Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A iz kog ugla treba da gledam?
Šta je ko ovde uradio pametno da promoviše bitcoin u Srbiji ili ste svi in it for the profit?

A iz kog ugla treba da gledam?
Šta je ko ovde uradio pametno da promoviše bitcoin u Srbiji ili ste svi in it for the profit?

Pa uvek su svi svugde radi profita, jedino sto neki nesto rade da bi ga povecali a drugi cekaju, neki promovisu sebe preko istog, svako ima svoj razlog

Inace mislim da je ludost u srbiji promovist isto jer ovde najbolje pustiti da pukne sve pa kad zimbabve pre nas prihvati BTC i uspesno ga koristi mi da kopiramo od njih... jer koliko smo prepametni nama nista nije potrebno mislim i na vlast i na svest ljudi, ovde se decenijama svaki pomak docekuje na noz

ja sam probao i uradio svašta nešto pametno, ali sam odustao od dalje akcije kada su počeli da me razvlače i razapinju na krst raznorazni nickovi forumski i ne samo oni.

jednostavno to nije vredno mog vremena i truda. najbolje da se radi za sebe i to je to.

i željko je u pravu. treba pustiti ljude da oni dođu bitcoin-u, jer u suprotnom ispadneš ponzi operater, prevarant, neko ko ne plaća poreze, krade struju, hoće leba bez motike i tomu slično.

Poslednja izmena:
Bas tako Zeljko, radi profita a i malo vise.
No, ovo je blesava drzava koja ne treba da se takmici u izradi cipova, auto industriji... vec u pravljenju motika, lopata... prihvati BTC na sve nacine, poreski raj... to nam je sansa...

gQrUpE2.gif

:D

nego, ko nije do sada kupio - neka se ne zaleće osim ako nije spreman da za vikend gricka nokte.

Poslednja izmena od urednika:
Koji mega fail moj short na $335. Lepo treba se držim trejdovanja sa altcoin-ima...

Ako i danas zavrsimo u zelenom to je prvi put od juna da je vezalo 4 dana zeleno...

Koji mega fail moj short na $335. Lepo treba se držim trejdovanja sa altcoin-ima...

Gde si tacno omanuo?

Ja sam prodao na $330 5 btc-a i ponovo kupio na $299 (iako sam cekao ~<$266), kada je vec krenuo da raste. Reko sad ce bounce na ~$340 pa da se ne zahebem, tako je i bilo. Na ovim medju oscilacijama nisam reagovao jer nisam znao da li su vece sanse za pad ili rast. Ali sada vidim da je ipak up trenund u pitanju tako da mi je drago sto nisam reagovao. Cekam ga over 400 pa cu najverovatnije i tu prodati par komada, mada treba jos jednom razmotriti situaciju kada predje 400.

@student,

Samo neka pada, ja ga jos uvek nisam kupio. .008 bi bio big deal mada kontam da ce tesko ici dotle.

Gde si tacno omanuo?

Ja sam prodao na $330 5 btc-a i ponovo kupio na $299 (iako sam cekao ~<$266), kada je vec krenuo da raste. Reko sad ce bounce na ~$340 pa da se ne zahebem, tako je i bilo. Na ovim medju oscilacijama nisam reagovao jer nisam znao da li su vece sanse za pad ili rast. Ali sada vidim da je ipak up trenund u pitanju tako da mi je drago sto nisam reagovao. Cekam ga over 400 pa cu najverovatnije i tu prodati par komada, mada treba jos jednom razmotriti situaciju kada predje 400.

@student,

Samo neka pada, ja ga jos uvek nisam kupio. .008 bi bio big deal mada kontam da ce tesko ici dotle.

Ja mislim da ce ici i znatno nize od toga...cak ispod 0.007...pre skoka (ako ga uopste bude ikad bilo). Ako ti je 0.008 dobra cena, stavi buy order, nije iskljucena nervoza holdera koji cekaju, cekaju a sve je gore i gore...Pa ce samo da otrese 100-200K LTC-a da ga ne gleda vise...

Poslednja izmena:
pa kad je bio sell wall od 30 000 BTCa na 300$ i svi redom samo kupali imao si dosta vremena da kupis i ti..videlo se iz aviona da ide gore kad i pored tog walla niko nije prodavao vec svi kupovali od zida

Današnji utisak je:

3b3af4ceceb84245c1ba4727e12de166.jpg

Ripped shorts :)

Mislim da je velika većina trajdera sad u shortu... ako probije biće stvarno to the moon.

Sve zavisi koliko je ozbiljno btc krenuo gore. Lako moze da se desi da nastavi da raste a onda ljudi koji imaju ltc nastave da dampuju u skacu na btc voz do trenutka kada taj odnos bude toliko nizak da ce krenuti povratak. Nekako ce opet doci do balansa.
Kamo srece da je ovo najava neki srecnijih vremena ali skeptican sam. Ja i dalje ocekujem jedan dobar pad pre nego sto krene gore u pozitivan trend. Nesto ne verujem da je onaj pad od pre neki dan bio dovoljno nizak ali mozda i grasim.
Ja se jos uvek ne obazirem previse na desavanja na berzi, sve je to jos daleko ispod nagovestaja onoga sto me zanima ali makar sada sve deluje stabilnije nego pre mesec dana recimo.

Koji je ovo rollercoaster i ne staje vec gotovo nedelju dana.

Ups...

66dfa7217fb82d5789fd15937e797814.jpg

Poslednja izmena:
ipak ćemo gledati uskoro 250 $.

sva je prilika za new low.

nadam se da su bar neki iskoristili ovaj bounce da malo keša prikupe.

moram još malo da izanaliziram onaj moj pasulj, ali tako mi za sad deluje.

Poslednja izmena:
Cek da shortuju pa ce da bude ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno