Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uskoro ćemo saznati gde je support...

Opet Bitstamp pokreće igru...

Edit: dumpovano je oko 2.000 kom na stampu, ali očigledno nije pokrenulo lavinu kakvu je neko očekivao. Solidno se kupuje sada...

Poslednja izmena:
Čini mi se da skupo košta ovaj dump pa bih rekao da se vraćamo na ~$400.

Ps. Bitstamp

8513e028980ccd8d9859ea9044bfbf01.jpg

Ko se nije verifkovao bolje da to učini uskoro.

Poslednja izmena:
Bez neke sjajne vesti u narednih 75 dana, moglo bi se reci da je ova godina bila katastrofalna za holdere i rudare, i nikad bolja za trgovce...Izuzimajuci zrtve Gox-a i drugih nestalih menjacnica...i ne bi me cudilo da se zavrsi sa cenom ispod aprilskog peaka, sto po mom vidjenju stepenica nije dobar pocetak za 2015. godinu. Zao mi je sto sam pogledao film the rise and the rise...pre toga sam drugacije zamisljao ekipu early adoptersa BTC-a...Akteri filma su mi za cirkus a ne za ozbiljan posao. Svakako, ko ceka morace jos dosta sacekati, ko trguje, stizu sjajni dani :)

Poslednja izmena:
Čini mi se da skupo košta ovaj dump pa bih rekao da se vraćamo na ~$400.

Ps. Bitstamp

8513e028980ccd8d9859ea9044bfbf01.jpg

Ko se nije verifkovao bolje da to učini uskoro.

Bitno je da stoji u "zelenom" verifikovan odnosno sa kod god naloga su povlacena sredstva na nasu banku znaci da je ok?

Idemo na $350

Edit: malo otpora kod kineza...

16ba4f8848491f1c244dcbf9ee295f57.jpg

Poslednja izmena:
Teško je reći šta sledi sada, ja sam iskreno zbunjen.
1200 kom ode na stampu za manje od minuta.
Ko ima muda (pardon my french) sada shortuje.

Ps. http://www.cnbc.com/id/102093767#.

Obavezno pročitajte komentare, zanimljiva rasprava

Poslednja izmena:
Prodao sam 5 komada na $375. Nemam bas mnogo vremena da pratim berzu, ali mi je na ipadu 24/7 ukljucena i bacim pogled na kretanja i poneku vest.

Iako sam zakasnio za short na $390 i eventualni rebuy na ~$360, ipak sam sada odlucio shortovati, a do sutra uvece cu videti jel sam postupio ispravno.

Otvorio short, $385 bitstamp

EDIT:
Zatvorio short, na $374.
Priviđa mi se double bottom :)

Poslednja izmena:
Lose vesti za ove koji se raduju rastu diff jer znaju da ce LTC da skoci kada diff poraste. Izgleda da se rast diffa usporio u odnosu na prosli mesec.

Ne da je usporio nego stoji u mestu. Izadje tura asica, skoci odjednom i stoji tako duze vremena. Izgleda ds mi proizvodnja nije bas najsrecnije organizovana

Lose vesti za ove koji se raduju rastu diff jer znaju da ce LTC da skoci kada diff poraste. Izgleda da se rast diffa usporio u odnosu na prosli mesec.

Kad cete vise da shvatite da je sve u rukama kineza i btc i ltc i kad odluce da im podignu cenu to ce se desiti bez obzira na diff

Kad cete vise da shvatite da je sve u rukama kineza i btc i ltc i kad odluce da im podignu cenu to ce se desiti bez obzira na diff

BTC nije u rukama Kineza...vecina BTC-a koji postoje je iskopana pre nego sto su Kinezi krenuli u ozbiljnu pricu. Mislim da Kinezi nemaju vise od 20-30% BTC-a, dok sam ubedjen da imaju preko 90% LTC-a. Problem je sto Kinezi kontrolisu velik procenat mreze danas. Mreza je centralizovana, i mislim da je to najveci problem kriptovaluta danas.

Poslednja izmena:
nisam bas siguran, kad se pogledaju obimi trgovine kod kineza ove sve "nase" berze su prave jaslice za njih

Mozda ti se nece svideti, ali dovoljan razlog je to sto je poseduju kinezi

Vreme je da se spremamo za pump, ja samo to vidim na grafikonu.

Dzaba grafikoni ako nema kesha svezega.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno