Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo što trenutno rastu i btc i bch se po jedan neće dobro završiti... :smoke:

Poslednja izmena:
Sinoc oko 2 je pusten. Pokrenuta je i istraga za inside trading za ono sto su uradili na CBu.

gile23:MA znam da nema mesta nerviranju, ali ja sam bio siguran (mada lako je sad reci) da ce biti ogroman pump. Bitmain dodao nove ascie samo bch placanje, do nove godine su rekli da ce 99% bch na cbu biti indikatori su pokazivali da se sprema. Najgore je kad sve preracunam mislim da sam barem na 0 sto sam opet srecan kako je moglo da bude da sam bukvalno u sekindi nisam presao iz bch u eth na 5.85. U naredne 4 sekunde pao je na 4.2. I ja sam mnogo vise gubio/propustao ,a ljudi ovde jedno 1000x vise od mene (Pa eto ti ltc 90$ dovoljno je reci :) ) tako sam ja slab igrac u odnosu na mnoge, ali mi krivo zbog je%#% sajta da se nerivram.

@Markus-bgd promjeni avatar..
Ja u listi tema vidim katanac i već pomislih @weasel popi... na neku diskusiju i zaključao temu baš sada u finišu godine :)

Elem, ide nam i katolički Božić, do sada je to obično značilo crveno na berzama, ali ova godina je i potpuno luda. Ko će znati.
Za glavnu kripto valutu vjerujem da neće ići na gore do kraja godine, gdje će biti donja granica nisam pametan.
Altovi (ako se LTC više smije svrstati u tu grupu) moguće da će imati još neki pump. Za sada me ETC prilično iznenadio. Srećom ne izađoh iz njega kada je zapao u ono mrtvilo 17-20$. On mi je nekako najizvjesniji da će nakon ove sadašnje cijene opet ići na svojih 20. Tu bi se lako dala uduplati količina coina na walletu.
Necemo sad kad je najzanimljivije mislim nadam se da necemo nikad, sad kada je druga tema koju sam otvorio postala krurir/blic pisanje o balonu, u ovoj mozemo sire o cenama i desavanjima.

Za etc ako samo on ode dole toliko jeste odlicna kupovina, jer je moguce da i njega ubace na cb iako su ga nedavno dropovali.
Za ripple ne verujem da ce stavljati na cb jer ne ispunjava prvi kriterijum decentralizacije, ali CBu su samo pare u glavi tako da lako mogu svoja pravila ignorisu.

Poslednja izmena:
BTG na cexu izlude danas ode zs 60%. A juce digoh ruke od njega i prodadoh ga. Sad nervirsnje, klasika....

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Šta mislite šta će sledeće da skoči od ovih altova...?

****te ne da ne mogu da pogodim šta će da ide gore šta ne, nego jednostavno nema pravila više... Verge je otišao 3x dok nisam bio pored laptopa, ja ga prodao na 1.5x moje zarade... Znači uradio je u 900SAT, sada ponovo raste...

Ja isto na XVG i TRX, najvise ocekujem od tih altova.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@weasel ja sam jos manji igrac, jer sam ulozio onoliko koliko sam spreman da izgubim, a to je par stotina evrica.

BCH izgleda da vuce BTG (vidim ista logika vlada i na njihovom subreddit-u zasto kako nzm). Inace koliko sam primetio na cex-u, cim krene BCH na gore ETH i BTC krenu na dole, i obrnuto, oscilacije su 10%-15% sto nije bas ni malo. Od ovog jucerasnjeg pump-a vec su dve ovakve situacije bile.

@Wahad Juce je Augur skocio 100%, pump and dump, al ko ce ga znati. Verujem da retko ko od nas ima vremena da ceo dan gleda u berzu, a vest se pojavi na portalima tek kad prodje akcija.

Loš dan za BTC..hakeri orobili južnokorejsku menjačnicu, japanski ministar ekonomije srao nešto, anti btc lobi loži masu, bitcoin cash..videćemo sutra šta će biti. My guess oporaviće se.

Oprezno sa BCH-om, izuzetno podmukla valuta. Ako se BTC malo oporavi, a nadam se da hoće za vikend ako ne pre, BCH ide na dole, a panic sell će samo da ubrza pad. Roger Ver ubija u pojam sa ovom agresivnom kampanjom da predstavi BCH kao pravi bitcoin. Nenornalne pare ulaže na širenje te priče, hajp nikad gori.
Inače, mislim da btc futures dosta utče na ovu oscilaciju od 16k do 19k. To je ta manipulacija sa cenama o kojoj je bila spika do nedavno. Opasne pare se obrću.

Loš dan za BTC..hakeri orobili južnokorejsku menjačnicu, japanski ministar ekonomije srao nešto, anti btc lobi loži masu, bitcoin cash..videćemo sutra šta će biti. My guess oporaviće se.
U *** od kad se to pojavilo haha :d ...

Oprezno sa BCH-om, izuzetno podmukla valuta. Ako se BTC malo oporavi, a nadam se da hoće za vikend ako ne pre, BCH ide na dole, a panic sell će samo da ubrza pad. Roger Ver ubija u pojam sa ovom agresivnom kampanjom da predstavi BCH kao pravi bitcoin. Nenornalne pare ulaže na širenje te priče, hajp nikad gori.
Inače, mislim da btc futures dosta utče na ovu oscilaciju od 16k do 19k. To je ta manipulacija sa cenama o kojoj je bila spika do nedavno. Opasne pare se obrću.

Sve bi rešila brža obrada blokova. Skočio bi do neba..

Znači gledam juče ova mala ***** što se pojavila na bittrexu, reddcoin, myriad i ostala ****** i kao, koštala 16SAT neću da se igram sa glupostima boli me dupe.. Sada vidim RDD skočio za 3x lol.... Svi shortuju, dižu veštački cenu..

Kakve sve valute danas ima... svaka šuša izbaci nešto i opari se.

Dobih kao neki info za 'Decred' da bi trebao u Januaru ici gore, a do tada da ima neke oscilacije. Kao sto svi znate jedan dan mijenja sve, a ne cak dva mjeseca, tako da budite oprezni.

Razlog je sto ce Decred biti na nekim novim mjenjacnicama u Korei, a zatim u Venecueli.

To je to.

3x do sada!

Ne ispunjava pevinuslov odnosno nije decentralizovana.

Šta kontate? Da izlazim iz XRP/Ripplea?

Baš može i gore i dole, ali opet kao da neće dolar probiti, ne danas... Ama baš leluja...

Vikend po ‘pravilu’ uvodi korekcije. Šta god radio - uradi pre vikenda.

Šta kontate? Da izlazim iz XRP/Ripplea?

Baš može i gore i dole, ali opet kao da neće dolar probiti, ne danas... Ama baš leluja...
Coinbase lako porekne ono sto napise tako da postoji i mogucnost da ga i postave. JA verujem da ce rasti dugorocno, kratkorocno ne znam. Dolar je vec probio i ranije koliko ja znam a i sada je probio opet.

Poslednja izmena:
Ripple je bas "ripple", za manje od 5 minuta je izgubio skoro 20% vrednosti, pa je porastao za 7-10%.

Pa ovo je ko da je padne sa 8 na 6k. Smesno.

Desavali se ove godine po duplo veci padovi pa se za par dana vrati.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno