Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Balon je pukao.... LTC na mesec!!!

auuu ovo su bili brzi prsti, uleteh u ltc za sve pare znaci bukvalno 10 sekundi od pocetka pumpa

ti ko sto rece nista nije bilo.
jedino je ista fraza "Ko sto rekoh"

Pazi da ne bude tako.
Slep vidi da ce ltc da explodira.
NOrmalno da se nikom ne isplati da ulaze u ltc sad kad btc jos ima potencijala,onog trenutka kad uspori sve prelazi u ltc
A 100$ za btc...nema potrebe vise za brukanjem

Kao sto sam reko par posta unazad,pitanje je samo kad ce ltc explodirati dok neko rece da ide na 1$.
E sad recimo ja mogu da kazem "Kao sto sam reko".
To se zove corpus delicti.
Ko sto rekoh,iz aviona se vidi.

ma pusti samozvane mudrijase , kao sto kazu izgubio je licencu i sad je pravi sega mega strucnjak

cekam sad da skoci jos malo btc da shortujem za sve pare, ***. double top i vidim bearish bat.

nije lose ni uleteti sad u altove ko nije, ja i dalje imam brdo ethera.

Mislim da je ovo pokusaj da se zaustavi rast BTC-a, uhhh nikako da odlucim gdje sad $ btc ili ltc.

Na koliko cenite da ce da ode ltc pre ponovnog pada , cisto me zanima ????

Sto se tice limita kod ltc-a zavisi i kako ce da handluje btc.
NE bi bilo dobro da se saplice btc,ltc nece moci da prebaci 5$.
Ali ako se rebounduje btc i ode preko 350,ocekujem ltc bogme preko 7$

ima ltc buducnost ispod 1 $.

kome nije jasno sta se desava > 370 za btc, a ltc u bunar. nakon 370 moguce je jos jedan proboj do 420.

ether pumpa kao sto rekoh. ether je novi ltc. :D

lepa bat medvedja formacija se formira za btc, ne isklljucujem ispod 100 $ nakon ovog balona btc/ovog. i da, ovo je definitivno balon, ne shortujte uopste, samo kupujte kada padne.
Pogledajte pazljivo ovaj post pre neki 5h zaista covjek zna samo udaris kontru od njegove pretpostavke i na konju si :d

Pogledajte pazljivo ovaj post pre neki 5h zaista covjek zna samo udaris kontru od njegove pretpostavke i na konju si :d

pa jesi udario? jesi prodao na 320?

i kupio ltc? nisi, hebaji ga. ja sad prodajem btc za $ i to sve pare, i još kupujem ethera. a nakupovao sam par hiljada za pola evra već, i to sad polako prodajem za evre, ali istovremeno na leverage-u kupujem BTC-ETH par. u korist ETH, naravno.

Poslednja izmena:
Pih, za dlaku sam omasio LTC buy na poloniex al' dobro ne mozes uvijek da pogodis low :D

Nema greske, samo kontra.
Covek je sigurno car u nekom paralelnom univerzumu. Matematicki gledano isto su neverovatne sanse da pogodi sve prognoze i da omasi sve prognoze kao i on. U nekoj dimenziji sigurno postoji kopija koja je ubola sve. Jedino za sta stvarno skidam kapu je tajming, to ne masi, 5h razlike je uzasno precizno :p

pa jesi udario? jesi prodao na 320?

i kupio ltc? nisi, hebaji ga. ja sad prodajem btc za $ i to sve pare, i još kupujem ethera. a nakupovao sam par hiljada za pola evra već, i to sad polako prodajem za evre, ali istovremeno na leverage-u kupujem BTC-ETH par. u korist ETH, naravno.

Nisam jos sam u BTC dok ne vidim veliku zelenu stepenicu necu izlazit jedino bas da padne recimo ispod 270 tad cu izaci naravno i to bi opet bio plus, koje usao u ltc pogodio je, ja nisam hbg ne vjerujem u Ltc kao u BTC, isto tako u taj ETH ne dam ni 1 dolaricica u njega bas ne vjerujem, a vjerovatno pruza finu zaradu.

@saj definitivno genije ima viziju tacno se pojavi kad se nesto desi ili sprema samo sto on bas nema srece stalno masi ali zna da "namirise" desavanaja ;)

Poslednja izmena:
pa ni ne treba sreća za ovo samo strpljenje, nije ovo kockanje. kapiram da nekima jeste.

i ja sam se nadao velikoj stepenici nakon 320 za btc, ali ništa od tog filma. dobacio bi tad do 370 sigurno, a onda 420. ali sad će polako da krvari baš do tih vrednosti koje si ti naveo. a altovi će da divljaju.

pa tako uvek bude.

Poslednja izmena:
pa ni ne treba sreća za ovo samo strpljenje, nije ovo kockanje. kapiram da nekima jeste.

i ja sam se nadao velikoj stepenici nakon 320 za btc, ali ništa od tog filma. dobacio bi tad do 370 sigurno, a onda 420. ali sad će polako da krvari baš do tih vrednosti koje si ti naveo. a altovi će da divljaju.

pa tako uvek bude.

Da to si sigurno upravu vecina uzme uleti daj skocice zaradicu, i ja sam takav u pocetku bio logicno covjek se razocara brzo, medjutim strpljenje je bitno kao sto kazes, ja sada samo cekam odlucim jednom i tesko da se predomislim.
Sad sam odlucio cekat zelenu stepenicu. Jos mislim da je rast Ltc i ostali coina pokusaj da se ohladi malo od btc-a jer je imao fin rast tamo sa 230 pa evo trenutno je na 300$ to je zaista lagan ali fin porast ja se nadam jednom brzom letecem startu recimo do 350$, ako ga ne bude i ako ode dole ispod 300 odlucio sam 270$ izlazak.

Koliko ce altovi divljati zavisice od BTc-a gotovo da sam ubjedjen da nece sve zajedno (btc, ltc i ostali altovi) otice gore, a mozda grjesim vrjeme ce pokazati, cekam zelenu stepenicu :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno