Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li je ko koristio Tether za očuvanje vrednosti investicije u ovoj situaciji pada Crypto tržiša ili izlazak u fiat valute?

Ovaj vikend ce biti oporavak, za razliku od prethodnih ...

Послато са LEX720 уз помоћ Тапатока

jel bilo kada za vikend oporavka?

ceo dan forum nije radio pa sam pravio analizu i gledao menjacnicu.. Malo se spusti do 226 pa nazad do 235.. i tu se najvise drzi. Pa sam tu i usao
jel moze ovo jos dole do ~$200 ? Ili bi to bila kocka?
vE3eVF1c.png
NPZsNqR6.png

Naravno da je bilo... ja sam vec 2x rekao svi cekaju vest od hoube & okcoin od toga ce sve zavisiti

A koliko moze da utice vest Ruske centralne banke da je protiv regulisanja kripto-valite kao novac ?

jel bilo kada za vikend oporavka?

ceo dan forum nije radio pa sam pravio analizu i gledao menjacnicu.. Malo se spusti do 226 pa nazad do 235.. i tu se najvise drzi. Pa sam tu i usao
jel moze ovo jos dole do ~$200 ? Ili bi to bila kocka?
Pogledajte prilog 236365
Pogledajte prilog 236366

Mislim da trenutno tehničke analize ne vrede zato što tržište ne prolazi redovan ciklus prilagođavanja već su se uslovi tržišta promenili . Tek za nekih 2-3 nedelje može da opet počne da se razgovara o tehničkoj analizi.

Ja pratim ovde sva nova desavanja, azurni su

https://coinspectator.com/

Zatvaraju i ViaBTC
https://www.viabtc.com/announcement/detail?id=11

Meni to sve nekako smrdi kao zatvaraju berze a isiti ti ne zatvaraju mining (ono kome će da prodaju novčiće?)....meni to više liči kao pokušaj manipulacije i sticanja dominantnog položaja...valjda će vreme da kaže...mada i ako se vrati btc na 2500 to je ok...toliko je bio pre mesec dana...ja lično cenim 2800 :)

Sad se setite @studentovih reci i kolika kina realno ima BTC-a!

Pa onda pogledajte BTC china grafik dole, pa oni izdampovali sve i sad im volum nestao, nemaju vise ni da dumpuju ni da trguju, mogu sad da dumpuju da ne kazem sta :d
china.jpg

Yup. Mislim da je Kina uglavnom oborila cenu koliko je moguće. Sad samo treba da se ostatak tržišta oslobodi straha i da se cena stabilizuje i krene opet naviše

Ok, primeti se otpor na $3k kvoti. Ja sam krenuo sa shoppingom, takodje i LTC i ETH su dostigli levele odbrane.

Cuvam izvesnu kolicinu u slucaju da popusti 2950-3000 nivo. Ali vrlo verovatno da je za sada to-to.

Mogu vam reci da se dash dobro drzi za sad :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ok, primeti se otpor na $3k kvoti. Ja sam krenuo sa shoppingom, takodje i LTC i ETH su dostigli levele odbrane.

Cuvam izvesnu kolicinu u slucaju da popusti 2950-3000 nivo. Ali vrlo verovatno da je za sada to-to.

Sta posle?

Sent from my iPhone using Tapatalk

valjda ako budu lose vesti iz kine :D

pa ceka se ovaj neki sastanak XD

moze jos losije objave li da se zatvara okcoin i houbi procemo kroz 3k ko uragan kroz floridu :) sada sve zavisi od tih vijesti dobro ce biti ako se zaustavi i na 2000 u slucaju ti negativni vijesti.

Da,da...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno