Takvi na kraju uvek puknu jer veruju vise u $ nego u BTC, pilicare i pilicare a nakon godinu dana trgovine su u minusu nekom a ako ne pilicare kako treba puknu skroz...
Trazio si savet.... dobio si savet utemeljen na cinjenicama i znanjem da je 90% tradera u BTC izgubilo 95% vrednosti u zadjih 5+ godina, a savet si dobio dobronamerno, a uvredjen si jer nemas pojma o kripto svetu
Jedino se trguje sa $ kad veruje da je ceo kripto svet u balonu ili ocekujes neku veliku loshu vest, a to se do sad desavalo par puta, i zato nije realno trgovat za $ jer BTC konstantno ide gore
Trazio si savet.... dobio si savet utemeljen na cinjenicama i znanjem da je 90% tradera u BTC izgubilo 95% vrednosti u zadjih 5+ godina, a savet si dobio dobronamerno, a uvredjen si jer nemas pojma o kripto svetu
Jedino se trguje sa $ kad veruje da je ceo kripto svet u balonu ili ocekujes neku veliku loshu vest, a to se do sad desavalo par puta, i zato nije realno trgovat za $ jer BTC konstantno ide gore
Al si mu i objasnio, svaka ti cast
2 kontradiktorne stvari si upravo rekao
Batali, nije berza za tebe.Kako da gledam odnos BTC/USD i BTC/EUR. Kada gledam chartove vidi se da je BTC/EUR dosta vise pao u odnosu na BTC/USD. Koja je logika ovde?
Pa dobro mozda nije za mene,ali da li moze neko da mi pojasni?
Suport je trenutno na ~3550, ako popusti moze otici na 3200, a onda na 2800...to je neko moje vidjenje, cekaju se iskusniji clanovi da kazu po koju pametnu
21 sep:
k1z4; je napisao(la):Suport je trenutno na ~3550, ako popusti moze otici na 3200, a onda na 2800...to je neko moje vidjenje, cekaju se iskusniji clanovi da kazu po koju pametnu
Vidim da si ti malo omasio berzu, pa se ovde sad istresas na meni jer je cena otisla suporotno od tvog ocekivanja, molim te zaobidji me jer je tvoja odluka da dumpujes bila tvoja licna a moja zelja da BTC ode na 25 000$ je i dalje tu i ti mozes samo da se inatis sebi samom zbog svojih licnih odluka
Ja sam napisao sta ja radim,a onda se on nicim izazvan pojavio i poceo da mi prosipa pamet i prica kako treba da propadnem jer trgujem dolarom. Lik je mnogo arogantan u njegovim postovima vezanim za ovu temu i uglavnom se svode na to da podjebava nekoga ko tek pocinje i ko pita nesto sto njemu deluje glupo,a zaboravlja da je i on nekada bio na pocetku. Iako sam se juce registrovao,to ne znaci da sam juce poceo sa kriptovalutom.@kani
Poslusaj zeljka. 99.99% je upravu. To ti kazem iz licnog iskustva kao novajlija. Ako smatras da si ti upravu, cuti i trguj. Nemoj da se prepucavas. Vidis da je otisao la.prestige i da se neki iskusni slabo javljaju. Jer ne zele da se prepucavaju sa pocetnicima koji smatraju da su pokupili svu pamet sveta i da je njihova bolja.
Jer oni od nas nemaju nikakvu korist, a mi od njih veliku.
Ako si pocetnik, batali dnevne trgovine. Vec se nadaj da ce se iskusniji vratiti, pa koliko toliko da uhvatis (i mi ostali) padove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari