Do ujutru cemo testirati ~$140, u to sam siguran.
upravo tako, berza je mama, veliki rasponi između buy i sell i shortovanje i izvlačite kolko god možete coina.. doći će dani za prodaju novčića to niko ne treba da sumnjai onda ćete poželeti da ste ih imali više
![]()
Joj sto imam neki cudan osecaj da ce da se desi neki bum !!! Jer upravo to u ovom momentu niko ne ocekuje i svi beze u fiat...
Statistika dana... u bitcoin startupe uloženo je gotovo 500 mil $ od početka a market cap sada je 2.500 mil $. Tužno
Damperi dampuju, kamperi kampuju..znaci moze cena jos 5x dole i da imaju zaradu?
Niste razumeli... investirane su pare u ekosistem a ne u cenu, verujem sa očekivanjem da se zaradi a to u trenutnoj konstataciji nije moguce aka bacene pare
Ne diranje dugmica u proteklih godinu dana je dovelo moju investiciju u propast, ne vidim razlog zasto bi to sada bilo drugacije?Ma niko nece tek tako baciti tolike pare. Milsim da sada treba biti pametan i ne dirati dugmice.
kako stoji stanje sa top 10...top -- ko bese to pratio...gde to moze da se pogleda...koje su promene tu nastale
Pitajte kakva je investicija Tim Drapera koji je pokupovao one coine na FBI aukcijama. Taj je u minusu 10 mil $... sva sreća pa je milijarder.
edit naso sam...koje su promene...?
nekada je onih "iznad 100 coina" bilo 12-15% , sada ih je 6.7%, u prevodu sada manje ljudi poseduje 94% svih coina, 2x manje ljudi, ukrupnjavanje je u toku.
Slicnije je Bitcoinu, on je vec dugo vremena takav da je oko 5-6% adresa koje poseduju skoro pa sve coine, 95% +. Verujem da ce jednog dana biti da 1% "adresa" na sebi ima 99% svih coina.
Pitajte kakva je investicija Tim Drapera koji je pokupovao one coine na FBI aukcijama. Taj je u minusu 10 mil $... sva sreća pa je milijarder.
![]()
Doslo je do prepakivanja i to zestokog.
MRzilo me da ulazim duboko u pracenje ali ovaj lik kada pokrene novcice nastaje lom.
https://bitinfocharts.com/litecoin/address/3KBUuGko4H5ke7EVsq9B7PLK1c5Askdd7y
Svaki put kada novcanici vezani za njega krenu u crveno leti dole zestoko naredna dva dana pa se vrati sa 20 do 30% vise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari