Kasne jedno 13 sati.
Necemo sad kad je najzanimljivije mislim nadam se da necemo nikad, sad kada je druga tema koju sam otvorio postala krurir/blic pisanje o balonu, u ovoj mozemo sire o cenama i desavanjima.@Markus-bgd promjeni avatar..
Ja u listi tema vidim katanac i već pomislih @weasel popi... na neku diskusiju i zaključao temu baš sada u finišu godine
Elem, ide nam i katolički Božić, do sada je to obično značilo crveno na berzama, ali ova godina je i potpuno luda. Ko će znati.
Za glavnu kripto valutu vjerujem da neće ići na gore do kraja godine, gdje će biti donja granica nisam pametan.
Altovi (ako se LTC više smije svrstati u tu grupu) moguće da će imati još neki pump. Za sada me ETC prilično iznenadio. Srećom ne izađoh iz njega kada je zapao u ono mrtvilo 17-20$. On mi je nekako najizvjesniji da će nakon ove sadašnje cijene opet ići na svojih 20. Tu bi se lako dala uduplati količina coina na walletu.
gde bi ga ti svrstao?@Markus-bgd promjeni avatar..
Altovi (ako se LTC više smije svrstati u tu grupu)
U *** od kad se to pojavilo haha :d ...Loš dan za BTC..hakeri orobili južnokorejsku menjačnicu, japanski ministar ekonomije srao nešto, anti btc lobi loži masu, bitcoin cash..videćemo sutra šta će biti. My guess oporaviće se.
Oprezno sa BCH-om, izuzetno podmukla valuta. Ako se BTC malo oporavi, a nadam se da hoće za vikend ako ne pre, BCH ide na dole, a panic sell će samo da ubrza pad. Roger Ver ubija u pojam sa ovom agresivnom kampanjom da predstavi BCH kao pravi bitcoin. Nenornalne pare ulaže na širenje te priče, hajp nikad gori.
Inače, mislim da btc futures dosta utče na ovu oscilaciju od 16k do 19k. To je ta manipulacija sa cenama o kojoj je bila spika do nedavno. Opasne pare se obrću.
Dobih kao neki info za 'Decred' da bi trebao u Januaru ici gore, a do tada da ima neke oscilacije. Kao sto svi znate jedan dan mijenja sve, a ne cak dva mjeseca, tako da budite oprezni.
Razlog je sto ce Decred biti na nekim novim mjenjacnicama u Korei, a zatim u Venecueli.
To je to.
Coinbase lako porekne ono sto napise tako da postoji i mogucnost da ga i postave. JA verujem da ce rasti dugorocno, kratkorocno ne znam. Dolar je vec probio i ranije koliko ja znam a i sada je probio opet.Šta kontate? Da izlazim iz XRP/Ripplea?
Baš može i gore i dole, ali opet kao da neće dolar probiti, ne danas... Ama baš leluja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari