A iz kog ugla treba da gledam?
Šta je ko ovde uradio pametno da promoviše bitcoin u Srbiji ili ste svi in it for the profit?
Koji mega fail moj short na $335. Lepo treba se držim trejdovanja sa altcoin-ima...
Gde si tacno omanuo?
Ja sam prodao na $330 5 btc-a i ponovo kupio na $299 (iako sam cekao ~<$266), kada je vec krenuo da raste. Reko sad ce bounce na ~$340 pa da se ne zahebem, tako je i bilo. Na ovim medju oscilacijama nisam reagovao jer nisam znao da li su vece sanse za pad ili rast. Ali sada vidim da je ipak up trenund u pitanju tako da mi je drago sto nisam reagovao. Cekam ga over 400 pa cu najverovatnije i tu prodati par komada, mada treba jos jednom razmotriti situaciju kada predje 400.
@student,
Samo neka pada, ja ga jos uvek nisam kupio. .008 bi bio big deal mada kontam da ce tesko ici dotle.
Bravo gensva je prilika da se sprema rebound do 390 $, ali ništa ovde još nije gotovo, što se tiče reversal-a.
pa kad je bio sell wall od 30 000 BTCa na 300$ i svi redom samo kupali imao si dosta vremena da kupis i ti..videlo se iz aviona da ide gore kad i pored tog walla niko nije prodavao vec svi kupovali od zidaKoji mega fail moj short na $335. Lepo treba se držim trejdovanja sa altcoin-ima...
6.10.2014
Bravo genSada bi bilo odlicno da drugi deo ne budses u pravu i da nastavimo rast
![]()
to sto LTC ne prati BTC mi je bullish za BTC, a veoma, veoma bearish za LTC.
ne, ne.
u poslednje vreme mi se cini da dolazi do razdvajanja "kursa".
In about an hour, BTC deposits and withdrawals will go down for some wallet maintenance.
Posted by busoni@poloniex at 2014-10-09 15:39:41
Malo im se oduzilo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari