Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poenta je da kao što možeš reći da je sh*t, piramida, prevara, možeš reći i da je uber, svetla budućnost, pun pogodak. :)
ether_buducnost.jpg

Molim te prekini ako nemas nista konstruktivno da kazes, vidim da ostali ignorisu al vec pomalo iritira

Poenta je da kao što možeš reći da je sh*t, piramida, prevara, možeš reći i da je uber, svetla budućnost, pun pogodak. :)
Pogledajte prilog 230972

Pa za razliku od tebe ja sam izneo argumente, zakljucavanje ETH u side projekte koji imaju bezveznu funkciju, svima je ideoloski autor vitalik, sve to upakovano u ICO (za koje svi znamo da jos nije regilisan) sto u revodu znaci da je 100% manipulacija moguca......
jednostavno jedan covek, vec dokazano da moze da radi sa blockchainom sta pozeli (slicaj the DAO), 80+% premine ICO sale, na sve to dodaj ove vecinom besmilsene projekte iz kojih stoji ista faca......

Inace ja nikad nisam reako da je ETH skroz nepotreban projekat i da ne moze imati smisla, ali na nacin kako je stvoren kad se doda taktika koju su pokusali sa The DAO, ne pada mi na pamet da ga branim, naravno da cu takve projekte pljuvat jer mogu poljuljat zestoko ceo crypto svet!
E sad opet ce mi neko kazat da zardajujem a ja nemam ni jednu AMD kartu pa i da imam i da zaradjuem sto bi mi to bila prepreka da iznosim ono sto ja verujem da je istina i ispravno, ostali slobodno kopajte, cuvajte ili dumpujte sve jedno.........
i naravno da znam da nema ETH , mining bi sutra bio mrtav koliko se sad "pilicara" nakupilo u ovom svetu :D

@bombas
Jeste ali ma koliko ne voleo kocept duvanja ETH, mora im se priznati da sve rade planirano, cak i duvanje stabilizuju kako ne bi puklo...

Poslednja izmena:
Da stabilizuju, jer počinju da troše pare.. i trajaće sve dok budu mogli da stabiliziju padove, a već je to ogromna lova u pitanju.

@zeljko To nisu argumenti. Primećujem da fanovi btc imaju strašnu iritaciju na uspeh eth. Svaki dan po raznim temama ide pljuvanje na eth. Samo ga napadaju a nema razloga. Neka oni kojima je dobar kupe/kopaju a kome se ne dopada nikom ništa, imaju ostale valute itd. Ne znam zašto im to toliko smeta da eth raste. Da imaju mogućnost da stisnu dugme i unište eth, stiskali bi ga za svaki slučaj 10 puta iz sve snage :). Samo opušteno, idemo na $500 do sredine jula.

@PanonskiNS
zelen si, malo je tesko sa takvima pricati kad uopste ne razumeju odakle BTC poverenje ljudi i kako je bez manipulacije skocio tu gde jeste, da je decentralizacija jedini razlog zasto crypto ima poverenje, da je mehanika iza BTC samo to a ne vrednost.... i da bez iste isti ne vredi nista (da POW centralizacija je velik problem i zato scaling nije "resen" vec se ide prema drugim modelima kao UASF itd.......) ali to neko ko veruje u ETH slepo uopste ne razume vec se vodi slepom verom u jednog usatog majmuna (ili bi pre rekao u $)

malo se vise upoznaj sa tulip i piramidalnim semama, ovde i corav moze istu shemu videt nakon par minuta

Poslednja izmena:
Zelen covek ili ne cinjenica je da neko ovde dobro zaradjuje trenutno. Spekulacije su neophodne da bi sve dobro funkcionisalo.

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

@PanonskiNS
zelen si, malo je tesko sa takvima pricati kad uopste ne razumeju odakle BTC poverenje ljudi i kako je bez manipulacije skocio tu gde jeste, da je decentralizacija jedini razlog zasto crypto ima poverenje, da je mehanika iza BTC samo to a ne vrednost.... i da bez iste isti ne vredi nista (da POW centralizacija je velik problem i zato scaling nije "resen" vec se ide prema drugim modelima kao UASF itd.......) ali to neko ko veruje u ETH slepo uopste ne razume vec se vodi slepom verom u jednog usatog majmuna (ili bi pre rekao u $)

malo se vise upoznaj sa tulip i piramidalnim semama, ovde i corav moze istu shemu videt nakon par minuta

Ako je on zelen sta onda reci za tebe???

@goldi ne prilici ti da trolujes :D

a vi ostalo ako verujete da je $$ to sto dokazuje da je neko u pravu samo napred..... nemoj posle da bude plakanja

Ja odoh u Grcku na more a vi verujte u sta hocete. A pre mesec dana nisam imao kes.

Pa naravno da ljude interesuje zarada zato su i ovde. Nisu dosli da ponizavaju ljude iz dosade.

pa ponizavaju se trolovi non stop....... nemoze moderacija da obrize zilion *****nih poruka na ovom podforumu, zalosno sta urade pare ljudima :D

ne smara zeljko jer mu je dosadno, naprotiv njemu nikad nije dosadno :D a rast eth ga bode kao kolcem u celo jer isti nema, kao i vecina ovde koji su prodali pre vremena. Tako su ljudi pljuvali i btc kada je pao sa 1200 na 100, prevara, piramidalna sema, uzeli ljudima pare... a sad je vrednije od zlata...

Eth porastao od sinoc za 50usd, jel trguje neko i na kojim berzama? Ja pratim na cex i ne verujem gledam ljudi stavljaju buy/sell order za po 100k USD. Gde inace prodajete coine i koji sajt je siguran sto se toga tice, moze i na pp.

ne smara zeljko jer mu je dosadno, naprotiv njemu nikad nije dosadno :D a rast eth ga bode kao kolcem u celo jer isti nema, kao i vecina ovde koji su prodali pre vremena. Tako su ljudi pljuvali i btc kada je pao sa 1200 na 100, prevara, piramidalna sema, uzeli ljudima pare... a sad je vrednije od zlata...

Ja i kad sam imao ETH (iskopano) isto sam pricao dana kad sam naslutio pozny shemu zvanu the DAO, iskreno jedino te sheme, side projekata koji sluze za duvanje cene i premine mi jedino smeta kod istog, nista drugo, ali za mene i moja svatanja crypto sveta ti parametri su nesto sto odredjuje da li je nesto ok ili nije
E sad naravno licno ne zelim da ulazim u ponzy, a mudrovat ili ocekivat da sam pametan da izadjem iz pozy-a pre pucanja iskreno nisam :D

pa znaci krivo ti je sto nisi ulozio pa sad nemas bar 10x vise? :)

Rudarite eth il stavec, i ja rudarim zec ali se ne pravdam tvrdeci da je zec novo svetsko cudo. Niko vas ne optuzuje sto rudarite, ali eth, zcash, i 99% altova su prevare kad se malo bolje informise, pa zooko ne zna ni kako radi njegova "kriptovaluta".

A ti sto veruju da je eth "buducnost interneta" njima svaka cast.

Uzmite novac, tako i treba, ali nemojte da racionalizujete i pumpate eth na podforumu gde nema 100 ljudi, imate r/btc i r/ethtrader za to, pridruzite se njima u vasoj fantaziji

Pa ima bar 20-50 shit-va koji su otsli 10-50x gore kad bi mi za svaki bilo krivo, ne bi mu bilo dobro :D
krivo mi je za LBC jedino sto ga nisam ranije istresao i kupio na 1-2K jer tu cenu nisam ocekivao, ali da sam ostao u LBC ne bi uzeo LTC na 4$ pa tako da ne moze sve

Rudarite eth il stavec, i ja rudarim zec ali se ne pravdam tvrdeci da je zec novo svetsko cudo. Niko vas ne optuzuje sto rudarite, ali eth, zcash, i 99% altova su prevare kad se malo bolje informise, pa zooko ne zna ni kako radi njegova "kriptovaluta".

A ti sto veruju da je eth "buducnost interneta" njima svaka cast.

Uzmite novac, tako i treba, ali nemojte da racionalizujete i pumpate eth na podforumu gde nema 100 ljudi, imate r/btc i r/ethtrader za to, pridruzite se njima u vasoj fantaziji

nemoze kad ih udari $$$ u glavu razum se gubi :D
a za zooku si u pravu, nazalost sve vise muljanja ovo sa ETH i zcash jos nije strasno kako ce biti......

Poslednja izmena:
@djmasinac

isto tako vazi i za vas "iskusnije i vise informisane", idite i dumpujte/hejtujte negde drugde i pravdajte svoje lose odluke, pustite ljude koji zaradjuju da se pate :d Vidim nalog ti je bas star i pun poruka ;)

Poslednja izmena:
Otresivanje pilićara.

Eee to smo vec vidjali a tek ce da bude kada btc bude dostigao vrh sadasnjeg balona

Nemojte sad svi da se nadate da ce btc opet gore na 3000 dolara posle prvog ogromnog pada obicno sledi drugi veliki pad a ponekad i treci.....

Ovo je vec vidjena situacija 100 puta.

Kad sve ovo prodje za nekoliko dana eto nama opet btc na visokoj ceni.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno