Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne usudim se davati nikakve prognoze, ali se nadam da se BTC nece krenuti masovno presipati u "100" altova pa da na kraju ni jedan ne bude napumpan kako treba.

Ne usudim se davati nikakve prognoze, ali se nadam da se BTC nece krenuti masovno presipati u "100" altova pa da na kraju ni jedan ne bude napumpan kako treba.

kako hoce,eth presipam odma kolko oce neka je
a ltc tek prema 10$ mogu da dzvirkam da sinhronizujem wallet.
Sta 2 god sve pada i skoci +20% i ja da prodajem,a ne.
Cekacemo i 3god ako treba...

Ništa od spavanja, napeto k'o u pokvarenoj podmornici.

normalno da nema spavanja :) sad se pravi istorija, kinezi ce da tuku cash u BTC i mozda izaberu jos nekog srecnog ALT dobitnika da se prebace zbog drasticnog poostravanja zakona o tokovima novca u. Huobi je na 350 skoro, a za vikend ce biti ludilo :)

nema kesa nikakvog vise na bfx, krakenu i stampu. meni je to bitnije od kineza i njihovih para.

mislim da se priblizavamo polako ali sigurno kraju ovog balona. mozda skoci jos malo, ali ne zanima me vise, sad gledam iskljucivo eth.

cak i na ok coinu je skocila kamata za kes za pozajmicu na dnevnih 0.15 %. previse. sacekacu sad par dana.

Poslednja izmena:
Dok kinezi generisu 95% prometa btca trenutno mozes ti gledati sta hoces, cena ce ici gore

generisao je i mtgox 95 % prometa. e da, ni na btc/e nije ostalo bog zna koliko kesa.

Poslednja izmena:
I imao vlasnika prevaranta i dokazanog scammer-a, plus nije jedna vec nekoliko kineskih berzi

kakve veze ima koliko ih je kad ne mozes svuces pare direktno na račun?

to ti se zove bucket shop. ionako na ok coinu uglavnom fjučersi diktiraju cenu i ddos napadi u sred pampa i slični fazoni. a na huobi rade botovi za pumpanje volumena non stop.

ispucali su se na zapadu (otud i razlika od 20 + $ u ceni), u najboljem slučaju će morati da prođe par dana dok ne stignu pare sveže. a do tad kuliranje i čekanje u šortu.

i meni ovo baš smrdi na top. RSI pogotovo je indikativan.

1000 novcica bi cenu spustilo za:

40 eur na krakenu
10 $ na bfx
325 $ na btc-e :d
10 $ na stampu

jadno, ako mene pitas. al fazon je što su zaplašili sve ovim balonom, pa niko ne sme da dampuje. ali polako, da dodju ljudi sebi.

kao sto rekoh, bezanija u $ i ko hoce zaradi btc-a jos u altove.

Poslednja izmena:
Hm, sad ne znam sta da uradim...po difoltu treba ici kontra od genija...ali mozda sad ne misli ono sto pise, mozda nas opet navlaci posto smo mu provalili foru i samo kontra uspeva...Nesam pametan vise, mozda cu te poslusati ovaj put

Ma on je nekada ubadao prilicno dobro, skoro u $, ali u poslednjih godinu dana masi ceo trend. Npr. da ga je neko sinoc poslusao *****ao bi se zestoko.

sreca sto nisam prodao btc kad je bio onaj pad za 200$ sa bi bio u lepom minusu,a bilo je price tada da ce na 150$ ili cak nize

sreca sto nisam prodao btc kad je bio onaj pad za 200$ sa bi bio u lepom minusu,a bilo je price tada da ce na 150$ ili cak nize
Ja sam prije nekih mjesec dana prodao na 228 :(
Trebale mi pare, a cekao sam duze vremena da dogura blizu 300 a ono kao za inat nista. Al' sta da se radi. Zivot je pun kikseva ovo je samo jedan u nizu. Nadam se da cu sa altovima popuniti rupe koje sam napravio u btc walletu.

ja ne smem ni da spomenem, jer se odma prisetim i dodje mi lose ;) ;)

A bice i kako neki kazu i 1

Ništa od spavanja, napeto k'o u pokvarenoj podmornici.
Opet naucnici pametuju a nije ih bilo dugo...
Vama dvojici dobro jutro ;)

6b3aa388cf1d59dccb48034e66232c12.jpg

Jao kako ode ltc na 1$,sta cu sad.
Ode na 0.005btc !
kuku majko.
DObro pa sam poslusao ovde neke naucnike pa ga prodah po 0.0096.Sad bi bio u minusu :p

Ide vikend mislim da ce ovo lagano da raste tamo do 350$ a zelena stepenica utorak.
Bitno je da se cvrsto drzi iznad 300$ i da lagano raste bice nesto bice :d

da.
i ono... gpu majning je mrtav... to nisam odavno prochitao.

Ovo sad je golden age gpu majninga, maltene kao cointellect pre godinu dana :)

kakve veze ima koliko ih je kad ne mozes svuces pare direktno na račun?

to ti se zove bucket shop. ionako na ok coinu uglavnom fjučersi diktiraju cenu i ddos napadi u sred pampa i slični fazoni. a na huobi rade botovi za pumpanje volumena non stop.

ispucali su se na zapadu (otud i razlika od 20 + $ u ceni), u najboljem slučaju će morati da prođe par dana dok ne stignu pare sveže. a do tad kuliranje i čekanje u šortu.

i meni ovo baš smrdi na top. RSI pogotovo je indikativan.

1000 novcica bi cenu spustilo za:

40 eur na krakenu
10 $ na bfx
325 $ na btc-e :d
10 $ na stampu

jadno, ako mene pitas. al fazon je što su zaplašili sve ovim balonom, pa niko ne sme da dampuje. ali polako, da dodju ljudi sebi.

kao sto rekoh, bezanija u $ i ko hoce zaradi btc-a jos u altove.

Mislim da sam ti rekao da estimate trading na bitcoinwisdomu ne radi tacno. To je 100% sigurno i provereno. btc-e na buy strani za BTC ima preko 3.4mil$ a za LTC 2.8mil$. Dodaj tu jos gomilu $ koji nisu u orderima. Kad je pump, buy strana se uvek prazni, jer oni koji prodaju, ako se trend rasta nastavi, kupe ponovo na sell strani jer ocekuju opet zaradu. Prazni se i sell strana jer se sklanjaju orderi, zato se i desi pump. Samo sorteri stavljaju odmah buy nakon prodaje, a ocito je da se zaleteo trend rasta, pa brzo kupuju ponovo. Svaki put kad je isao pump stvarale su se pare bez problema, da li vestacki ili realno, u to ne ulazim (GOX je dokazano to radio vestacki). Za RSI mislim da nisi u pravu, RSI jos nije ni usao u 80% zonu, ako gledas 1w chart, koji je sada prilicno aktuelan, jer trend traje nekoliko nedelja pa je merodavan. Istorijski gledano, za BTC je RSI na 100% odrziv cetiri i vise nedelja-proveri RSi za vreme aprilskog i decembarskog pumpa 2013. Za altove si verovatno u pravu, samo treba odabrati prave. Ja sam malo uleteo u NMC pre par dana ali je ipak ispalo ok, i pored stalnog pada nakon moje kupovine. LTC ne diram, iako je skocio. Cekao sam ga na 0.08 ali izgleda da nece dole, barem ne za sada. Svakako ce drugi altovi skociti mnog vise u % nego LTC pa me on ne zanima. GPU mining je umro to je 100% tacno, jedino stari rudari to rade, jer im je oprema dzabe, imaju samo trosak za struju i eventualno zakup. Nema sigurne racunice za to. Kada si isplativ 6 meseci a 6 meseci nisi, to u proseku i ne bude bas sjajno. Cekati cenu je mac sa dve ostrice. 2011, 2012 i 2013. godine si tacno mogao da planiras kada ce ti se investicija vratiti, i to na bazi dnevne prodaje i vecini se to desilo, doduse mnogo ranije nego sto su planirali :)

Poslednja izmena:
Ovo sad je golden age gpu majninga, maltene kao cointellect pre godinu dana :)

1x280x=1.1 eur jel tako izadje bruto dnevno? Mislim da je cele 2013. godine kopanje LTC-a u proseku donosilo oko 2$ dnevno sa 1x280x, a bilo je i isplativijih novcica povremeno...

Poslednja izmena:
Uhvatio sam trenutnu situaciju pre ovog dumpa :)

Sto se GPU mininga tice, stvari su se promenile od onog profitabilnost do onog cuvaj za bolje. Ja iskreno kopam evo vec 3 godine skoro i od tog profitabilnog sam dosao na kopanje "sigurnih valuta". U medjuvremenu je uskocio eth pa smo se svi presaltali na njega, GPU je ziv samo na drugaciji nacin. Za Asic se isto moze reci. Masa ljudi kopa BTC, da li je isplativ za kopanje je relativno, mislim da nije, kao i LTC. Sve se svodi na rizik koji imas kopanjem ili trgovinom, tu je to negde.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno