CTR99
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.11.2015
- Poena
- 315
Mislim da ti je Discord dobar početni korak za to.Imam jedan predlog pa bih hteo da cujem vasa misljenja. Ima nas dosta ovde koji trgujemo kriptom na ovaj ili onaj nacin. Svi imamo neke svoje vizije, planove, strategije.
Drugar i ja imamo neku strategiju za trgovanje koju smo primenjivali na akcijama. Medjutim presli smo na kripto (tacnije na BTC) iskljucivo zbog dostupnosti trgovanja 24/7.
Nacin na koji mi trgujemo je jos u fazi testiranja, napravili smo dosta korekcija usput, ali recimo da mislimo da imamo ok strategiju. E sad mi smo skroz otvoreni da podelimo to sa svima, u smislu nije da je to neka tajna, niti da smo mi izmislili toplu vodu. Isto tako smo zainteresovani da cujemo i tudje strategije i misljenja, ali nas zanimaju konkretni rezultati, a ne palamudjenje.
Ukoliko ima zainteresovanih, napravili bi neku vrstu "virtuelne berze" za trgvinu BTC-om (moze i najobicniji chat na forumu ili neki IM, a mozemo i napraviti neku mini aplikaciju gde bi unosili trgovine). I onda gledali rang liste da vidimo cija je strategija zapravo uspesna. Jer ono sto sam primetio na forumu da se iznose analize, ali niko ne kaze na koji vremenski period se to odnosi. Tipa uradio sam long i posle godinu dana pogodi i kao svaka cast
Dakle necemo da se kockamo i nabadamo nego trazimo neke smislene strategije.
Ideja je na kraju da svim imamo koristi od toga, da se skloni ego sa strane i razna nagadjanja i lupanja.
Sta mislite o ideji i da li ima zainteresovanih za realizaciju?![]()
Otvori grupu na toj aplikaciji i podeli pozivnicu. Što se više ljudi skupi to će biti lakše kasnije sprovoditi u delo zamisli te vrste.