Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eee to smo vec vidjali a tek ce da bude kada btc bude dostigao vrh sadasnjeg balona

BTC je daleko od pucanja balona, eventualno neki manji pump/dump, tek ce da raste, pogotovo ako ispeglaju uskoro skaliranje ne bi me cudilo da ode preko 5k u narednih par meseci, najsigurnija varijanta ostati u BTC-u!

Mora da je neko prodao masu pa je pala cena, evo sad sve se vratilo u normalu i ide na gore.

Neki strani analiticari prognoziraju do kraja god btc na 10k deluje nerealno ali ko zna.

Poslednja izmena:
slažem se sa ovim gore, došao je do 2850$ i imao je jaku podršku da se brzo oporavi i vrati na (3000$ upravo)

Ne moze tako brzo da se oporavi kao sto vi mislite naravno da ce da se vrati na 3000 ali treba vremena.

Sada je odjedanput pao za 500 dolara za svega 5 minuta sa 3000 na 2500,sledi po meni dalji pad mozda cak i ispod 2000...Uvek je tako bilo posle ogromnih padova samo je nastavio da pada....

Mora dobro da padne da bi veliki kupili na niskoj ceni a pilicari se otresu....

Poslednja izmena:
Na cex trenutno je 2900 ne znam gde si video 2500, mozda si slucajno pomesao usd sa e. Neko upravo kupio 60 btc po 2864 al ce taj da obrne para lele :p

Poslednja izmena:
Na Poloniex gledam....Inace ta cena na cex nije realna sada je cena 2790 na ostalim menjacnicama, cex ima neki svoj kurs.

Poslednja izmena:
Sta vam je, cemu panika? :D
Pao malo btc, povukao za sobom ostale i to je to, ocekivano.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Izgleda, sad sam video nicehash pokazuje 2715usd bedak.

Btc pao a eth raste.

Poslednja izmena:
Meni je ovo ekstra cekam vec nedeljama ovaj veliki pad bitkoin-a da bi ga kupio po niskoj ceni :D....

To panice izgleda samo ``gusteri``

Btc-e vrisnuo, coinotron se raspada :D

nagradno pitanje za "strucnjake" , kad je pozar u pozoristu, koliko ljudi odjednom moze da izadje na jedna vrata? :)

Ne znam ocekujem ga u naredna 3 dana na 1800-2000 dolara to je samo predpostavka sve ispod 1800 dolara ako bude bice bonus :D....A kada sve ovo prodje eto nama za nedelju ili dve opet bitkoina na 3000.

I see blood everywhere :-devil-: dobro je ovo, kojom magijom ovi pro trejderi dolaze do ovako dobrih analiza svaka cast.

Nije to nikakva magija cim bitkoin odjednom padne 500-600 dolara ocekujte posle toga jos veci pad,kada bitkoin padne 100-200-300 dolara od tog pada i moze da se oporavi.

Sad se malo koprca na 2440 lepo je to ali po zidu za buy i sell vidi se da ce ici jos dole vidim ja nema meni spavanja narednih 3 dana :D.

Poslednja izmena:
Nece on jos dole ispod 2200$ sigurno, mozda je i dotakao dno sa 2300$, ali to je nebitno. Prvenstveno je padao danas jer su kupovali onaj scam i pretvarali u ETH, a on rastao.
Jedino je pitanje bilo hoce li probiti 3000 i pasti ili ce pasti pa probiti ludacki 3000. Eto pre ce ovo drugo, osim ako neka od ovih menjacnica i ne proradi. Onda eto nas dole do cene LTC :D

Pa nece mozda danas sutra ili prekosutra je moguca ta cena...

Po meni je Btc padao jer su veliki kitovi tako odlucili drugog razloga nema.

3000 probija u svakom slucaju samo je pitanje trenutka kada.

Kako beže na sigurniji brod čim njihov bitanik krene da tone :). Ima mesta za sve, samo upadajte u eth slobodno. Prvih 30 valuta sa liste ljos, a jedna samo raste. Koja je to?

Poslednja izmena:
Kako beže na sigurniji brod čim njihov bitanik krene da tone :). Ima mesta za sve, samo upadajte u eth slobodno. Prvih 30 valuta sa liste ljos, a jedna samo raste. Koja je to?

Druže, ti stvarno ne znaš kako se ove stvari rade.. veruj.

Najbolje bi bilo da mi napravimo neku nasu po nasoj mjeri, nego ne znam ocemo li se moci usaglasti sta bi bilo idelano :D

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Zeljko ce odmah da kaze da je centralizovano g*vno, ponzi itd. :d

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Sta, prijavio bi odma narodnoj banci i vucku i sve u haps pa na banderu :-devil-:

Ja mislim da BTC treba posmatrati kao etalon (možda najsličniji zlatu) ostalo može da bude i jeftinije i skuplje ali jedan je BTC. I u budućnosti će verovatno sve više da služi kao reper a manje kao novčić :) (opet zlato...)...

Sta mislite ovaj ripple ili nem, kaka su im predvidjanja za buducnost ?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno