Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije ovo kraj pada, na zalost.

Poslednja izmena:
Sad se setite @studentovih reci i kolika kina realno ima BTC-a!

Pa onda pogledajte BTC china grafik dole, pa oni izdampovali sve i sad im volum nestao, nemaju vise ni da dumpuju ni da trguju, mogu sad da dumpuju da ne kazem sta :d
Pogledajte prilog 236374

realno mnogo vise i LTC i BTC i ETH :) ja sam pre vise od 2 nedelje najavio za polovinu septembra izduvavanje svih balona na osnovu nekih mojih informacija i indikatora , sad kuliram i cekam dno :)

Gde vidis dno za ta tri?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Najsmjesnije je kada vidis komentar: "Jesam li ti rekao da ce ovako ili onako"
Jer su svi u pravu. Cinjenica je samo da se do sada bitcoin uvijek vratio i premasio dotadasnji maksimum... Odlicna prilika za kupiti je ko ima novca i to je to.... Tako ja to vidim.
p.s. Nikakva strucna analiza, samo laicko sagledavanje....

Najsmjesnije je kada vidis komentar: "Jesam li ti rekao da ce ovako ili onako"
Jer su svi u pravu. Cinjenica je samo da se do sada bitcoin uvijek vratio i premasio dotadasnji maksimum... Odlicna prilika za kupiti je ko ima novca i to je to.... Tako ja to vidim.
p.s. Nikakva strucna analiza, samo laicko sagledavanje....

Imaš stručnu analizu nekoliko postova u prošlosti...i to nekoliko....tako da ne lupaj usvi...druga je stvar što tehnička analiza nije baš tačna jer da jeste svi bi bili bogati...Takođe dok kod je razlika velika između Kineskih berzi i zapadnih cena će da ide na dole....što da se ne kupi jeftino, a proda skupo...

Poslednja izmena:
Ova vest je pogurala cenu gore, OKCoin i Huobi ce mozda imati rok do kraja oktobra da zatvore menjacnice, jos uvek se razmatra sa komisijom do kada treba da zatvore.
Caixin update: OKCoin and Huobi may have longer period before closing than other exchanges, up to the end of October
https://twitter.com/cnLedger

Sta mislite jel ovo trend reversal ili samo jak support na 200?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

E aj pre nego što otkucate post počnite da čitate naslove tema

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Moja prvobitna zamisao je bila dugo ocekivana korekcija do $3500-3600 gde je (bio) prvi pravi support level. Plan je bio da se tu napunim, malo pricekam i istresem vecinu ili pola na recimo $4000. A onda kad desegne opet tih 4k, da vidim kakvo je stanje, koliki je rizik da se cuva jos i sansa da ide gore.

Medjutim, ova vest ce, tj sada vec jeste pogurala lavinu jos nize. Sreca pa sam posklanjao sve buy ordere na vreme.

Major support je na $2900-$3000. Mislim da ce zakucati na tu vrednost i odbiti se barem $500-600 gore kroz nedelju dana. Ja cu pokusati to da iskoristim.

U najgorem slucaju mogu biti na nuli jer ako prostreli kroz 3k (realne sanse za to su oko 10-15%), zaustavice se na $2600. A to znaci da ce biti svakako pullback-a na 3-3,2K, da se mogu iscupati, eventualno ugrabiti neki plus.

P.S Za dalja kretanja, valjalo bi baciti oko na OKCoin i key level na okruglih 20000CNY.

Uradjeno ono sto je zacrtano, dosta brze nego sto sam mislio. Ne diram vise nista jer nemam pojma u krom pravcu moze otici.

Profit, 25 soma $.

Poslednja izmena:
Svaka cast, tesko da je moglo preciznije.

Odakle si ucio ovo? Imas li neke profesionalne veze sa ekonomijom, i da li si i ranije aktivno trgovao na berzama, ili si bas na ovome ucio?

I ako imas neke smernice za ucenje, u smislu nekih probranih izvora pogotovo, bilo bi odlicno. Osim ako si bas potpuno samouk, naravno.

Ja nikada nisam narocito verovao u mesetarenje za nas, "male ljude", ali ti bas cesto "pogadjas", pa je pocelo da me zanima o cemu se radi.

Nije da bi bio prvi put da sam ziveo u zabludi.

Svaka cast, tesko da je moglo preciznije.

Odakle si ucio ovo? Imas li neke profesionalne veze sa ekonomijom, i da li si i ranije aktivno trgovao na berzama, ili si bas na ovome ucio?

I ako imas neke smernice za ucenje, u smislu nekih probranih izvora pogotovo, bilo bi odlicno. Osim ako si bas potpuno samouk, naravno.

Ja nikada nisam narocito verovao u mesetarenje za nas, "male ljude", ali ti bas cesto "pogadjas", pa je pocelo da me zanima o cemu se radi.

Nije da bi bio prvi put da sam ziveo u zabludi.

Otkucaj na google "Fibonacci retracement tool".
Da ne davim sa teorijom, ako znaš pravilno da koristiš ovaj alat, nivoi će ti se sami pokazati.
Čovek je tačno pogodio jer se ETH (a i BTC) zaustavio na nivou od 23.6%, a potom se odbio na 50%.
Na youtube-u imaš kako se koristi ovaj alat.
Treba da uočiš najnižu i najvišu cenu i iscrtaš graf.

Obratite pažnju na storage coine, mislim da ću kupovati siacoin i storj na sledećem dipu. Nenormalno su pali.

Major support je na $2900-$3000. Mislim da ce zakucati na tu vrednost i odbiti se barem $500-600 gore kroz nedelju dana. Ja cu pokusati to da iskoristim.

Dečko misli glavom.. a ima i vremena. :smoke:

Znanje ekonomije u crypto svetu ti znači toliko da možeš da prepoznaš grafikon kretanja cene. Ekonomija dalje je totalno nebitna.

Sta sad kaze tehnicka analiza i Fibonacci kalkulator u kojem ce ovo pravcu ici bear market ili bull market

Pa normalno kad nece niko tamo da ga kupi

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ocekivao sam da zakuca na 4K pa opet short ali izgleda da je to-to sto se bounce-a tice.

Rekao bih povratak na ~$3200-3300 zonu neko vreme. A kroz mesec dana cemo vrlo moguce testirati $2000. Dakle stepenice ali na dole.

Ja bi rekao da je vreme da BTC malo ohladi i krene sideway a altovi neki malo da zivnu

Ocekivao sam da zakuca na 4K pa opet short ali izgleda da je to-to sto se bounce-a tice.

Rekao bih povratak na ~$3200-3300 zonu neko vreme. A kroz mesec dana cemo vrlo moguce testirati $2000. Dakle stepenice ali na dole.

Neko mi obrisao,pa moram da pitam opet.
Mislis da je za eth ovo maksimalno pre sledeceg pada?
Kada ocekujes novi pad?

Pretpostavljam da je to zbog zatvaranja menjacnice, pomereno za sledeci mesec.
Mozda novi pad pocetkom oktobra?

Lose vijesti iz Kine sad kazu da Kina zatvara kripto rudnike
Sad opet kad panika zavlada i odemo na 2000

Verovatno bi se rudnici u najkracem roku prebacili u Rusiju po veoma losim uslovima za kineze.

Da li mislis da je realno da ponove scenario kao i nakon proslog potopa iz jula ili je ipak tada fork bio tada okidac za gore?

pa ako zatvore rudnike, po nekoj logici, cena ce da ode gore :D
+1

Verovatno bi se rudnici u najkracem roku prebacili u Rusiju po veoma losim uslovima za kineze.
Bice ASIC po dobrim cenama, ko ide u shoping :D

Da li mislis da je realno da ponove scenario kao i nakon proslog potopa iz jula ili je ipak tada fork bio tada okidac za gore?

+1

Bice ASIC po dobrim cenama, ko ide u shoping :D

Dobar deo rudnika je vec van Kine.

Kina je bitan faktor u kriptu. Zatvaranje njihovih menjacnica je definitivna svar, tako da ce bunar tek da bude.

Steta sto jos nema neka decentralizovana menjacnica, a toliko se hvali eth... :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno