Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ao majku mu... pa jel moguce da je toliko lose :d a pominje se nesto kao da pregovaraju sa HiTbtc menjacnicom... ako nije laz :trust:

Ao majku mu... pa jel moguce da je toliko lose :d a pominje se nesto kao da pregovaraju sa HiTbtc menjacnicom... ako nije laz :trust:

pa prvi gos'n CEO je pre par meseci javno pljuvao HITBTC da je exit scam menjacnica :) a sta sad hoce da ubaci svoj coin tamo :)
On ti je druže đavo.. sa kojim god coinom je imao ikakvog dodira, tj. reklamirao ga preko twittera ili gde vec ubrzo je ispostavilo da je scam projekat. NPR: VERGE, BTCP, SKYCOIN ili SYS ( zaboravio sam koji od ta dva, onaj sto je istetovirao na ledjima :) ), onda onaj denta medika ili kako se vec zove ( kad su kao pokusali da ga otruju :d ), plus na stotine ICO-a, i da ne nabrajam dalje...

Ne bih sad da te plasim ako imas vec dosta ulozeno u LUX, ali gledaj da se sto pre vadis odatle dok ne bude prekasno.

Ja John-a pratim godinama sta radi, tako da sam dosta upucen cime se bavi i kakav je lik + ima skoro 80 godina ( ako ne i vise ) tako da pretpostavljam da nece ni on jos dugo :d daj bože da grešim u vezi lux-a, ali...

Poslednja izmena:
Svi ti novcici ICO " projekti " koje pominjete su dobri samo za jedno . Sortovati ih ako je negde to moguce cim malo porastu :)

Na kraju ce nesto vredeti i imati sansu za oporavak siroko prihvaceni novcici i svi ce moci da se nabroje na prste jedne ruke :)

Jel sam ja lud ili je BTC otisao 1k$ gore a svi ostali se zakopali kao magare u blatu? hahahaha... pa on ce sad da ide dole i da se vrati na te 3.5k ali ce osrali da potonu u majcinu...
:mad:

Definitvno si ti lud. O čemu pričaš?

Ma ono njesra BLOCKFOLIO nesto ne radi samo za BTC za sve ostalo se azuriralo ali za BTC stoji 4.500 $ ali sad isao na Kriptopiju i vidim da je 3700$ dobro je... :d

Ko se istresao na $4000+, ovih $3570-3580 je ok zona za shopping. Iako je klackalica trenutno, dobar je risk-to-profit ratio. Stop loss bih stavio na $3450 @ Stamp/Bitmex.

Potencijalni izlaz ako uhvatimo zeleni talas u sledece 2-3 nedelje je izmedju $4700 i $5200. Dakle rizik $100, a potencijalni profit $1200-1500 po coinu. Odlican risk - reward.

Vodili smo polemiku na discordu, ono sto ne ide bikovima u prilog je ponasanje altova tj njihov odskok. Obicno je vazilo da, kada altovi krenu gore, tu se nazire kraj rasta BTC-a. A to se upravo i desilo.

Sa druge strane, ako izuzmemo kretanje altova, Bitcoin je imao slab oporavak (i vremenski i kolicinski) u odnosu na novembarski pad. I gledajuci 3d i 1d grafik, rekao bih da oporavak moze jos malo potrajati pre nego sto nastavimo dole ka $2500 zoni.

Pratiti $3550-3450 levele na stampu, ja mislim da cemo u sledecih 48/60h vec moci saznati kakav trend nas ocekuje za praznike.

usvajanje tehnologije svih vodecih svetskih institucija...

Ko se istresao na $4000+, ovih $3570-3580 je ok zona za shopping. Iako je klackalica trenutno, dobar je risk-to-profit ratio. Stop loss bih stavio na $3450 @ Stamp/Bitmex.

Potencijalni izlaz ako uhvatimo zeleni talas u sledece 2-3 nedelje je izmedju $4700 i $5200. Dakle rizik $100, a potencijalni profit $1200-1500 po coinu. Odlican risk - reward.

Vodili smo polemiku na discordu, ono sto ne ide bikovima u prilog je ponasanje altova tj njihov odskok. Obicno je vazilo da, kada altovi krenu gore, tu se nazire kraj rasta BTC-a. A to se upravo i desilo.

Sa druge strane, ako izuzmemo kretanje altova, Bitcoin je imao slab oporavak (i vremenski i kolicinski) u odnosu na novembarski pad. I gledajuci 3d i 1d grafik, rekao bih da oporavak moze jos malo potrajati pre nego sto nastavimo dole ka $2500 zoni.

Pratiti $3550-3450 levele na stampu, ja mislim da cemo u sledecih 48/60h vec moci saznati kakav trend nas ocekuje za praznike.

Kada si pominjao ETH odnos prema BTC od 0.05...da li si mislio u te 3 naredne nedelje ili kako si rekao u 2019 tamo negde... kad krenu i zagreju Altovi koje si nabrojao za exploziju? Svi cekaju tu polovinu januara da. vide sta. ce. biti sa ETH a eto bilo je prilike prodati po 150 pa dokupiti po 116.To te pitam zbog downa koji si pominjao i cene od nekih 2500+ jer ako ce to biti tj ako ocekujes u naredne 3 nedelje onda je i ova cena dobra. za. prodaju ETH jer bi on mogao dobro ispod 100 ako bi BTC isao na tu cifru. :)

Naravno da me ne shvatis pogresno, svi mi gresimo i ne ocekuje niko dan i sat.... vec. samo neku malu smernicu(za nas non trejdere).

Ako probije 4 ide do 4.3, u slučaju da tupi ovako još dan dva, ode dole. Očigledno imamo isti patern iz prethodne stabilizacije.
Što nam govori ako se ne desi neko čudo, da sve ide u k.
Činjenica je da je para sve manje u kripto, otuda i ovaj zadnji down, neko je izvukao velike novce, e sad dali će iste i vratiti i oživeti priču videćemo u narednih par meseci.

Najverovatnije ide ovo sve u..

Nije dugo, al' je profi.. :smoke:

Ma ne smeta nikome, nego je bar jedno 10x do sad napisao da ide sve ovo u.... :D

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Ako probije 4 ide do 4.3, u slučaju da tupi ovako još dan dva, ode dole. Očigledno imamo isti patern iz prethodne stabilizacije.
Što nam govori ako se ne desi neko čudo, da sve ide u k.
Činjenica je da je para sve manje u kripto, otuda i ovaj zadnji down, neko je izvukao velike novce, e sad dali će iste i vratiti i oživeti priču videćemo u narednih par meseci.

Najverovatnije ide ovo sve u..
Na kakvim si ti drogama, mozes i na PM da mi posaljes da ne vide ostali, jer si prije 2 dana napisao, tacno iznad La.prestiza da je ovo 7k pattern, sad si to obrisao i kazes da sve ide u k... pa sta koristis moj dobri druze te ti se tako sprda droga sa mozgom, da si totalno podijeljena licnost, promijeni dilera, jer tvoja porodica ce tesko izdrzati sa tobom takvim hahahahha
Laza K. Lazarevic soon

SVIMA SVE naj u Novoj Godini!
Svadje su potpuno besmislene na ovakvim forumima,malo tolerancije i argumenata nije na odmet.

Ljudi svačije mišljenje je dobrodošlo. Niko ne mora da sluša savete i predviđanja od strane članova foruma. Ja lično sam ranije majnovao a sad trejdujem i slušam samo sebe, ali volim da čujem i ostale članove šta imaju reći na temu kripta.
Nema potrebe o nekom vređanju, uzdizanju u nebesa članova ili čega već sve.
Na kraju krajeva svako odlučuje sam za sebe.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Pa nije poenta price ko i koliko grijesi vec da covjek prije 2 dana napisa da mu ovo izgleda kao 7k pattern za btc, pa onda izbrise taj post i napise da ide sve u k.... svi mi grijesimo ali makar stanemo iza toga sto napisemo, a ne brisemo postove i ne mijenjamo misljenja kako vjetar duva, jer takvi magovi kao sto je Borko mozemo svi biti. Danas napisemo btc ide na 6k, sjutra ide na 4k, znaci gdje god btc okrene pogodili smo... :)
Ps srecna 2019, lambo u ovoj da zaradimo!

Ljudi srećna vam nova godine, sve najbolje u njoj i da se ove godine dobro zaradi u kripru !!! [emoji4]

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

23.12. Dugacka 2 dana... i nije nista brisano...
Opet treba da pretim, sto je meni poprilicno glupo?

TT over M5
Mislio sam da je 27.12. nisam trazio dalje, moja greska, ali opet o tome pricam u 7 dana dva razlicita scenarija, sto znaci ili ce dolje ili gore, Borko zvani nepogresivi. :)

Ima tu puno "Borka" pa nikom nista...
Niko vam ne brani da se gadjate prognozama, gledate u kugle ili iskusno pogadjate, samo lepo i sve ok...

Na kakvim si ti drogama, mozes i na PM da mi posaljes da ne vide ostali, jer si prije 2 dana napisao, tacno iznad La.prestiza da je ovo 7k pattern, sad si to obrisao i kazes da sve ide u k... pa sta koristis moj dobri druze te ti se tako sprda droga sa mozgom, da si totalno podijeljena licnost, promijeni dilera, jer tvoja porodica ce tesko izdrzati sa tobom takvim hahahahha
Laza K. Lazarevic soon

Vidi izzy ne raadi se o tome sta si ti gledao ili nisi gledao . Radi se o tome da neki clanovi otvoreno vredjaju druge clanove sto nije normalna komunikacija ni u realnom svetu ni na forumu .
Dakle ako je tebi normalno da drugom clanu napises da menja dilera i da njegova porodica tesko izdrzava sa njim i da pises kako je on za Lazu Lazarevica onda nesto nije u redu sa tobom a i sa modernatorima i vlasnicima foruma jer takve clanove ne kaznjavaju i udaljuju . to sto neki od vas ovde nemaju elementarnu kulturu to je njihov problem i neka bude proble njihove porodice koja ih je tako vaspitala .
Neka svoje vredjanje i bahatost zadrze za sebe pa doke mogu tako nek plivaju .

Modernatori treba da ih sankcionisu i udalje .

Na forumu svako moze da iznosi svoju prognozu ili svoje vidjenje stvari , Zato forumi i postoje .
Kome se to ne dopada stavi tog clana na ignore ili i ne cita to sto ovaj pise ili ne posecuje forum i svi sretni .

Nije prvi put da se neki clanovi okome na nekog drugog i krenu da vredjaju i omalovazavaju i bahato se ponasaju . Ali zasluga za to je i modernatora foruma jer ih ne izbaci dovoljno brzo i Dovoljno dugo .

Sretna Nova svima i puno uspeha :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno