Meni se nekako cini da BCC nije jos zavrsio ovaj krug i da ce opet ici ka 0.5. Jednu trecinu sam prodao jos jutros na nizoj cijeni nego sto je sad, prodaju na 0.4+ sam propustio jer nisam bio uz racunar, a nisam ni ocekivao da ce ici gore. Sad mi je prst na kliku i gledam na koju stranu ce prevagnuti.Ko je presao iz altova u BTC pre forka na menjačnici, prošao je jako fino.
Suludo je šta rade, ali sada treba uhvatiti na dobrom nivou bcc i prebaciti ga u alt koji bude na najnižoj tački u tom trenutku.
Dump sledi to je sigurno sad ko na kojoj granici uhvati i u koji alt / ja ću u eth ili ubq
Sta mislite il ide klasican weekend dump danas/sutra?
Kakav breakout, prodah po 3049 i 3140, finex je stranso lagovao, cistili su se orderi neverovatno.
Sa ovakvom jacinom, moze do $4000 laganica.
BravoZa promenu kontra ja bih rekao
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakav breakout, prodah po 3049 i 3140, finex je stranso lagovao, cistili su se orderi neverovatno.
Ma probao short vise puta i cim kupim ono pocne da pada i uhvati me panika pa prodam u minus... -.-
Isti slucaj, evo sad kako sam prodao tako je krenuo da raste. Tako svaki put.
@La.Prestige
Tebi svaka cast kako ti izdrzis ove oscilacije kad trgujes, treba imati cuku za to. Sta radis kad se ne odvija kako si zamislio, jel se drzis plana ili poslujes sa minusom?![]()
Ti kad rasprodas sve na skoku i jos otvoris short, a on padne, isto zaradis kao da je skocio na $3600.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari