Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bitcoin Cash (BCH)
$698.64 (115.96%)
Na bitrex se prodaje već za 0,5 btc-a, volime.. 40k

$800 je na krakenu, na trexxu se odbio do $1300.

Suludo totalno.

Dakle premiju je ubo onaj koji je na bittrexu drzao BTC i malo sacekao za BCC. :)

Neverovatno.

Ja sam ocekivao skok ali tek posle dumpa. Potpomogli su oni jer se distribucija nije odmah izvrsila, pa su kupili vreme. A oni su u medjuvremenu iza zatvorenih vrata pumpali cenu, da se stekne utisak da je skup. A na trexxu mislim da se vecina istresla, a ovo sto rade je verovatno njihova medjutrgovina kako bi nabili cenu pred dump.

Ko je presao iz altova u BTC pre forka na menjačnici, prošao je jako fino.
Suludo je šta rade, ali sada treba uhvatiti na dobrom nivou bcc i prebaciti ga u alt koji bude na najnižoj tački u tom trenutku.
Dump sledi to je sigurno sad ko na kojoj granici uhvati i u koji alt / ja ću u eth ili ubq

Ko je presao iz altova u BTC pre forka na menjačnici, prošao je jako fino.
Suludo je šta rade, ali sada treba uhvatiti na dobrom nivou bcc i prebaciti ga u alt koji bude na najnižoj tački u tom trenutku.
Dump sledi to je sigurno sad ko na kojoj granici uhvati i u koji alt / ja ću u eth ili ubq
Meni se nekako cini da BCC nije jos zavrsio ovaj krug i da ce opet ici ka 0.5. Jednu trecinu sam prodao jos jutros na nizoj cijeni nego sto je sad, prodaju na 0.4+ sam propustio jer nisam bio uz racunar, a nisam ni ocekivao da ce ici gore. Sad mi je prst na kliku i gledam na koju stranu ce prevagnuti.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ja imam 0.01 bcc jel da dumpujem pa da biram ostrvo [emoji14]

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Dump nešiću, pa da mi skoči cena! :d

https://www.bitstamp.net/article/bitcoin-cash-our-position/
Znaci i ovo da bi mogli dobiti BCH ili ipak ne? S obzirom da smo na vreme upozoreni da povucemo BTC sa stampa.
Ja nisam stigao povuci BTC sa stampa, ali sam trgovao u navedeno vreme tog poslednjeg zajednickog bloka i uopste ne znam ds li sam imao tog trenutka BTC ii $.
Da li je jos neko od vas u slicnoj poziciji?

Poslednja izmena:
Vase greske :D
3022b5a905890040184dcb46b8786c08.jpg

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

BTC jos uvek nije u breakoutu, ako se on desi, lagano preko 3000.

BCH, alal mu vera ko ga izmisli. Short na 0.14, ali medju trgovininom mu digoh base price na 0.16. Cekam x2, dotle ne zatvaram short. Dakle ~0.08.

Odlican je za manipulacije, moguce da mu otvorim i long posle kraha.

Recimo 0.05-0.06 ga lovim, izlazak 0.1 - 0.012, opet x2.

I meni tako mirise.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kakav breakout, prodah po 3049 i 3140, finex je stranso lagovao, cistili su se orderi neverovatno.

Sa ovakvom jacinom, moze do $4000 laganica.

Kakav breakout, prodah po 3049 i 3140, finex je stranso lagovao, cistili su se orderi neverovatno.

Sa ovakvom jacinom, moze do $4000 laganica.

Zna li se uzrok ovom skoku?

Realno. Zakucan je na oko 200e.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Daj Bože da ostane na 200, da se ne vrati na 10$ [emoji849]

Odlican se posao mogao napraviti nocas. Sa 50% BTC-a shortujes Altove, sa drugih 50% trgujes.

Iskreno nisam smeo davati prognoze jer sam cekao da vidim kako ce ici na $2920 nivou, koji je vec par puta bio kritican. Srecom proslo je dobro i uspeh ugrabiti jos par komada.

Medjutim ostali mi orderi na 3049 i 3140 koje sam zaboravio skloniti i prodah deo. Evo i sada sam prodao nesto na 3230 i otvorih blagi short. Pa ga cekam tu na oko $3000 u toku dana. Verovatno radim rebuy i cekam novi bullrun.

P.S Nadam se da ne planirate Long na ETH. :S::zgran:

Dosta vece sanse ima LTC i BCH.

Ja izasao na 237, valjda cu ga i ja ubosti nekad.

Ma probao short vise puta i cim kupim ono pocne da pada i uhvati me panika pa prodam u minus... -.-

Isti slucaj, evo sad kako sam prodao tako je krenuo da raste. Tako svaki put.
@La.Prestige
Tebi svaka cast kako ti izdrzis ove oscilacije kad trgujes, treba imati cuku za to. Sta radis kad se ne odvija kako si zamislio, jel se drzis plana ili poslujes sa minusom? :)

Poslednja izmena:
Isti slucaj, evo sad kako sam prodao tako je krenuo da raste. Tako svaki put.
@La.Prestige
Tebi svaka cast kako ti izdrzis ove oscilacije kad trgujes, treba imati cuku za to. Sta radis kad se ne odvija kako si zamislio, jel se drzis plana ili poslujes sa minusom? :)

Pa samo pratis parametre i nemas se cega brinuti.

Katapult sa 2900 do 3240 i usput extreman overbought, nema vise mesta za gore. I ovo je odlicno.

$3000 pa konsolidacija i verovatno nastavak na gore jer je teren pripremljen. Support je na ~2950 rekao bih.

Ti kad rasprodas sve na skoku i jos otvoris short, a on padne, isto zaradis kao da je skocio na $3600.

Hvala na odgovoru, odmah coveku lakse, i gle cuda odmah eth zabo dole :d

Ici ce ETH jos gore, ide sada BTC to ETH na 0.076 - 0.078, pa vraćanje na 0.085 kad se konsoliduje BTC na 3.000

Vala neka ide ja sam izasao na 249 na cex.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno