Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nije mi jasan post. Ti otvoris short, ono pocne da pada i ti se uspanicis i prodas?

Verovatno zato što ne znaš šta je short. Short je kada na margini tuđim sredstvima kladiš da će cena pasti. Ako padne u dobitku si a ako raste u minusu si jer moraš da vratiš pozajmljena sredstva kojima je u međuvremenu porasla cena a ti prodao po nižoj.

Poslednja izmena:
Njemu je napisao.

I ja citam post od GTX i sve mislim da je pobrkao long i short pozicije.

I ja to mislim ili da je eventualno hteo da napise da pocne da raste, a on otvorio short.

Poruka je bila namenjena GTX. Mislim da prosto ne zna šta je short a šta long pa je onda upotrebio intuiciju. I ja sam imao slično rezonovanje kada sam počinjao pa rekoh da mu razjasnim.

Da, sad vidim da smo odgovorili skoro u isto vreme, pa mi je delovalo da si napisao meni, posto ga nisi citirao.

U pravu ste moja greska, tek kad je optical postavio link sta je ustvari short video sam sta je sta.Ovo sto sam ja pricao nema veze sa shortom izgleda, izvinjavam se na zabuni.

Poslednja izmena:
Gde vi imate te opcije long i short na cex? Ja to ne mogu naci

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Nema tamo, ima na npr bitfinexu

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ovde je moguca jos jedna sveca do $3500+.

Ipak treba paziti sa shortovanjem.

Slazem se iako sam ja ocekivao dump desilo se suprotno
Ljudi koji su mnogo iskusniji od mene savjetovali su mi ne diraj nista dok ne dodje do 3500$ to je bilo prije mjesec dana iskreno nisam vjerovao :(

Ja ne znam dal da se vratim u eth. Ako btc ode na 3500 koliko mozemo ocekovati eth?

Ljudi totalni sam noob sto se tice ove trgovine i to, al prije forka sam usao u altove i bas svi altovi koje sam odabrao su skocili al pravo.
Danas se vratio u btc i uglavnom sam u plusu 130% u odnosu na prije forka.
Meni sad nista vise nije jasno, ne smijem nista vise dirat prodavt ili mijenjat, drago mi je da sam vise nego uduplao novcanik.
Sad imam neku suhu da svaki slijedeci korak ce biti debelo po usima, jer nemoguce je da samo nastavim zaradjivat.
Lud je ovaj crypto svijet, ili sam ja lud?!

Nediraj nista do dobrog dumpa.
Ako si izasao.
Prvi put te uvek usere. A posle se ceses po usima 5 puta dok neukapiras.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Ovo nije prvi put da imamo skok iz 2 faze. Bilo vec par puta i moze se videti na 1H ili vecim vremenskim intervalima.

Dakle faza 1 sa $2900 do $3200. Dobra odbrana bila na $3130 i nisu mu dali ispod. Tu se malo konsolidovao i dobio zalet za fazu II. $3200 -> $3500.

Mislim da je tu oko $3500-3550 max u ovom krugu. Ako ga ne saseku na pola puta.

Posle toga bi mogli do 3000-3100. Sto nize, to bolje zbog rebuy-a. :)

Poslednja izmena:
@goldi i ja sam ocekivao dump mada sam prije par dana rekao da ce ici gore jer obicno ako vecina nesto ceka onda bude suprotno. Na zalost nije otisao dole koliko sam se nadao pa mi nisu prosli buy orderi sad sam mogao fino da se uplusam

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Bez kuknjave, nisi jedini.

I ja sam rasprodao vise od 130 BTC-a na 2770. Pa sta treba da kazem?

Ocekivao 2200.

Medjutim vratio delic pre forka, pa opet na $2800 i opet na $2980.

Ali to nije ni pola steka. A po ovoj ceni mi se bas i ne uzima. :)

I ja sam cekao od 2200-2300 i dvoumio se da ponovo udjem na 2680 kad sam vidio da fork nije prosao sjajno. Sad sam na cekanju da vidim gdje ce da ide. Moguce da dobaci 4-5k $ cisto da pokazu ko je tata u kripto svijetu

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Moguce je 5 soma.

Ali ce do te cene biti turbulencija strasnih i uspece prodati samo oni sto ne paze i ne opterecuju se koliko je trenutno. :)

Strucnjaci obicno prodaju dosta nize. Nije ni to lose, vrabac u ruci...

A vase misljenje sto se tice ETH ?
Ja kontam da ce Vega da mu digne cenu jedno 20-30%.
Plus ako prati rast BTC ode preko 400 do septembra ?!;)

Ma **** btc i eth daj neki shit koji cuvamo da se katapultira pa da masno izadjemo

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Pa vas iskusnijih ima dosta .Ajde predlog svi po jedan i odaberemo 4-5 ,ulozimo svi i 1 ce da zamasti ...:-devil-:

Šta kupiti od ovih bezveznih što možda nenormalno ojačaju? xD Fore radi. Razmišljam 500e da dam za kocku...

Poslednja izmena:
Smiruje se malo današnji show program ... ili ce jos jedan manji pad nocas pa ponovo rast?
Posle svakog manjeg pada danas išao je dobar rast.

Bilo bi odlicno da neko od iskusnijih tradera napise neki kratak tutorijal, tipa kako kao pocetnik ne puci odma, taman toliko da pokrije neke osnove da ne napravimo neke glupe greske.

Sent from my Lenovo S60-a using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno