Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taj fork u januaru za eth ne deli nikakve free coine, pa ni ne vidim razlog skakanja istog zbog toga, eventualno ako se masa istripuje pa krene masovno da ga kupuje jer ce forkom da se smanji reward za 30%, pa kao eto, posle toga mozda cena poskoci jos gore jer mining i sad nije isplativ na njemu, a kamoli posle forka.
Setite se onog bajzanti.... forka prosle god u oktobru, isto svi cekali, kao sad ce da skoci a ustvari nista se nije desilo, samo fork sa tehnicke strane odradjen.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

^Fork jeste odradjen ali na testnetu (koji nema nikakav uticaj na cenu ETH) ne i na mainnetu.

I još preko [emoji857]

Lol, kakvi ste spameri :)
Sad ću da pogledam o čemu se tu radi.

Inače, što se tiče kripto cena, postajem blago optimističan. Pogotovo mi se sviđa to što se kripto trenutno ne kreće u skladu sa klasičnim berzama.

Rekao bih da sa ovih $4200 (Finex) mozemo imati odbitak i testiranje (opet) $3650 zone (stamp). Dakle neki ponovni safe ulazak bi bio $3770/3650 (Bitfinex/Bitstamp). (Moram pisati nonT i tether cene jer su razlike na menjacnicama $150+)

Deo ostaviti ako odmah krene napad na $4450+ (u sta sumnjam ali postoji varijanta). Ostatak za rebuy.

Ethereum se samo zagreva. Neminovno je da ce skociti uskoro, samo treba biti strpljiv. 0.05+ je skroz ok za prognozirati kod njega. U prvoj polovini '19 na red mogu doci jos i DASH, ZEC, ETC, NEO, BTG.

Od manjih ja tipujem na LBRY, ADA, STEEM, ZCL, QTUM, XEM.

dokle god si u plusu, dobro je [emoji108]ima eth jos prostora da ide gore u ovom krugu, ali sam ja po prirodi kontraš [emoji3] + vikendom bas i ne volim da trgujem jer je volume slab, pa sam ipak odlucio da izadjem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

kupi sada da se vadis :D moz ce skoci jos x2 :D

Mozda misli da je zadovoljan sa samo 0.6x minusa :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Izasao sa + u odnosu, sada se ceka pullback i da vidimo ima li snage btc (a sa njim svi ostali ) da se napadne 4400

Bogami, kako je krenulo, pre će napasti 3400 nego 4400 ;)

moguce, treba biti spreman na obe opcije ;)

Bitno je da altovi jos uvek bolje odskacu od btc-a jos uvek, sto znaci da je bear market jos uvek, i to ne treba zaboravljati kao sto mediji serviraju, vec uzimati profit kad god je moguce. Polako traziti ulaz u altove koji najjace potonu na svakoj većoj korekciji btc-a i nikad ne ulaziti all in ( na jednoj ceni i u samo jedan alt ), jer bas tada uvek potone jos dole :d

Ja sam se zalepio za LUX...ne znam ni sam zasto.Bas sam usao u njega :d do balcaka...nadam se da nece nestati sa lica zemlje :D jer mi strik ne gine u tom slucaju :d

Crni Kapetane, pa nisi juce usao u crypto! :trust:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno