Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala Zeljko. Tako sam i ja shvatio, evo spremam im odgovore i kopije dokimenata ali me zanima da li je ova poslednja isplata stopirana ili ne dok ja ovo ne posaljem, a oni pregledaju i eventualno jos nesto zatraze.... da se ne otegne a hitno mi trebaju pare.

Samo da kazem da nije bilo nikakvih problema. Novac nisu zadrzavali, stiglo danas sve.
Mislim da svima traze ovo kada pređu limit od 10.000$

kapitalizacija.png

http://www.coindesk.com/bitfury-raises-20-million-asic-development-mining-output/
BitFury founder and CEO Valery Vavilov indicated that the new funding will allow the company to complete production of its 28nm ASIC chip without selling the reserve bitcoins it has mined from its three industrial-scale data centres.
“We believe in the long-term perspective [the price of bitcoin] will grow and we decided to not to sell [our bitcoin] at such a low price,” Vavilov added.

Rus je opasno namazan :) Imam osecaj da je upravo on istresao novcice na poslednjem dumpu :)

http://www.coindesk.com/bitfury-raises-20-million-asic-development-mining-output/

Rus je opasno namazan :) Imam osecaj da je upravo on istresao novcice na poslednjem dumpu :)

tako se to radi!

...

napravih ovaj grafikon na brzaka, nije 100 % precizan jer se radi o bitcoinwisdomu, ali možete da se poslužite njime. uglavnom, trenutno smo u ovom kanalu zutom, krug je šort, pravugaonik buy.

buy.png

i tako će ostati dok se ne razreši situacija, tj. dok sa većim volume-om ne probijemo 380 $ ili 290~300 $. a meni sve smrdi da ćemo da ponovo testiramo novi low.

Krivica oko rusenja cene BTC-a pljuste, jedna kaze da je maxkaiser prodao 30K BTC jer je putinov pijun... siri lazi o politici i vec jedno vreme promovise svoj shitcoin a o BTC cuti...
CryptoRally ‏@CryptoRally 1h1 hour ago
And you should know, @maxkeiser is not a Bitcoiner. He's a troll, a bitch paid by Putin!

Ne moze 30000 BTC-a da obara cenu vec tri meseca!! Srecom pa je prrstalo otkad je kupljen onaj sell wall na 300.

Ako ode preko $380 možda i ima nade za bullrun. Ispod $355 opet bears.

Taman da se odrzi do jutra pa ce pilicari na 400+ da kupuju nazad :d

Kupujem 2-3.5k dolara na BTC-e. Placam u € po srednjem kursu NBS. Ako je neko zainteresovan nek pise na PP.

a i bitstamp je zadnja rupa na svirali :D

Eto i malo volume-a. Ako se održi iznad $380 mislim da možemo i na $400.

Sve mi govori da treba očekivati još jedan squeeze uskoro i onda lep pull back, šta mislite trejderi?
Jako je teško sad se orjentisati...

Poslednja izmena:
Moje misljenje da idemo malo iznas 400 pa nakon toga pad do mozda cak i 350$ e nakon toga ide ono sto dugo cekam... 500+

500+? Pa za toliko necu ni da ustajem iz kreveta. Na 1000 skidam krmelje, na 2000 ustajem. Do tada do not disturb ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno