Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Primetio sam da on odredi cenu sto je kul. Ali nisam jos nista ispratio (dobro nije ni bilo najava puno), za sada pratim da vidim sta sse desava u grupi, necu da verujem nikome na prvu :)
A i to sto kazes, ne bude to tako naglo kad se nesto najavi, nije pump&dump.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Neće da se ispaljuju sada kada BTC fluktuira mnogo, jer baš utiče na male altove, pa ne šalju mnogo signala.

Da li je neko kupio premium clanstvo u Coin launcher grupi? Vredi li?

Mislim da vredi ako planiraš da sa par hiljada €/$ da trejduješ.
I naravno ako imaš vremena i ako si spreman da brzo reaguješ ako postave signal (i imaš naloge na najvećim menjačnicama, posebno Bittrex).

Pa tako nesto, samo ne znam da li daju prave savete ili su p&d grupa, odnosno cena skoci zbog saveta, jer vidim da su na nekim coinima bili pumpovi kada su ih preporucivali. Ako je tako onda nebih jer takvih grupa ima i za dz.

Pazi ova grupa mi liči ozbiljna, samo pogledaj malo rezultate i ljudi koji su pisali da su uspeli da zarade na 1 signalu recimo 10-20%.

https://discord.gg/YFa2fxb

Jeste velika investicija, ali moraš onda da budeš spremam, a ne mogu 100% sve da predvide, negde sam pročitao da u jedno 80% slučajeva pogode bar 1. target.

Pa tako nesto, samo ne znam da li daju prave savete ili su p&d grupa, odnosno cena skoci zbog saveta, jer vidim da su na nekim coinima bili pumpovi kada su ih preporucivali. Ako je tako onda nebih jer takvih grupa ima i za dz.
Ponavljaju x puta da nisu P&D grupa i nije uopšte bitno odreagovati na signal odmah, štaviše, kažu da se čeka da cena bude u od-do opsegu.

A imaš i rezultate, objave sve, i one koji prođu i one koji ne prođu, mada iskreno da budem, ne sećam se da im je neki signal bio ćorak unazad koliko ih pratim.

Panicari prodaju sa gubitkom a veliki igraci to koriste i manipulisu cenama. Tako ja to vidim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

^ i meni deluje to ali svakako trba iskoristiti, prodati pa kad padne cena kupiti.

Kao i obicno kina banuje crypto, s' tim da se ovaj put prikljucila i korea.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

86qVFjR.jpg

Šta je sada BitConnect?

Podseca me na ime nekog torrent clienta. :D

ma sta god da je nece ni to dugo biti u plusu, pored ovolikog pada btc'a bas ce u to s*anje da prebace da im cuva vrednost..

^ vec je pocrveno :)

Pa davno nije bio ovako red day :D

Ma na telefonu sam pa dok sam iskopirao sve linkove trebalo vremena.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Znam da je nezahvalno prognozirati ali sta mislite da ce se dogadjati posle ovakvih vesti?

Šta nam može pad ako hodlujemo i za par dana ili nedelja sve ode u nebo opet.

Uh ala se lepo zacrvenelo sve...
Sta da vam kazem drugari, ko ima, pare u ruke i da se kupuje sad nesto :d

a da nisu mozda futures-i? pa sta mislite ko je mesecima unazad kupovao BTC i podigao cenu na sadasnji nivo?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno