Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam jedan predlog pa bih hteo da cujem vasa misljenja. Ima nas dosta ovde koji trgujemo kriptom na ovaj ili onaj nacin. Svi imamo neke svoje vizije, planove, strategije.
Drugar i ja imamo neku strategiju za trgovanje koju smo primenjivali na akcijama. Medjutim presli smo na kripto (tacnije na BTC) iskljucivo zbog dostupnosti trgovanja 24/7.
Nacin na koji mi trgujemo je jos u fazi testiranja, napravili smo dosta korekcija usput, ali recimo da mislimo da imamo ok strategiju. E sad mi smo skroz otvoreni da podelimo to sa svima, u smislu nije da je to neka tajna, niti da smo mi izmislili toplu vodu. Isto tako smo zainteresovani da cujemo i tudje strategije i misljenja, ali nas zanimaju konkretni rezultati, a ne palamudjenje.

Ukoliko ima zainteresovanih, napravili bi neku vrstu "virtuelne berze" za trgvinu BTC-om (moze i najobicniji chat na forumu ili neki IM, a mozemo i napraviti neku mini aplikaciju gde bi unosili trgovine). I onda gledali rang liste da vidimo cija je strategija zapravo uspesna. Jer ono sto sam primetio na forumu da se iznose analize, ali niko ne kaze na koji vremenski period se to odnosi. Tipa uradio sam long i posle godinu dana pogodi i kao svaka cast :)
Dakle necemo da se kockamo i nabadamo nego trazimo neke smislene strategije.

Ideja je na kraju da svim imamo koristi od toga, da se skloni ego sa strane i razna nagadjanja i lupanja.

Sta mislite o ideji i da li ima zainteresovanih za realizaciju? :)
Mislim da ti je Discord dobar početni korak za to.

Otvori grupu na toj aplikaciji i podeli pozivnicu. Što se više ljudi skupi to će biti lakše kasnije sprovoditi u delo zamisli te vrste.

Aj videcu. Ima nas trojica, ako se javi jos neko pravim.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

S obzirom da sam day trader, i ja sam zainteresovan da vidim o čemu se radi.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Aj videcu. Ima nas trojica, ako se javi jos neko pravim.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Samo ti registruj Discord i objavi pozivnicu. Iznenadićeš se koliko će se ljudi odazvati a kasnije od kvaliteta zajednice će se već razvijati ili ugasiti ideja.

Poslednja izmena:
Imam jedan predlog pa bih hteo da cujem vasa misljenja. Ima nas dosta ovde koji trgujemo kriptom na ovaj ili onaj nacin. Svi imamo neke svoje vizije, planove, strategije.
Drugar i ja imamo neku strategiju za trgovanje koju smo primenjivali na akcijama. Medjutim presli smo na kripto (tacnije na BTC) iskljucivo zbog dostupnosti trgovanja 24/7.
Nacin na koji mi trgujemo je jos u fazi testiranja, napravili smo dosta korekcija usput, ali recimo da mislimo da imamo ok strategiju. E sad mi smo skroz otvoreni da podelimo to sa svima, u smislu nije da je to neka tajna, niti da smo mi izmislili toplu vodu. Isto tako smo zainteresovani da cujemo i tudje strategije i misljenja, ali nas zanimaju konkretni rezultati, a ne palamudjenje.

Ukoliko ima zainteresovanih, napravili bi neku vrstu "virtuelne berze" za trgvinu BTC-om (moze i najobicniji chat na forumu ili neki IM, a mozemo i napraviti neku mini aplikaciju gde bi unosili trgovine). I onda gledali rang liste da vidimo cija je strategija zapravo uspesna. Jer ono sto sam primetio na forumu da se iznose analize, ali niko ne kaze na koji vremenski period se to odnosi. Tipa uradio sam long i posle godinu dana pogodi i kao svaka cast :)
Dakle necemo da se kockamo i nabadamo nego trazimo neke smislene strategije.

Ideja je na kraju da svim imamo koristi od toga, da se skloni ego sa strane i razna nagadjanja i lupanja.

Sta mislite o ideji i da li ima zainteresovanih za realizaciju? :)

Računaj i mene, javljaj gde i kako ;)

Uvecavanje portfolia mi je nebitna stavka u ovom trenutku i nepotreban rizik. Ocekujem i ja jos jedan jaci udar ali ne ocekujem ispod 10K.
Sinoc aam video podatak da je od pocetka godine Grayscale kupio preko 60% iskopanih novcica. Znaci samo oni. Sigurno nece stati s kupovinom, kupovace apsolutno sve ispod 11K bez razmisljanja tako da ne ocekujem veci pad.
Kad sam vec spomenuo Grayscale, pomalo me i plasi kolicina koju imaju i koju kupuju i dalje, prave ozbiljnu nestasicu novcica. Kapiram da ta kolicina novcica nece skoro moci da se kupi tako da kapiram da su kupili to da igraju na duze staze. Posle skoka mogu da prodaju samo 10% da povrate investiciju a ostatak da zadrze. Za 5 godina, posle sledeces polovljenja i sledeceg pump-a BTC moze da ode na 7 cifara. Svaka investicija u BTC se isplati na duze staze u nenormalnoj meri. Imaju i neku kolicinu altova, najvise ETH pa BCH posle toga, imaju i LTC u nekoj manjoj kolicini.
Imam utisak da ce BTC ovog puta da opali mnoooooogo vise nego sto bilo ko ocekuje. Videcemo sta nam prolece nosi. Ja sam all in, pojacao sam se cak pre neki dan i strpljivo cekam.
Ja u principu imam samo jedan problem, kako posle povuci novac. Sve ostalo je samo pitanje vremena.

Tapatalk from Poco loco

Sajber, ti si preko potrebna doza Hopiuma u ova teška vremena. [emoji16]

Povlacenje para jeste problem sad...

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Ne mora biti, kada opali lako će se naći ljudi koji će prodavati nekretnine i zemlju za kripto. Kupac plati porez u dinarima, a nekretninu u kriptu i posle prodaje nekretninu za keš.

Sve je to ok ako je u pitanju fer i posten kupac. Bez otmice i uznudjivanja seed-a :)

Sve je to ok ako je u pitanju fer i posten kupac. Bez otmice i uznudjivanja seed-a :)

To se lako može rešiti kroz posrednika - escrow u vidu advokata.
Seed može biti i šamir, pa nekoliko ljudi mora autorizovati svojim delom seeda celu priču.
Na kraju krajeva, i keš se može oteti ili osoba prisiliti da prebaci novac na neki tuđi račun :)

Da li je iko kod nas do sada imao problem sa bankom / poreskom zbog povlacenja novca sa menjacnice?

Ne brini za skoč, to je samo pitanje vremena :D

Nakon američkih izbora, ja polako ulazim. Naredne godine će sve rasti, berze, zlato, kripto, kako novostvorene pare krenu da cirkulišu i inflacija polako počne da se oseća.
Vodi računa da ne bude upravo naopako... Lagano curenje... Vrlo moguć scenario...

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ne verujem. Posle ovakve akumulacije nema smisla da krene da curi. Za sada jedino sto curi su altovi, BTC je jedino sto se kupuje u ogromnim kolicinama i jedino sto je stvarno trazena "roba".
Altovi jos uvek nece krenuti, ne dok BTC je probije definitivno. Za to jos ima vremena. 11600 je zid za sada, to ne verujem da ce probiti. Kad prodju izbori u americi onda ce mozda malo da krene.

09ec30cec68f5ad87c9020fecb6654cf.jpg

Sent from my iPhone 11 using Tapatalk

Koji mentol. Ladno sam morao da pretražim Tviter i da dobro proverim nalog da poverujem da je *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* to napisao.

Ceo njegov pr tim je nadrogiran izgleda.

Poslednja izmena:
Crvena je boja Republikanaca...

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Ma jok, mislio je na BTC :d

Tapatalk from Poco loco

Opet se suska prica oko Paypal-a da ulazi u kripto. BTC, LTC i ETH. Najverovatnije pred Katolicki bozic, da iskoriste lansiranje za praznike. To ce da bude bomba, budite spremni ;)

Tapatalk from Poco loco

Opet se suska prica oko Paypal-a da ulazi u kripto. BTC, LTC i ETH. Najverovatnije pred Katolicki bozic, da iskoriste lansiranje za praznike. To ce da bude bomba, budite spremni ;)

Tapatalk from Poco loco
Ovo sam i ja procitao juce. Stim sto zanimljivih stvari ima i oko NEO. Kineski industrijalci navodno treba da podrze NEO oko nekih placanja. To itekako moze da utice na cenu. Paypal ako krene u kupovinu bice to prava raketa. Sledi nam vrlo zanimljiv period do Bozica svakako.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno