Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne mora da skoci ni 30x ni 10x,po meni je dovoljno da skoci duplo vise nego sto je sad i bilo bi jako dobro

Ako skoci duplo otici ce jos vise. Kad se probije ATH hajp je ludacki. Samo da dodje dotle i na konju smo ;)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Dve nedelje do polovljenje BTC bloka. Ako se buse zakuvavalo sad je pravo vreme.

Ako se BTC uskoro vrati na 780-800$ i tu se zadrži 10tak dana onda se može očekivati skok LTCa...Zadnji pad LTCa se desio da bi se amortizovao (u $) budući rast BTCa...

Saj kad ce ltc na 20?

5eb4683ff83c8bc5142446ecd16c5e2a.jpg
[emoji23]

prodajem 170 evra btc-e kod, za 20.750 din

Poslednja izmena:
Jel brzina isplate sa CEX.Io na Telenor Mater karticu ista, kao i prošle nedelje?

BREXIT je izgleda donio ono što niko nije očekivao - mrtvilo na kripto berzama.

Cekajte bre, dok se ljudi saberu, oduzmu, podvuku crtu. Meni je samo sta ce STAMP, njemu je centrala u Londonu, oni ljudi taman uveli euro, kad ono prc.

Nego mogli bi da bacimo neku inernu kladionicu, nismo odavno. Npr kolika ce biti vrednost BTCu $ u trenutku polovljenje bloka. Ulog 0.01btc ili kolko se dogovorimo, 48h pre polovljenja najkasnije uplate, ko bude bio najblizi nosi sve, deo da u umanitarne svrhe kao po obicaju (ako zeli).
Nesic je prosli put to lepo organizovao!

Jel kupio auto posle toga? :d

Mislim da se ozenio :)

Onda mu i nije neki potez [emoji14]

Mislim da neces ni dobit sms, moras proverit stanje na kartici na ATM-u

Ja sam slao na vizu internet intezinu, leglo posle 3 radnaa dana i stanje se videlo na online bankingu

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

na e bankingu ili na bankomatu vidi, sms necesh dobiti nikakav

Da li neko zna da li postoji dodatni fee (osim onih 3.5 sto cex.io uzima) za visa internet banka inteza? I kako to onda ide dize se na salteru?

Stigla mi je AVcash kartica, napokon :d koliko se mora cekati dok bude aktivna dobio sam pin tako da mislim da je to to, sad samo ne znam moze li se odma isprobati da prebacim malo para na nju?

Da javim vraćam se iz banke (banka Intesa) pare legle sa CexIO još u petak u ponedeljak isplaćene. Isplatio sam 67eur. Leglo 63.90 ili 80 zaboravi. SMS se ne dobija.

Pitao šalter radnicu koji je limit kolko mogu novca da podižem tj. da primam na karticu ona mi obljasnila do 15.000eur mesečno tu me je zbunila.
Kaže ona oni uzimaju 0.1% proviziju i to je to. Doduše rekla mi na velike sume mora da se pišu izjave verovatno.
U prevodu soma dva mesečno no problemo.

ona nema pojma zbunila se i sve je pomesala, kad se povlaci sa cexa ne trebaju nikakve izjave fora je samo da se sazna koji je dnevni limit za povlacenje na intezi, na unicredit je negde izmedju 300 i 400e nisam jos tacno utvrdio ali na cexu ako predjes limit izbaci decline i nemoze da se desi da prodje transakcija pa da posle ovi u banci odbiju i jos par dana da se ceka dok se vrati. Razlika je sto sa unicredit bankom je komunikaciju izmedju njih i cexa u sekundi i transakcija se zavrsi za 2min i moze da se dize sa bankomata cak ni kurs nije taj sto posalju u poruci stize info da je manji iznos nego sto je stvarno raspolazivo na bankomatu malo zbunjujuce ali stvarno isplate po visinom kursu bez provizija tako da ako u intezi moze da prodje npr. u jednoj transakciji 1000e bez provizija vredi cekati nekoliko dana inace nema svrhe.

Poslednja izmena:
hm ne znam. Mora neko da proba? Jel neko podizao preko CeXiO više od 400e od jednom ?

Ajde neko da mi pomogne. Aktivirana telenor kartica, odradjena verifikacija naloga i kartice na cex.io medjutim kad hocu isplatu on javi sledece

1819fe857ee20bcbb4e284a58e759cfa.jpg

Sent from my MX5 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno