Ako gledamo ltc/btc par, samo nekoliko dana do sada je cena bila ispod 0.0115, uglavnom u oktobru-novembru. Ali tada je BTC rastao bas dosta. Sta se sad dogadja potpuno mi je nejasno.
Ne znam sta ti je nejasno..sve sam napisao jos pre nekoliko meseci kad ste branili ASIC za litecoin i pricali da je to super i extra za njega...sad par firmi proizvode te asice i bacaju ih na kopanje ..njega kosta asic 200-300$ a bije po 50 mh/s tako da se njemu isplati i po 2$ da prodaj tako da oni kosntanto prodaju i spustaju malo po malo cenu..to onda cini nervozne i torbare pa se neko i od njih izruci.
Ne znam sta ti je nejasno..sve sam napisao jos pre nekoliko meseci kad ste branili ASIC za litecoin i pricali da je to super i extra za njega...sad par firmi proizvode te asice i bacaju ih na kopanje ..njega kosta asic 200-300$ a bije po 50 mh/s tako da se njemu isplati i po 2$ da prodaj tako da oni kosntanto prodaju i spustaju malo po malo cenu..to onda cini nervozne i torbare pa se neko i od njih izruci.
Kad tad ce oni krenuti da pumpaju LTC da bi prodali te masine, bar se nadam da ce biti tako, posto sam od jutros ponosni vlasnik LTC-a![]()
Bitcoin je prvi i glavni ..svi ostali su kopije....LTC je imao veliki rast kad je ASIC preuzeo bitcoin tj da bude alternativa ..znaci Bitcoin ASIC ,litecoin Grafike..sad kad je ASIC preuzeo i script vise ne postoji svrha litecoina tj ne nudi apsolutno nista sto bitcoin vec nema pa su onda pumpali darkcoin.Tebi je izgleda nejasno...nije on pao zato sto ga neko prodaje, nego zato sto ga niko ne kupuje...a ne kupuju ga jer je zapostavljen u medijima, nema nicega vezano za njega ni u najavi i u snaznom je downtrendu, i to nema ama bas nikakve veze sa Asicima...Po tvojoj teoriji BTC bi trebao da je oko 50$
Bitcoin je prvi i glavni ..svi ostali su kopije....LTC je imao veliki rast kad je ASIC preuzeo bitcoin tj da bude alternativa ..znaci Bitcoin ASIC ,litecoin Grafike..sad kad je ASIC preuzeo i script vise ne postoji svrha litecoina tj ne nudi apsolutno nista sto bitcoin vec nema pa su onda pumpali darkcoin.
Upravo mi postar doneo ovo. U pitanju je MT.GOX.
he he, nas troje u isto vreme![]()
Mi smo krupne ribe![]()
=..bajdivej razglednica se otvara i ima dva jezika, japanski i engleski
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari