Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
a kad si to izasao , pre koliko meseci, Marko bolje uzmi auto za one karte i idi negde :)

^^ Dabome, ma 'de d'idem ne d'idem nigde

Pa sad pre ove cene ltc-a, bila je 3.2$, zanimljivo sto sam i na toj ceni rasprodao vecinu pre neku godinu kad j3 krenuo na ATH
Poslato sa HUAWEI Y300-0100 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
BTC / LTC [cena, menjacnice, kupovina i prodaja]

Uvek smo znali da za svaki pump treba tebi da zahvalimo :D

P.S. Ja sad vidim kako sam lepo izasao. 5.3$

Pa da ono svaki dan neke rakete, mislim ja sam za al...

poslato sa HUAWEI Ascend P6

Onda cuti i vezi pojas ;)
Moras da mislis na bezbednost u slucaju da se srusimo :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Postavio ja stop ordere, ako krene slobodan pad...

poslato sa HUAWEI Ascend P6

LTC pao u odnosu na BTC na 0.0062.

Poslednja izmena:
D'ulazimo ili da cekamo da padne na 52 odnosno 48
[emoji14]

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Rezultat verovatno ocekivan, prethodni dump jednostavno lov u mutnom... rezultati su vec poznati britanija ostaje u EU ranije procenjeno -> cena BTC skace

Britanije ispada -> cena BTC skace ;)

Poslednja izmena:
Sad treba preći u funtu, dok je jeftina.

Rezultati su izasli, ali nista se nije odrazilo na cjenu BTC-a, sta mislite jel se ovde priprema novi pump, mozda da se probije za vikend ona granica od 780$...mada houbi zaostaje za bitstampom bez njih cisto sumnjam da moze nesto ozbiljnije da se napravi.

5863e667e605eaea1e888fd404ea1f2d.jpg

Nije da se nije odrazilo ali je ovo nista u odnosu na ono sto tek sledi...Pogledaj samo srednji kurs dolara

Sent from my MX5 using Tapatalk

mislim da ide pump, samo dokle ne mogu da procenim. to sto bitstamp i ostali "zure" u odnosu na huobi je samo znak da i oni kupuju i cekaju pump (i veliki dump posle toga :D ). ko je kupio ispod 600$ vec je lepo zaradio.

U ovo sam siguran.

Amerikanci su shortovali EU.

Ko misli da brexit nije uticao na pump grdno se vara.

Uostalom cena na finexu i bitstamp je tacno pratila rezultate ref. Pratio sam procente na telegraph.co.uk i cenu celu noc.

Dump do 555 je bio zbog aukcije 25k bitcoina u australiji evo grafikon koji ima oznacene sve aukcijcke prodaje do sada.

https://pbs.twimg.com/media/ClthX9BXIAAjR2v.jpg:large

Da nije bilo aukcije mislim da bi bila korekcija na 50% i nastavak pumpe, medjutim zbog aukcije je uradjen 92% retrace.

U ovo nisam siguran:

Mislim da je pump od 555 do 630 bio zbog glasine da je integrisan segwit

To sam propustio i cekao sam dno.

Prodao sam BTC kada je bio 720 kada me je nesic1 savetovao da isplatim masine i izadjem u fiat (respect do neba)

Uleteo sam kada sam video da na forexu funta ide dole (institucioni kes prvi znao da je brexit gotov). cena 630

Prodao na 675 da skalpujem.

Stavio order 630 i legao propustio 635.

Kupio 655 i sad cekam prvi skalp.

Moj zakljucak je da se ljudi brinu zbog halvinga i da ce dump biti pre toga ukoliko dev-ovi ne srede blokove.

Pojma nemam koliko ce ovo da ide gore mislim da ce ici preko hiljadu posto je trenutno na berzama pokolj. Zlato na dvogodisnjem maksimumu (ako nije vec probilo ATH, slabo pratim).

Sto je najbitnije za long term holdere btc. Polako institicuoni novac posmatra btc kao imovinu koja raste u vremenima krize kao zlato. "Pametni" novac polako ulazi u btc.

Kada se resi skaliranje BTC cena ce biti glupavo visoka. Ako uber vredi 88 milijardi mislim da ce bitcoin sa onim sto pruza i omogucava vredeti bar 300 milijardi do 2020. Sto znaci da cena moze otprilike 30x gore.

I da cena ode 10x bilo bi vise nego fenomenalno. ;)

a u svemu ovome ima dosta logike, ali je ta logika ovde ne mora mnogo da znaci....

nema tu logike, jasan je znak kada ljudi koji nemaju veze sa kriptom pocinju da pitaju o istom ;) a to se bar meni pocelo desavati u poslednje vreme...

pitaju pitaju, tako je bilo i prosli put, samo da posle ne pocnu da kukaju, isto kao i prosli put

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno