Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ETH od marta pa na ovamo je presiso i BTC a kamo li LTC. Tj prema fiatu, najvecu zaradu je dao ETH od njih, evo oko 600eur, hajmo jos 400eur i da mi se target ostvari :d

ETH NE da nije presisao BTC nego je PAO sa odnosom poprilicno, a LTC se extra drzi kao sto kaze Goldi NAJbolje od svih altova, a inace tvoj target ce se ostvariti sledece godine, samo ces posle plakati sto si prerano izasao ;)

ETH je imao najbolji odnos i prema BTC sve do decembra, LTC je se probudio bukvalno u decembru a bio je mrtav konj sve do tad. Kada bi mesecno gledao od marta pa na ovamo ETH je najbolje rastao od vecine altova (mesecno), a evo izgleda i druga runda je zapocela pa cemo da vidimo gde ce nas to odvest. A sto se mene tice ja sam zadovoljan da prodam nesto ETH-a na 1000% zarade tako da nemam sta plakati jer sam usao u njeg mnogo bolje vreme nego vecina ;)

Isto se pricalo i 2017....uspavan div itd... i onda ode na odnos kroz BTC 0.1 [emoji854]

Honor 8X [emoji108][emoji41]

Toga vise nema i nece biti, sada sve preko 0.05 je premija, a plus sto ga je defi ubio

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Sto se tice ETH-a nisam siguran da je ovo pocetak nekog znacajnijeg rasta, nazalost i ja bi volio da ode na 0.1 prema BTC, ali nisam bas optimista, bojim se da je ovo samo blagi oporavak jer je zadnji 15 dana bas dozivio tezak pad prema BTC-u.

U svakom slucaju treba pratiti, sto kaze kolega ako dodje na 0.05 prema BTC to je premija i to ne u skorijem periodu tamo nekad naredne godine, potpisao bih odma ;)

Ne verujem ni ja da ce dohvatiti 0.1, nema vise onog hajpa i zaleta za ETH kao proslog puta. Svejedno skocice mnogo.
I dalje mislim da ce LTC odnos najvise da ojaca.

Tapatalk from Poco loco

Kako kaže Sazu,ako gledamo od 15 marta,eth je bio oko111$,ltc 33$,btc 5444$; a sad eth skoro ×6,5; ltc manje od ×4,a btc ×5. Ako se pogleda i 15 feb. pre pada zbog korone opet slicno

Jeste ako gledate apsolutni minimum. Ako gledate cifru gde ste usli verujem da je situacija malo drugacija ;)
Ljude koji su usli na minimumu mozemo na prste jedne ruke da nabrojimo. To je bilo trazenje dna. ETH je skocio daleko pre svih, pre pravog signala sta se sprema. Moze se reci da je on imao recovery tada.
Nebitno je, bitno je da skace i da su ljudi zadovoljni.

Tapatalk from Poco loco

Ako se dobro sjecam RX 580 su bile u piku oko 500e. Treba da gledas trenutnu generaciju kartica. Do skoro se kopalo i sa 280x pa necemo valjda i njih da stavljamo u racunicu :)

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Mislim da trebamo da racunamo kroz "return of investment"

Ako se dobro secam tada su kartice isplacivale same sebe za 3 meseca ( mada je vrlo moguce da gresim )

Kako bilo da bilo ja ne pocinjem sa prodajom sigurno pre nego sto ETH ne stigne do 1000$ ( videcemo koliko se brzo bude kretao )

Osim u slucaju da BTC ne padne a ETH ostane na ovom nivou sto se najverovatnije nece desiti..

Kartica jos ima i cene nisu naduvane + hash rate nije znacajno skocio tako da medta za rast sigutno ima..

Kako kaže Sazu,ako gledamo od 15 marta,eth je bio oko111$,ltc 33$,btc 5444$; a sad eth skoro ×6,5; ltc manje od ×4,a btc ×5. Ako se pogleda i 15 feb. pre pada zbog korone opet slicno

BTC je preko x7 od marta

Btc je uvek bio sigurica, a i taj eth je znao da bude mrtav konj bas dugo, evo sada je docekao svojih 5 minuta konacno.

Poslednja izmena:
Dokupio sam i danas LTC na 132$ sa 3/3 (trećom trećinom) planirane investicije u LTC. Ulazi su bili na 66$, 101$, 104$, 105$, 132$.
Zeznuo sam se što nisam odmah ušao na 66$ sa celokupnom sumom, ali hteo sam da igram oprezno. :d Sad ću najverovatnije da dokupljujem još na korekcijama ako ih bude, a biće ih sigurno.

Izvlačio sam neke podatke sa Paxos (ItBit) API-a. Nisam registrovan na njihovom sajtu (traže authentifikaciju preko nekog iPhone programa ili preko nekog hardverskog uređaja) a API im je otvoren za prikazivanje nekih podataka (ne treba auth token key). Kasnije ću da postavim neku statistiku u tekstualnom obliku...

Steta sto nisi dosta ranije kupovao obzirom da si vec planirao ulaz. Imao bi dosta vecu kolicinu ali dobro, nikad nije kasno ;)

Tapatalk from Poco loco

Vidis? ;) Grafikoni lazu, moras da pogledas siru sliku uvek i ukljucis joj brdo faktora u racunicu.

Video sam da je ETH juce konacno krenuo, sjajno.

Tapatalk from Poco loco
Naravno nije sjajno ali cena nije nešto otišla gore ostalih osim ETH-a, mada ko zna, jako je moguće da će pogurati btc na preko 29k i onda istresanje.

Ako gledate koji je najviše skočio pogledajte Celsius, 130x od marta a nije sezona altova i to je relativno išao konstantim rastom i tek skoro duplirao cenu. Zna li neki razlog?

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Evo statistike sa Paxos-a tj. ItBit-a:
Za period od 2020-12-25 01:41 do 2020-12-26 01:41
Ukupna vrednost jučerašnjeg volume-a za BTCUSD je: $22,612,900.59
Najniža i najviša cena u poslednjih 24 sata: $23422 <-> $24779 - razlika = 5.79%
Ukupna vrednost jučerašnjeg volume-a za ETHUSD je: $6,896,851.74
Najniža i najviša cena u poslednjih 24 sata: $604.35 <-> $634.45 - razlika = 4.98%
Ukupna vrednost jučerašnjeg volume-a za LTCUSD je: $6,022,121.01
Najniža i najviša cena u poslednjih 24 sata: $108.27 <-> $128.9 - razlika = 19.05%
Ukupna vrednost jučerašnjeg volume-a za BCHUSD je: $1,653,844.18
Najniža i najviša cena u poslednjih 24 sata: $293.1 <-> $325.1 - razlika = 10.92%

Za period od 2020-12-27 22:21 do 2020-12-28 22:21 (tj. do malopre :)
Ukupna vrednost jučerašnjeg volume-a za BTCUSD je: $30,321,686.94
Najniža i najviša cena u poslednjih 24 sata: $26080.75 <-> $27485 - razlika = 5.38%
Ukupna vrednost jučerašnjeg volume-a za ETHUSD je: $17,495,784.29
Najniža i najviša cena u poslednjih 24 sata: $677.6 <-> $747.05 - razlika = 10.25%
Ukupna vrednost jučerašnjeg volume-a za LTCUSD je: $5,139,994.50
Najniža i najviša cena u poslednjih 24 sata: $126.29 <-> $137.11 - razlika = 8.57%
Ukupna vrednost jučerašnjeg volume-a za BCHUSD je: $1,618,367.92
Najniža i najviša cena u poslednjih 24 sata: $333.85 <-> $376.6 - razlika = 12.81%

Ne zamerite na ovom formatu, to mi je kod kroz foreach loop 'ispljuvao' :)

Pitanje za znalce je, da li volume na ovoj berzi može da bude neki pre-indikator nekog ponašanja valuta tj. cene. Dakle, ako se vidi da se volume polako povećava ili pada, znači li to šta?

edit:
da ne zaboravim, ovo je adresa:
https://api.paxos.com/v2/all-markets/ticker

Poslednja izmena:
Nemamo otključavanje nove tranše GBTC sve do 3. februara. Kada se to dešava, premium skače, donoseći Grayscale ulagačima profit kroz arbitražu, Grayscale izdaje nove shares, BTC likvidnost opada i cena skače. Kako nemamo glavni driver preko mesec dana, cena BTC bi trebalo da opada ili se bar konsoliduje, teško je reći, vreme je da se uzme nešto profita. Ako ne bude većeg pada BTC, imaćemo lepu mini alt sezonu, ali ako se BTC ozbiljno koriguje, altovi će propisno da iskrvare. Aj sad biti pametan. :(

Izgleda hoce i CB suspendovati kupovinu i prodaju XRP sh!tcoina, izgleda ovo je ozbiljnije nego sto se mislilo ispocetka, ima da ga nema lol

Ok coin je suspendovao trgovinu i depozit xrp-a. Ko hoce moze da ga ostavi ili povuce.
Ide cena u bunar ;)

@morbius najbolje ne diraj nista sad. Sta god da uradis pogresices.

Tapatalk from Poco loco

Cestitke svima koji su imali Cardano ( ada ) i Polkadot (DOT)

Ja nazalost nisam predaspodelio svoj portfoio dovoljno tu gresku necu ponovo ponoviti ..

A sto se tice XRP-a Vidim da su neke menjacnice krenule da ga skidaju ( CoinBase ) verovatno ce i druge koje posluju uglavnom u SAD- da urade isto...

Ja licno verujem da je XRP mrtam coin nikad ga nisam ni kupovao doduse tako da ni iz dzapa ni u dzep ...

Ovo samo da se vidi cemu sluzi kripto novcic ako ga izbace sa menjacnica. Ni btc ne bi bolje prosao.

Au probudio se DOT fala onome, lepa vest.

Moze neko da mi objasni zasto se cene BTC/ETH/LTC krecu skoro potpuno isto, recimo dnevni grafik je skoro 100% identican, kako moze trend biti tako slican?

Screenshot 2020-12-29 at 07.47.03.png

Za xrp treba sacekati nedelju dana pa onda videti sta i kako mada i to je previse blizu.
Ovo je trenutno panic sell.
Kome odgovara da se ugasi jedan novcic?
A kome odgovara da se dogovore oko placanja penala AKO ih osude?
Kako su ih skinuli tako mogu da ih vrate nazad na menjacnice. 1 klik!

Po meni, treba imati neku sumu novca spremno za ripple za sa kojom mozete da rizikujete

Kao sto kazu.. kupuj dok je krv na ulici..

usao na 0.00001
izlazim na 0.00002

Primetićete da XRP uprkos navali loših vesti nije probio support.

Moze neko da mi objasni zasto se cene BTC/ETH/LTC krecu skoro potpuno isto, recimo dnevni grafik je skoro 100% identican, kako moze trend biti tako slican?

Pogledajte prilog 294891

Zato što je najveći volume u BTC/LTC i BTC/ETH, a ne u USD varijantama. Tako da čim BTC mrdne u USD ceni, automatski i oni menjaju cenu

Za xrp treba sacekati nedelju dana pa onda videti sta i kako mada i to je previse blizu.
Ovo je trenutno panic sell.
Kome odgovara da se ugasi jedan novcic?
Ko je rekao Bitconnect? ;)
Karikiram, jer je ono bio ocigledni ponzi, ali pricamo o coinu koji je bio u top 20, ako ne i u top 10, ne secam se tacno, a ne pretura mi se sada po history. Uostalom, imamo i BSV sada na 14. mestu sa market capom u milijardama, a coin ne vredi maltene nista. Samo hocu da kazem da je potpuno moguce da se centralizovani coin ugasi od strane SEC ili kakogod se zvao organ vlasti. Sa akcentom na to centralizovani. Bitcoinu to ne moze da se desi.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno