Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam ni ja tamo nista, ili imam nesto malo ne secam se, mozda je pametnije da se povucu sredstva za svaki slucaj, da ne bude kao na vircurexy, ako je moguce

Meni prosla kupovina na 5.8... ni ne secam se kad sam je zabacio :D

... ova rasprodaja je izgleda bila samo na btc-e, kod kineza nije padao ispod 7$. Ne bi me cudilo da btc-e uskoro napravi fajront u kafani.
Mada vec je bilo ovakvih stvari na btc-e sa BTC-om, kada je u februaru bio okinuo na 100$.

Poslednja izmena:
Ako gledamo ltc/btc par, samo nekoliko dana do sada je cena bila ispod 0.0115, uglavnom u oktobru-novembru. Ali tada je BTC rastao bas dosta. Sta se sad dogadja potpuno mi je nejasno.

Ne znam sta ti je nejasno..sve sam napisao jos pre nekoliko meseci kad ste branili ASIC za litecoin i pricali da je to super i extra za njega...sad par firmi proizvode te asice i bacaju ih na kopanje ..njega kosta asic 200-300$ a bije po 50 mh/s tako da se njemu isplati i po 2$ da prodaj tako da oni kosntanto prodaju i spustaju malo po malo cenu..to onda cini nervozne i torbare pa se neko i od njih izruci.

Trader-i su nanjušili easy profit:

@BitInvest · 6h
Bid manip on LTC/USD, don't be fooled

@kingbtc · 18h
If you have access to short LTC/BTC do so with the force of a thousand suns

@BitInvest · Jun 30
In case you haven't already, short LTC, you won't regret it

Javio sam na vreme i prozvan za hater-a LTC-a i ignorisan.

Ne znam sta ti je nejasno..sve sam napisao jos pre nekoliko meseci kad ste branili ASIC za litecoin i pricali da je to super i extra za njega...sad par firmi proizvode te asice i bacaju ih na kopanje ..njega kosta asic 200-300$ a bije po 50 mh/s tako da se njemu isplati i po 2$ da prodaj tako da oni kosntanto prodaju i spustaju malo po malo cenu..to onda cini nervozne i torbare pa se neko i od njih izruci.

Tebi je izgleda nejasno...nije on pao zato sto ga neko prodaje, nego zato sto ga niko ne kupuje...a ne kupuju ga jer je zapostavljen u medijima, nema nicega vezano za njega ni u najavi i u snaznom je downtrendu, i to nema ama bas nikakve veze sa Asicima...Po tvojoj teoriji BTC bi trebao da je oko 50$

Poslednja izmena:

Kad tad ce oni krenuti da pumpaju LTC da bi prodali te masine, bar se nadam da ce biti tako, posto sam od jutros ponosni vlasnik LTC-a :D

Poslednja izmena:
Kad tad ce oni krenuti da pumpaju LTC da bi prodali te masine, bar se nadam da ce biti tako, posto sam od jutros ponosni vlasnik LTC-a :D

Bolje ti to prodaj, s obzirom da imas profit, ili menjaj za BTC...ide ovo dole jos ohoho na zalost.

nije frka, sacekacu jos malo... lako moguce da zabode jedna sveca do 12-15$... ako krene ispod 7 prodajem.

Tebi je izgleda nejasno...nije on pao zato sto ga neko prodaje, nego zato sto ga niko ne kupuje...a ne kupuju ga jer je zapostavljen u medijima, nema nicega vezano za njega ni u najavi i u snaznom je downtrendu, i to nema ama bas nikakve veze sa Asicima...Po tvojoj teoriji BTC bi trebao da je oko 50$
Bitcoin je prvi i glavni ..svi ostali su kopije....LTC je imao veliki rast kad je ASIC preuzeo bitcoin tj da bude alternativa ..znaci Bitcoin ASIC ,litecoin Grafike..sad kad je ASIC preuzeo i script vise ne postoji svrha litecoina tj ne nudi apsolutno nista sto bitcoin vec nema pa su onda pumpali darkcoin.

Ti si ipak sampion.

Bitcoin je prvi i glavni ..svi ostali su kopije....LTC je imao veliki rast kad je ASIC preuzeo bitcoin tj da bude alternativa ..znaci Bitcoin ASIC ,litecoin Grafike..sad kad je ASIC preuzeo i script vise ne postoji svrha litecoina tj ne nudi apsolutno nista sto bitcoin vec nema pa su onda pumpali darkcoin.

Ne postoji svrha litecoin-a? :D

Ako je poenta tvoj posta da ce samo btc da se koristi za placanje onda nisi u pravu... vec milion puta pominjani problemi sa brojem transakcija, vremenom konfirmacije, iznosom fee-jeva cine btc veoma nepogodnim za cesto placanja manjih iznosa itd...

Jel dobio neko skoro poštu iz Japana? Meni danas stiglo iz Tokyo District Court Civili 20th Division sve na japanskom naravno :)

nego jel stigla nekom razglednica od Tokyo District Court Civil 20th Division?

Upravo mi postar doneo ovo. U pitanju je MT.GOX.

Prilozi

• IMG3231.jpg
    IMG3231.jpg
    404.7 KB · Pregleda: 145
he he, nas troje u isto vreme :)

ma mislim da je mlacenje prazne slame, dzaba istrosili pare na papir i slanje, bolje da su vratili po malo nekima

Ko zna, sad kad vam vrate full iznose sa kamatama + svima po 5k eur za dusevni bol :D.

Poslednja izmena:
meni moze samo za dusevni bol ne mora ovo prvo :d

..bajdivej razglednica se otvara i ima dva jezika, japanski i engleski

Ja očigledno ne znam da dođem do engleskog :)

EDIT:
Našao, šta sve neće smisliti ovi "Kinezi" :)

Poslednja izmena:
imaju dve strane. Odlepis ili raskupusas razglednicu. Evo sad cu da uslikam sve.

Prilozi

• IMG324.jpg
    IMG324.jpg
    454.1 KB · Pregleda: 147
  • IMG325.jpg
    IMG325.jpg
    481.2 KB · Pregleda: 134
Poslednja izmena:
a evo kolega odgovorio pre mene, po meni ne kazu nista ili nism pazljivo citao

...i meni je stiglo... ostalo mi nešto malo $ i btc-a.
Šta planirate?

pa nista, ako sam lepo ukapirao postoje neki sastanci koje mozete da posecujete, e sad ne verujem da se nekom isplati da ide samo za to

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno