Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
sto je niza cena vise komada imam u posedu tako da mi pad nemoze nista :)

Testiramo dno ponovo. Ako probije $165 idemo na novi low aka $130-140 a onda ko zna...

Do ujutru cemo testirati ~$140, u to sam siguran.

Do ujutru cemo testirati ~$140, u to sam siguran.

upravo tako, berza je mama, veliki rasponi između buy i sell i shortovanje i izvlačite kolko god možete coina.. doći će dani za prodaju novčića to niko ne treba da sumnja :) i onda ćete poželeti da ste ih imali više ;)

upravo tako, berza je mama, veliki rasponi između buy i sell i shortovanje i izvlačite kolko god možete coina.. doći će dani za prodaju novčića to niko ne treba da sumnja :) i onda ćete poželeti da ste ih imali više ;)

Osim sto postoji rizik da berza bankrotira i ostanes bez svega :)

Joj sto imam neki cudan osecaj da ce da se desi neki bum !!! Jer upravo to u ovom momentu niko ne ocekuje i svi beze u fiat...

Joj sto imam neki cudan osecaj da ce da se desi neki bum !!! Jer upravo to u ovom momentu niko ne ocekuje i svi beze u fiat...

Neznam i ko kupuje to radi polagano... jer i ako ima vecih igraca njima treba barem nedelju/dve da se napune a da ne uticu na cenu

Statistika dana... u bitcoin startupe uloženo je gotovo 500 mil $ od početka a market cap sada je 2.500 mil $. Tužno

Non stop sam na btc-e, i tu i drzim novcice na online walletu.

Da li je btc-e stabilan ili da prebacim novcice na localhost?

Niste razumeli... investirane su pare u ekosistem a ne u cenu, verujem sa očekivanjem da se zaradi a to u trenutnoj konstataciji nije moguce aka bacene pare

kako stoji stanje sa top 10...top -- ko bese to pratio...gde to moze da se pogleda...koje su promene tu nastale

Pitajte kakva je investicija Tim Drapera koji je pokupovao one coine na FBI aukcijama. Taj je u minusu 10 mil $... sva sreća pa je milijarder :).

Slicnije je Bitcoinu, on je vec dugo vremena takav da je oko 5-6% adresa koje poseduju skoro pa sve coine, 95% +. Verujem da ce jednog dana biti da 1% "adresa" na sebi ima 99% svih coina.

Slicnije je Bitcoinu, on je vec dugo vremena takav da je oko 5-6% adresa koje poseduju skoro pa sve coine, 95% +. Verujem da ce jednog dana biti da 1% "adresa" na sebi ima 99% svih coina.

Sta nam to govori? Da neki ludi sheik kupuje BTC iz inata da bi ga imao celog, ne voli da deli sa drugima? :)

Pitajte kakva je investicija Tim Drapera koji je pokupovao one coine na FBI aukcijama. Taj je u minusu 10 mil $... sva sreća pa je milijarder :).

Hm, da. Ali ovde, to nije crkavanje krave, prodavanje magle, mračenje i slično. Crno na belo, nekom jeste crkla krava.

Zvučim kao laza. :D Ko je razumeo, razumeo je. ;)

razlika414.png

Doslo je do prepakivanja i to zestokog.
MRzilo me da ulazim duboko u pracenje ali ovaj lik kada pokrene novcice nastaje lom.
https://bitinfocharts.com/litecoin/address/3KBUuGko4H5ke7EVsq9B7PLK1c5Askdd7y
Svaki put kada novcanici vezani za njega krenu u crveno leti dole zestoko naredna dva dana pa se vrati sa 20 do 30% vise.
EDIT: ovih 500k sto je dodato prvom je samo prepakovano sa njegove stare adrese na jednu.

Ja sam namestio poslednje pare da uzmu BTC i odo na spavanje, 141$ na stampu i ako kupim zavrsio sam sa kriptom do nekog sledeceg skoka ako ga bude :)

Poslednja izmena:
Nesto se ovi pilicari utisali niko nije hrabar da procenjuje high/low? :)

Inace LTC je zvanicno i oficialno presao u ruke djavola BTC/LTC isti odrzava na 0.666 :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno