi je neverovatno. Svakog jutra se budim očekujući neki pad 10-20-30% a uvek bude obrnuto

Na osnovu istorije, LTC će ići još bolje u odnosu na ETH. Ja planiram da se prešaltam sa LTC u ETH negde na 3,2:1

Mislio sam na neku ozbiljniju korekciju. A ne ovako, skoči 10-20% i bude korekcija 3-4-5%, to mi je neverovatno. Svakog jutra se budim očekujući neki pad 10-20-30% a uvek bude obrnuto
Zao mi je onih koji su shortovali ili cekali ulaz konstantno po nekoj nizoj ceni. Nisu pratili trziste i nisu dobro procenili situaciju. Znali smo da ce korekcija biti ali od novembra na ovamo je sve vise izgledalo da nema nista od veceg pada. Pisao sam koliko je short opasan i da ce ljudi izvisiti. Kad je akumulacija na vrhuncu nema govora o velikim korekcijama. Ne kada su intitucije u pitanju koje kupuju ogromne kolicine. Niko nece prodati sad kolicinu koju vise ne moze da kupi a da ne potrosi 3x vise. To neki nikako da shvate.
Kad akumulacija splasne i kad neko moze da istrese 10K novcica i da ih kupi za manje pare ponovo onda ce biti korekcije. Niko nece u minus da ide ;)

Tapatalk from Poco loco

Ovaj produženi vikend je retail pokušao da preduhitri institucije. Ali Grayscale standardno kupuje kada dampuje ranije tranše, što neće biti pre februara. Mogli bi ovog meseca imati još jednu poslednju priliku da se dopunimo po pristojnim cenama, videćemo šta će od svega biti.

Ovom skoku nema kraja...
Inace, ovo je jako zdrav skok , bukvalno zasnovan na ponudi i potraznji. Potraznja je ogromna otkako su institucije uskocile, kupuje se daleeeeeeko vise nego sto se iskopa a slabo ko prodaje. Realno ko proda napravio je najvecu gresku u zivotu. 50K mozemo videti za 15-20 dana ako nastavi ovom brzinom. Malo je prebrzo za moj ukus ali nije nemoguce. Radije bih da se cena malo primiri pa da opale altovi.

Tapatalk from Poco loco

BTC stoji ukupan, a ETH poceo da skace kao lud.
Ostale novcice ne pratim.

Jel to pocelo malo da se preliva na ALT-ove ?

Btw, usao sa nekom sicom (vise i nemam) na 850 na ETH pre bukvalno 5 minuta.
Kazem nisu neke pare, oko 1600 dolara sam imao.

Pa bude se altovi polako, ltc zauzeo 3mesto na mc [emoji16] i u procentima za 24h vise su skocili eth i ltc u odnosu na btc [emoji854]

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Od poznatiji altova ostali su LTC i ETH, nazalost dash,xmr,zec generalno privacy coini kao i XRp, STR to je u velikom problemu.

LTC iz mog ugla gledanja treba da bude No1 altcoin pa onda ETH, mada za ETH bice svasta oko njega puno mutni radnji, dok je LTC cist ko suza.

Koje mutne radnje oko ETH?

Ovom skoku nema kraja...
Inace, ovo je jako zdrav skok , bukvalno zasnovan na ponudi i potraznji. Potraznja je ogromna otkako su institucije uskocile, kupuje se daleeeeeeko vise nego sto se iskopa a slabo ko prodaje. Realno ko proda napravio je najvecu gresku u zivotu. 50K mozemo videti za 15-20 dana ako nastavi ovom brzinom. Malo je prebrzo za moj ukus ali nije nemoguce. Radije bih da se cena malo primiri pa da opale altovi.

Tapatalk from Poco loco

Ovo ljudi nikako da shvate. Pravila igre se promenila a svi ocekuju reprizu ranijih godina.
Bice padova sigurno, bice stagniranja ali ne kao pre

Sto se tice skoka repriza moze da se ocekuje ali.... Mene nesto svrbi zadnja 3 meseca i moram da kazem. Mozda necemo imati klasican pump, ono sto smo ocekivali i gledali poslednjih godina. Mozda ce skok biti daleko veci i pad biti jak, pitanje je koliko ce se balon naduvati. Ako ode previse mora puci. Ono sto mene svrbi je sto posle tog pada doci cemo na neku cenu gde ce verovatno stabilizovati. E sad, obzirom da su usle institucije, investicioni fondovi, wall street vrlo je moguce da necemo imati krvarenje godinama i lagani pad. Institucije ce uzeti deo profita, to je sigurno ali oni ovo ne igraju na par meseci ili godinu dana. To su ajkule koje igraju na sledecih 10 godina. Vrlo je lako da se trend nastavi i 2022-e npr. Obzirom da kripto prolazi kroz jako bitne regulative, da se sve legalizuje i bukvalno pusta u trgovinu polako (citaj: paypal) ja vidim da ce kripto sledecih godina samo skakati.
Ovo je hipoteticka situacija, uzeti sa bas velikom dozom rezerve ali neka vam stoji negde u cosku mozga jer ima osnova. Ovakvu situaciju do sada nismo imali i neke stvari ce se odigrati drugacije, naravno po nasoj grbaci ;) Treba biti spreman za sve.

Krenuli su
20c44947e98ca186fab6b50cb189309c.jpg

Krenuse i altovi.

Avg buy za coine kroz btc mi je:

ETH/BTC - 0.027284
LTC/BTC - 0.00415351

Ajde Saj ti si strucnjak za LTC, koliko ocekujes da moze da nagura kroz odnos sa BTC-om?

Evo ga ETH opalio ubio naciju :d preko 750eur po komadu, izgleda da je moj target od 1000eur smesan, ako ovako nastavi bit ce ovo godina za pamcenje za mnogo nas :D

Evo ga ETH opalio ubio naciju :d preko 750eur po komadu, izgleda da je moj target od 1000eur smesan, ako ovako nastavi bit ce ovo godina za pamcenje za mnogo nas :D

Ja srecom juce pomerio sell order sa 850$ na 1450$. Izgleda da je i to konzervativno.
Skroman sam ja :D

Nije nerealno uskoro 2000$

Poslednja izmena:
Ludilo koje se ne moze docekati :d. Gledam evo da dokupim jos LTC-a i zaokruzim na 50 komada. Sad ne znam bili sacekao koji dan ili da uletim, nikakvih jos jasnih naznaka nema o nekoj ozbiljnijoj korekciji...

Rekoh vec vise puta zasto nema ozbiljne korekcije. Do daljeg je nece biti.
LTC i ETH kidaju danas, to su definitivno glavni altovi za sledecu godinu.
Za Dash mi je tuga da ga gledam u ovom stanju, definitivno zasluzuje vise :(

Tapatalk from Poco loco

Jeste bolno i to ljudima trosi zivce, zato svi izadju prerano iz kripta. Altovi ce krenuti, ne sumnjajte uopste.
Cini mi se da LTC bukvalno samo sto ne opali 30% gore. Kapiram do ponedeljka da se to desiti. Uzeti sve sa dozom rezerve, ne znaci da cu biti upravu ali jako mi mirise na jedan dobar skok.

Edit: Dodao sam chart. Jasno se vidi sta se desava kad LTC odnos udari u support.
Pogledajte prilog 295105
Samo da podsetim ono sto sam juce pricao. Cim udari u support opali gore. Za sada je skocio 20%, ima lufta jos. Nije ni sacekalo ponedeljak da krene.

Ceo ovaj skok cene ide mnogo bolje nego sto sam planirao. Tek je 3-ci januar. Vec cujem polako "civili" da se domundjavaju kako je BTC naglo skocio i kako ce sigurno naglo da padne :d

I mene jutros zove majka pita me dal sam prodao onaj bitkoin culi su da je skocio nenormalno

Uvek je tako bilo, kada btc preplavi novine, medije, forume, kada o njemu počnu da se raspituju pekari, malinari, šloseri, frizerke, šoferi, oni koji teško razlikuju kućište od mandrila u teranju - onda obično sve ode aj zdravo.

Poslednja izmena:
oni koji teško razlikuju kućište od mandrila u teranju - onda obično sve ode aj zdravo.

Meni su najsimpaticniji oni sto za kuciste smatraju ceo racunar :)

Jednom ja okacio neka kucista na prodaju, napisao lepo prazna.
I zove zena pita, pa kako je moguce da kuciste kosta 500 din.
Pa reko lepo, moze i vise da bude ako zelite :D
I rec po rec, ustanovismo da je zena planirala sinu da kupi kompletan racunar :)

Stao ETH na 975 borio se, al ga poterase dole :)
Pitanje od milion itirijuma :D, dal ce preci do sutra preko 1000 dolara :)

Stao ETH na 975 borio se, al ga poterase dole :)
Pitanje od milion itirijuma :D, dal ce preci do sutra preko 1000 dolara :)

Pala je mala korekcija. Prilika da predshne pre novog zaleta. ETH i LTC su pratili BTC, cim je on stao i vratio se korak nazad i altovi su. To ne normalno. Sutra kad se probudimo ko zna koliko ce biti ;)

Tapatalk from Poco loco

^ Sviđa mi se potpis :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno