Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
A bice i kako neki kazu i 1
Ne usudim se davati nikakve prognoze, ali se nadam da se BTC nece krenuti masovno presipati u "100" altova pa da na kraju ni jedan ne bude napumpan kako treba.
e da, kinu ja ne hebem ni 5 % sad. držim da je tamo sve fejk.
po meni je sada bfx najindikativniji.
Ja sam prije nekih mjesec dana prodao na 228sreca sto nisam prodao btc kad je bio onaj pad za 200$ sa bi bio u lepom minusu,a bilo je price tada da ce na 150$ ili cak nize
A bice i kako neki kazu i 1
Opet naucnici pametuju a nije ih bilo dugo...Ništa od spavanja, napeto k'o u pokvarenoj podmornici.
kakve veze ima koliko ih je kad ne mozes svuces pare direktno na račun?
to ti se zove bucket shop. ionako na ok coinu uglavnom fjučersi diktiraju cenu i ddos napadi u sred pampa i slični fazoni. a na huobi rade botovi za pumpanje volumena non stop.
ispucali su se na zapadu (otud i razlika od 20 + $ u ceni), u najboljem slučaju će morati da prođe par dana dok ne stignu pare sveže. a do tad kuliranje i čekanje u šortu.
i meni ovo baš smrdi na top. RSI pogotovo je indikativan.
1000 novcica bi cenu spustilo za:
40 eur na krakenu
10 $ na bfx
325 $ na btc-e :d
10 $ na stampu
jadno, ako mene pitas. al fazon je što su zaplašili sve ovim balonom, pa niko ne sme da dampuje. ali polako, da dodju ljudi sebi.
kao sto rekoh, bezanija u $ i ko hoce zaradi btc-a jos u altove.
Ovo sad je golden age gpu majninga, maltene kao cointellect pre godinu dana![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari