Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
650 usd na btce..... Ako ode ispod 600 u narednih 1-2 dana sledi shoping...

mislim i da je sad dobar tajming za shop, moze da se desi da padne na 4450 juana ali to je u principu to za sad pre halvinga ko hoce da shortuje do halvinga

650$ bitstamp trebalo bi se odbiti ne lici ovo na dobro, da nije opet negdje nesto hakovano.

Po meni je ovo klasično prelivanje BTC u (pumpanje) ETH...uskoro bi moglo i obrnuto da se desi...sve zavisi (kao i uvek) od planova ovih sa vel'kim parama :D

edit:
bitfinex se uključuje u trgovinu...ide promena cena ;)

Poslednja izmena:
Dokle god jedan raste drugi pada moze se trpiti, ako se desi da oba padaju, idemo napad na USD ili € :d

Ma ponuda u ovom trenutku je ogromna, 90% njih vide cenu preko 700$ kao vise nego idealnu za prodaju.

desava li se kome na CEX-u da prilikom povlacenja para kada se unese kod od authenticatora pise DECLINE, a authenticator radi normalno za logovanje?

Sinhronizuj vreme

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

desava li se kome na CEX-u da prilikom povlacenja para kada se unese kod od authenticatora pise DECLINE, a authenticator radi normalno za logovanje?

meni je to pisalo kad sam hteo na skrill mastercard da poshaljem...iako je proshla verifikaciju kartica, ne mogu na nju da se shalju pare.

Ne bi valjalo da se tolko spusti.

poslato sa HUAWEI Ascend P6

ja racunam da je dugo stojalo na 420-450 i od te cifre je ovako ubrzalo na 780...da ne ispadne kako doslo tako i otislo

Poslednja izmena:
Pilicari... koji su prodali da moze po njima vratilo bi se na 50$ :d

Sinhronizuj vreme

Kako bih se ulogovao uopste na cex pomocu authenticatora da mi nije vreme sinhronizovano...?

A inace, transakcija prodje posle 10 ili 50 pokusaja, a nekad nece ni posle toliko, njihov support mi je odgovorio da moja banka, u ovom slucaju telenor, ne prima trasakciju i da proverim sa njima sta je u pitanju...

Pa sacekaj par dana, mozda ima nekih problema sistem banke ili gde vec... a i ukljuci na kartici internet placanje, jes da ne bi trebalo da ima veze ali.....

Kako vam poloniex radi kad ste ulogovani?
Kod mene kad se ulogujem ne moze 5min da me ne odjavi i tako u krug, onda kad sam ulogovan laguje strasno, dok kad nisam prijavljen radi
Kod vas?

meni radi normalno, juce je malo zezao...

Kako bih se ulogovao uopste na cex pomocu authenticatora da mi nije vreme sinhronizovano...?

A inace, transakcija prodje posle 10 ili 50 pokusaja, a nekad nece ni posle toliko, njihov support mi je odgovorio da moja banka, u ovom slucaju telenor, ne prima trasakciju i da proverim sa njima sta je u pitanju...

znachi ne dela vishe telenor?

Ce ovaj ltc da padne ispod 7 ili cee da vijori tu na ~730, misljenja?

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno