Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
La ako sam te dobro razumeo ti ocekujes da ce LTC da ljosne jos dole pre sledeceg skoka?

meni se cini da ce i btc da ljosne.

ne deluje mi ovo priprema za novi ATH. pre ce biti da ga drze ovde dok istovarju BTC/ove iz ETH balona. tako da pre evenentualnih 3200 ocekujem jedan lep pad na 2500 $.

ETH u bunar.

Znaci eth ide na 500$ a btc na 4K :d
Btw ja sam u fazonu kao La.Prestige, bez obzira sta kaze berza i kako izgleda LTC sve mi govori da ide gore i to dosta. Akumuliraju neprekidno, skocice opasno. Nije mi presudno uopste kada ce da skoci ali docekacu to. Par meseci cekanja je po meni sasvim ok. U medjuvremenu bice manjih skokova na neke vesti tipa bitstamp ali to i ne racunam. Cekam stage 2.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Vitalik se zakleo majkom da ce biti 500$
:d

Vitalik je emotivno labilni bolid, koji ce pre ili kasnije da vam se pokaze kad iz njemu poznatih razloga krene da pravi sr*** :)

Nedorasli klinac, IT genije i sjajan matematicar, lepo je osmislio protokol i ceo koncept, i sve je super ako majnujete, trgujete, torbarite ETH, ali sacekace vas kad se najmanje nadate. Dovoljno je prouciti malo njegov tviter i sve ce vam biti jasno. Isto tako istorija ETH, premine, fork i sve sto se desavalo ranije, meni dugorocno ne uliva poverenje.
Kratkorocno i srednjerocno, bice nam svima lepo, ali se bojim kad mu dune u glavu da ce sve da se srusi kao kula od karata. Da postoji veca ekipa ljudi koja je uticajnija na ceo ETH projekat , bilo bi sigurnije, ovako kad on uradi nesto uzdrmace se cela piramida. I da, da li ste znali, jedan od vlasnika Poloniexa je jako dobar drugar sa Vitalikom, sto dodatno "uliva poverenje"

MarkoNS, dosta pesimistično gledanje. Meni izgleda Vitalik kao neki Elon Musk iz Tesle ili Zakerberg-od-Fejsbuka. Neko ljudsko lice kompanije koja postiže čudo. Genije, pristojan lik koji obećava i mlad je. ETH ima neku priču koja je mnogo više od kopanja i može drastično promeniti budućnost na bolje. Što se mene tiče, više verujem da će eth da raste i dalje i da će postići to o čemu se govori u konceptu, nego što će da se sroza cena i opravda to što neki koriste izraz sh*t coin i za eth. Drugačije viđenje sadašnjosti i budućnosti.

Vitalik je emotivno labilni bolid, koji ce pre ili kasnije da vam se pokaze kad iz njemu poznatih razloga krene da pravi sr*** :)

Nedorasli klinac, IT genije i sjajan matematicar, lepo je osmislio protokol i ceo koncept, i sve je super ako majnujete, trgujete, torbarite ETH, ali sacekace vas kad se najmanje nadate. Dovoljno je prouciti malo njegov tviter i sve ce vam biti jasno. Isto tako istorija ETH, premine, fork i sve sto se desavalo ranije, meni dugorocno ne uliva poverenje.
Kratkorocno i srednjerocno, bice nam svima lepo, ali se bojim kad mu dune u glavu da ce sve da se srusi kao kula od karata. Da postoji veca ekipa ljudi koja je uticajnija na ceo ETH projekat , bilo bi sigurnije, ovako kad on uradi nesto uzdrmace se cela piramida. I da, da li ste znali, jedan od vlasnika Poloniexa je jako dobar drugar sa Vitalikom, sto dodatno "uliva poverenje"

Pouzdano znas da nije tako?

Ja samo znam da su zadnjih 5-6 prognoza tu bile teske fule, sada imamo 2 oprecne a uskoro cemo saznati ko je imao pravo

NA 4 HR REZOLUCIJI SADA MOZETE DA VIDITE KAKO IZGLEDA TOP BALONA {ETH}

:D

cotxi.png

Poslednja izmena:
Za BTC cemo videti. Do sada je uvek vikend kocio dalji rast zbog (ne)priliva svezih para. Pon-Uto nastravak.

ETH ne smem da planiram, jos manje da otvaram pozicije. Moze $500+ lagano, moze i strmoglav. Ultra tesko predvidiv cak i za one od par soma BTC-a.

LTC, ja glasam za Long, takva mi je i pozicija. Iz pouzdanih izvora znam da je u proteklih nekoliko dana, oko 2500BTC-a vrednosti Lite-a kupljeno i otislo na jednu adresu. Ta adresa se pocetkom maja praznila. Znaci da je neki da kazemo smart-ass koji zna malo bolje od svih nas zajedno. Prosek kupovine je oko 0.0115 jer je imao 2 zida od 500BTC-a na 0.011

Poslednja izmena:
Bez obzira sta ja mislio o Vitaliku decko je genije i uradio je sve kako treba do sada. Posvecen je projektu i mislim da ne radi nista drugo u zivotu osim toga. Dok njega to pokrece ne vidim apsolutno nijedan razlog da sumnjam u njega. I dalje ne mogu da verujem koliko sam ga potcenio u samom startu.

Da li je to LTC krenuo?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za BTC cemo videti. Do sada je uvek vikend kocio dalji rast zbog (ne)priliva svezih para. Pon-Uto nastravak.

ETH ne smem da planiram, jos manje da otvaram pozicije. Moze $500+ lagano, moze i strmoglav. Ultra tesko predvidiv cak i za one od par soma BTC-a.

LTC, ja glasam za Long, takva mi je i pozicija. Iz pouzdanih izvora znam da je u proteklih nekoliko dana, oko 2500BTC-a vrednosti Lite-a kupljeno i otislo na jednu adresu. Ta adresa se pocetkom maja praznila. Znaci da je neki da kazemo smart-ass koji zna malo bolje od svih nas zajedno. Prosek kupovine je oko 0.0115 jer je imao 2 zida od 500BTC-a na 0.011

Pre neko jutro je neko kupio za 700BTC LTC na polo. Takodje pre toga je neko uzeo 200 000. Ima dosta njih sa vecim kolicinama od ovog meseca.

https://bitinfocharts.com/litecoin/address/LQje8NS1phgt3hHD8a3ihrB17uhGA8jqGh << Sad sam pratio transakcije. Ovaj je cesto prebacivao. Ima jos 2,3 koja su prebacili na adresu oko 2miliona LTC ovaj mesec.
Svi mi zelimo i ATH, ali mene samo plasi segwit na BTC.

Sta ti La.Prestige mislis oko tog 1. avgusta?

super znaci sad nema prepreku do 600 :d

Zar ne rece da si prodao i 'ETH koji nemas', tada je jos bio oko 010? Suplja...

LTC jos nije ni krenuo, ovo je smesno, ignorisite. Ovo je samo mala reakcija jer ide Stamp u toku nedelje.
ETH ide jos gore. On malo skoci, koriguje se, smrdi malo pa skoci jos. Nije ni on jos zavrsio svoje kako mi se cini. Kad bude krenuo da pada izgubice 30% vrednosti za 10 minuta. Do tada uzivajte, ima jos goriva ;)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

ETH side projecti su svi na reviziji The DAO prijekta to jest piramidalne seme, u svakom projektu ETH baziranog altcoin ICO-a kao savetnik je direktno Vitalik.... ako neko ne razume to i da svaka piramidalna sema jednom mora puci, drugo je pitanje to sto vecina itekako ovo zna ali eto zeli da se istrese na vrhu piramide

Trenutno je projekat https://www.tenx.tech/ interesantan, naravno za sve ovo prjekte je interesantna vitalikova faca i to da isti za kupovinu ICO zakljucavaju tonu ETH-a

Sad treba jedino znati kad ce sve puci ili zbog dumpa ili ce mali majmun zvani Vitalik zavrsit gde mu je mesto .... zatvor jer su piramidalne seme ilegalne itekako

Naravno ovi projekti bili scam ili ne, uporedo vuku i BTC gore.... jer realno to jedino postoji a da funkcionise i sluzi necemu

Poslednja izmena:
Pre će biti za mesec dana eth $500, posebno kako se btc vlasnici plaše oko glasina o cepanju na 2 lanca. Dobrodošli u eth, naše ruke su širom otvorene za vas, uložite svoje btc u sigurno :)

Poslednja izmena:
Sve strucnjaci na forumu u zadnje vrijeme :D

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno