Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Normalno je, jednostavno odgovori na pitanja po zakonu su duzni da znaju sa kime posluju, to i KYC u prevodu i znaci...

Hvala Zeljko. Tako sam i ja shvatio, evo spremam im odgovore i kopije dokimenata ali me zanima da li je ova poslednja isplata stopirana ili ne dok ja ovo ne posaljem, a oni pregledaju i eventualno jos nesto zatraze.... da se ne otegne a hitno mi trebaju pare.

Hvala Zeljko. Tako sam i ja shvatio, evo spremam im odgovore i kopije dokimenata ali me zanima da li je ova poslednja isplata stopirana ili ne dok ja ovo ne posaljem, a oni pregledaju i eventualno jos nesto zatraze.... da se ne otegne a hitno mi trebaju pare.

Neznam, moguce da je i stopirano ili u procesu jos... mislim da je njima vazno samo da dobiju tvoje odgovore nista vise.... to je klasicno da imaju pokrice ako ih neko iz PROKLETIH finansijskih AML ustanova pritisne da znaju kome su i zasto slali $$

"We kindly ask you to send us a high resolution image double page of your international passport and answer the following KYC questionnaire:"
Meni nije jasno zašto ponovo traže slike i kopiju pasoša ako su to već dobili pre verifikacije accounta?

Pa verovatno uz KYC ima treba vazeci dokument za taj datum...

Kyc je cista glupost, ali eto mora se odgovorit na to i poslati sve sto traze.
Nadam se da te nece oduglovaciti i da ce ti lova brzo stici.
Ja sam zadnji put u srjedu popodne poslao u ponedeljak mi bilo na racunu tako da je bilo relativno brzo nadam se da ce i tebi brzo lova stici i da te nece zavlaciti sa tim KYc-om

Meni ovo liči na bull run u pokušaju... target ~370-390$.

Edit: Sad na drugi pogled izgleda više kao bull trap. Ah do sutra ćemo znati :cool:

Poslednja izmena:
lagani rast od juce popodne,, ovo deluje malo bolje :) .. mada nisam uspo da shortujem..

a mozda je bio i prosao bear trap na 275

Poslednja izmena:
he he.

p anapisao sam pre par dana da će biti bounce-a do 390. ALI!

to ne znači da je to to što se tiče ovog višemesečnog downtrenda. već je bilo bezbroj ovakvih bounce-ova/bull trapova.

da bi bili sigurni da je to to - cena se mora zadržati iznad 420 nekoliko nedelja!

Poslednja izmena:
Vidi se da ne postoji poverenje u oporavak cene. $300 do kraja sl. nedelje?

Poslednja izmena:
Zavisi sta ce sutra pricati. Nece to biti nista ozbiljno niti ce to sutra nesto uticati na cenu ali videcemo u smeru Ameri opet razmisljaju i kakvi su njihovi stavovi povodom bitcoina. Njima su ova saslusanja jako bitna da bi doneli odgovarajuce zakone. To bi trebali valjda u toku sledece godine da odrade ako se secam dobro.

Mene više brine da li su svi ovi BTC završili na nekoj od menjačnica; )

To je bitstamp cold wallet. Ne razumem nikako prodaju 30k BTC na 300 ispod ih kupio ponovo nije, a ako je hteo da proda, ne bi to radio vikendom kad se ne moze prebaciti fiat.

e4715520f9d19f81fceb0fe8ff0a5167.jpg
sa btce trolboxa :D

Procitao na btctalku

this is Bitstamp cold storage address, which now reveal something interesting, these last transactions were made to refill the hot wallet so people who bought that 30K wall can withdraw their coins, but this is not the interesting thing, however there were only 148KBTC in that wallet a couple of weeks back, so this means the owner of the wall already had his coins at stamp all the time and he didn't send them there like some guys suggested here.

what is interesting, or rather annoying is that even after Gox people still leave their coins at exchanges...

Poslednja izmena:
http://www.coindesk.com/serbias-bitcoin-community-pledges-response-central-bank-warning/

Ovo je samo pokazatelj koliko je bitcoin mala beba kad je ovo vest na najvećem bitcoin news sajtu.

Iz pogresnog ugla gledas, bas uboge zemlja kao uganda, zimbabve, bosna i srbija bi najveci potencijal trebale da vide u BTC-u jer imaju iskustva sta hiper inflacije znaci..., ovaj clanak se samo obazire koliko su te zemlje 3ceg sveta neprilagodjene promenama sto ce ih opet kostat svega... jer pucanje njihovoj bezvrednih papirnih ubrisa je uvek iza coska, a iz guza retardima nikako da dodje, zato se i ovaki clanci pisu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno