Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
A bice i kako neki kazu i 1
Ne usudim se davati nikakve prognoze, ali se nadam da se BTC nece krenuti masovno presipati u "100" altova pa da na kraju ni jedan ne bude napumpan kako treba.
e da, kinu ja ne hebem ni 5 % sad. držim da je tamo sve fejk.
po meni je sada bfx najindikativniji.
Ja sam prije nekih mjesec dana prodao na 228 🙁sreca sto nisam prodao btc kad je bio onaj pad za 200$ sa bi bio u lepom minusu,a bilo je price tada da ce na 150$ ili cak nize
A bice i kako neki kazu i 1
Opet naucnici pametuju a nije ih bilo dugo...Ništa od spavanja, napeto k'o u pokvarenoj podmornici.
kakve veze ima koliko ih je kad ne mozes svuces pare direktno na račun?
to ti se zove bucket shop. ionako na ok coinu uglavnom fjučersi diktiraju cenu i ddos napadi u sred pampa i slični fazoni. a na huobi rade botovi za pumpanje volumena non stop.
ispucali su se na zapadu (otud i razlika od 20 + $ u ceni), u najboljem slučaju će morati da prođe par dana dok ne stignu pare sveže. a do tad kuliranje i čekanje u šortu.
i meni ovo baš smrdi na top. RSI pogotovo je indikativan.
1000 novcica bi cenu spustilo za:
40 eur na krakenu
10 $ na bfx
325 $ na btc-e :d
10 $ na stampu
jadno, ako mene pitas. al fazon je što su zaplašili sve ovim balonom, pa niko ne sme da dampuje. ali polako, da dodju ljudi sebi.
kao sto rekoh, bezanija u $ i ko hoce zaradi btc-a jos u altove.
Ovo sad je golden age gpu majninga, maltene kao cointellect pre godinu dana 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari