Vidis?https://www.tradingview.com/x/9XFXxM2t/
LTC promenio trend na 1h candle koji je započeo 24. decembra. Definitivno idemo dole
Ako se dobro sjecam RX 580 su bile u piku oko 500e. Treba da gledas trenutnu generaciju kartica. Do skoro se kopalo i sa 280x pa necemo valjda i njih da stavljamo u racunicu
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Kako kaže Sazu,ako gledamo od 15 marta,eth je bio oko111$,ltc 33$,btc 5444$; a sad eth skoro ×6,5; ltc manje od ×4,a btc ×5. Ako se pogleda i 15 feb. pre pada zbog korone opet slicno
Kako sad 7x?
Tapatalk from Poco loco
Naravno nije sjajno ali cena nije nešto otišla gore ostalih osim ETH-a, mada ko zna, jako je moguće da će pogurati btc na preko 29k i onda istresanje.Vidis?Grafikoni lazu, moras da pogledas siru sliku uvek i ukljucis joj brdo faktora u racunicu.
Video sam da je ETH juce konacno krenuo, sjajno.
Tapatalk from Poco loco
Moze neko da mi objasni zasto se cene BTC/ETH/LTC krecu skoro potpuno isto, recimo dnevni grafik je skoro 100% identican, kako moze trend biti tako slican?
Pogledajte prilog 294891
Ko je rekao Bitconnect?Za xrp treba sacekati nedelju dana pa onda videti sta i kako mada i to je previse blizu.
Ovo je trenutno panic sell.
Kome odgovara da se ugasi jedan novcic?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari