Nije idealno sto je ETH preterano otisao.Do vikenda smo verovatno na $3200.
Jos jednom, ovo je po meni idealno i ultra bullish ako mene pitate.
Nije idealno sto je ETH preterano otisao.
To je istovar preko btc u najavi na stampu, oko 18 ocekujem 2500-2600![]()
Vitalik je emotivno labilni bolid, koji ce pre ili kasnije da vam se pokaze kad iz njemu poznatih razloga krene da pravi sr***
Nedorasli klinac, IT genije i sjajan matematicar, lepo je osmislio protokol i ceo koncept, i sve je super ako majnujete, trgujete, torbarite ETH, ali sacekace vas kad se najmanje nadate. Dovoljno je prouciti malo njegov tviter i sve ce vam biti jasno. Isto tako istorija ETH, premine, fork i sve sto se desavalo ranije, meni dugorocno ne uliva poverenje.
Kratkorocno i srednjerocno, bice nam svima lepo, ali se bojim kad mu dune u glavu da ce sve da se srusi kao kula od karata. Da postoji veca ekipa ljudi koja je uticajnija na ceo ETH projekat , bilo bi sigurnije, ovako kad on uradi nesto uzdrmace se cela piramida. I da, da li ste znali, jedan od vlasnika Poloniexa je jako dobar drugar sa Vitalikom, sto dodatno "uliva poverenje"
Za BTC cemo videti. Do sada je uvek vikend kocio dalji rast zbog (ne)priliva svezih para. Pon-Uto nastravak.
ETH ne smem da planiram, jos manje da otvaram pozicije. Moze $500+ lagano, moze i strmoglav. Ultra tesko predvidiv cak i za one od par soma BTC-a.
LTC, ja glasam za Long, takva mi je i pozicija. Iz pouzdanih izvora znam da je u proteklih nekoliko dana, oko 2500BTC-a vrednosti Lite-a kupljeno i otislo na jednu adresu. Ta adresa se pocetkom maja praznila. Znaci da je neki da kazemo smart-ass koji zna malo bolje od svih nas zajedno. Prosek kupovine je oko 0.0115 jer je imao 2 zida od 500BTC-a na 0.011
NA 4 HR REZOLUCIJI SADA MOZETE DA VIDITE KAKO IZGLEDA TOP BALONA {ETH}
![]()
Upravo ATH moji strucnjaci haha xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari