A iz kog ugla treba da gledam?
Šta je ko ovde uradio pametno da promoviše bitcoin u Srbiji ili ste svi in it for the profit?
Koji mega fail moj short na $335. Lepo treba se držim trejdovanja sa altcoin-ima...
Gde si tacno omanuo?
Ja sam prodao na $330 5 btc-a i ponovo kupio na $299 (iako sam cekao ~<$266), kada je vec krenuo da raste. Reko sad ce bounce na ~$340 pa da se ne zahebem, tako je i bilo. Na ovim medju oscilacijama nisam reagovao jer nisam znao da li su vece sanse za pad ili rast. Ali sada vidim da je ipak up trenund u pitanju tako da mi je drago sto nisam reagovao. Cekam ga over 400 pa cu najverovatnije i tu prodati par komada, mada treba jos jednom razmotriti situaciju kada predje 400.
@student,
Samo neka pada, ja ga jos uvek nisam kupio. .008 bi bio big deal mada kontam da ce tesko ici dotle.
Bravo gen 🙂 Sada bi bilo odlicno da drugi deo ne budses u pravu i da nastavimo rast 🙂sva je prilika da se sprema rebound do 390 $, ali ništa ovde još nije gotovo, što se tiče reversal-a.
pa kad je bio sell wall od 30 000 BTCa na 300$ i svi redom samo kupali imao si dosta vremena da kupis i ti..videlo se iz aviona da ide gore kad i pored tog walla niko nije prodavao vec svi kupovali od zidaKoji mega fail moj short na $335. Lepo treba se držim trejdovanja sa altcoin-ima...
6.10.2014
Bravo gen 🙂 Sada bi bilo odlicno da drugi deo ne budses u pravu i da nastavimo rast 🙂
to sto LTC ne prati BTC mi je bullish za BTC, a veoma, veoma bearish za LTC.
ne, ne.
u poslednje vreme mi se cini da dolazi do razdvajanja "kursa".
In about an hour, BTC deposits and withdrawals will go down for some wallet maintenance.
Posted by busoni@poloniex at 2014-10-09 15:39:41
Malo im se oduzilo 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari