Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iskoristite ovako nizak BTC da predjete iz altcoina u BTC.
LTC na 0.02 jos malo.

Nervoza ? ovo je depresija.

giphy.gif

hahahaahhahaaha, pitam vas uskoro o nervozi.

To the moon !!!! Idemo na 25-30 na kakvi 50 hiljada ( sad ozbiljno)

Ovo se moralo desiti pre ili kasnije moje predvidjanje je da balon puca ako ste zaradili do sad bolje uzeti pare sacekati i paziti se bull trap-a koji sigurno dolazi..

Ovo pricam vec dugo ne zato sto sam ljubomoran jel nisam uzeo na vreme ( kako neki vole da kazu) nego iskreno zelim da pomognem..

Btc i kriptovalute ce ici jos mnogo gore ali verovatno negde u 2019 ako je suditi po istoriji..

Bice zanimljivo videti gde ce se pad zaustaviti sigurno negde ispod 10000 a moguce ispod 1000

Sta se desilo?Koliko vidim nista se nije desilo...Ovo je smesan pad kad padne i ako padne ispod 10000 e to je vec pucanje balona i kraj,za sada je pao tek za 5500 hiljada ako gledamo ATH sto je nista.

Altovi isto nisu ozbiljnije pali jos nije vreme za nikakvu paniku.Imao je Btc i mnogo vece padove pa se oporavljao.

Treba sacekati ovih 10 dana do kraja godine da se vidi na cemu smo za sada nista nije za paniku.

Iskoristite ovako nizak BTC da predjete iz altcoina u BTC.
LTC na 0.02 jos malo.

Pa uvek je isti odnos između BTC i altova, nije kao da odnos raste kada BTC cena pada... Jedino ukoliko trguješ na ETH marketu.

Ja slusam da taj BTC puca vec 7-8 godina kad ono BTC nikad jaci.

Te price kako ce nesto da pukne se zasnivaju na cistim prepostavkama i konstruktu kako nesto sto je lepo mora da se zavrsi brzo; i to je to.

Da li ce puci ili ne to ne zna niko od nas smrtnika i mozemo samo da nagadjamo...

Ne vidim problem, u najavi je bilo da će oko katoličkog božića da krene cena na dole, već se diskutovalo o tome ovde.

Slazem se da ce da pada cena ali pitanje je koliko bitcoin svaki put kad je pao 1/3 od najvece cene se oporavljao i to se desilo do sada nekoliko puta.

Posto je ATH 20000 znaci da bi bio balon cena mora da dodje do 12000 i onda mozemo pricati o pucanju balona ako cena na primer dodje do 13000 i od te cene bitkoin moze da se izvadi.

Pod pucanjem balona podrazumeva se da ce bitkoin mnogo da padne ali opet to ne znaci da ce vredeti 0 dolara ustvari mislim da nikad vise nece biti ispod 1000 dolara.

Jos je rano pricati o pucanju balona ikakvog.

Samo ne dajte deci da se igraju s ostrim predmetima i sve je ok :d
Ovo je najavljeni praznicni pad. Dok panicari prodaju pametni ljudi akumuliraju ;)

Tapatalk

Kako sad to valjda kad pada niko ne prodaje, evo dao sam oglas i niko mi se ne javlja da proda ni satosi

pa cekaju ga na 100$ da kupe :d

inace sad treba prodati sve, cim je krenuo da pada treba sto pre prodati

Eto ripple mi je bio zanimljiv pre neki dan na 0.6 ali dok me oni verifikovase odlete on

Ma kakvo pucanje btc-a sve vise i vise ljudi ulazi u njega. Neka pane jos malo pa ide u napad na 25k. Ima kad do nove :)

Kako olako dajete te "duplo pa puta dva" prognoze... Do Nove nema logike da išta raste, tek tamo u sledećoj godini možemo očekivati oporavak. Tačno je da sve više ljudi ulazi u priču, ali je i tačno da 85% tih ljudi utrčava kad je naduvena cena i onda ih ovako otresu kao sline i ostanu bez para. Neće sigurno oporavljati cenu za dva dana da im daju priliku da se vade, već će ih mrcvariti i trošiti njihovu lovu.

Inače, market cap opao za preko 100 milijardi za manje od 24 sata.
Praznici, ***, prelaze ljudi u fiat da kupe poklone :p

Uh, sad gledam, bas je pristojno sve palo nocas... Sve mi je jasno, i pad oko katolickog bozica i sve, ali bas jak pad ima...

Pa istoriski gledano ovo smo ocekivali pre katolickog bozica i novu godinu. Zasto se to juce desilo...zato sto danas je zadnji radnji dan pre bozica da ljudima danas legne fiat u banci i da mugu da se pocaste za bozic.
Kako vidim dump se zaustavio a dolazi nam i vikend tako da mozda ce biti neki oporavak

Pametno. Mada ovo nije ni veliki pad. Sa 5 na 3 je bio na primer isti pad sa istim padom celog market cap-a.

Ne znam sta je ljudima da pisu da je ovo pucanje ko da se prvi put desilo, a nije se desilo ni prvi put u zadnjih 4 meseca a ne ove godine.

weasel-U pravu si.Vidim veliki otpor na 9000 da li je moguce da za vikend dodjemo te cifre?I posle sledece nedelje lagan oporavak.

Jak resistance na 12k

Послато са E6653 уз помоћ Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno