Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na aukciji je bilo 45 registrovanih bidera. Svako je morao uplatiti 200.000$ depozita.
To je 9 miliona dolara od kojih je nesto povuceno i sa berzi.
Mislim da ce to narednih dana kada im vrate depozite nazad u sistem a samim tim bi i cena trebala gore.

Jeste ali to je 45 bidera koji su bili spremno da uloze po minimum 1.800.000$ u kriptovalute. I to samo racunam da je svako dosao po jedan blok ali verujem da je bar 75% njih doslo da kupi sve. Tako realna cifra koja je spremna da se ulozi je daleeeeko veca. Veci deo te love ce se naci na berzama uskoro. A i to je sica za ovo sto se sprema.

Pitanje je da li se ti bideri uopste zamlacuju sa berzom, ili drze sve u walletu i zezaju se sa drugim stvarima, a ovo bi aktivirali kroz 5-10 godina. I verujem da ce deo njih zaista i prebaciti pare na berzu i krenuti u skupljanje. Jer ako su ih zeleli, naci ce nacin da ih i imaju. Osim ako nisu nudili neke male pare, pa im sada 650$ puno...

Poslednja izmena:
Ako zele da cuvaju nekako moraju i da ih kupe valjda. Ja tvrdim ja je to odlicna investicija za one koji imaju para u steku. Naravno da cuvaju u wallet-u.
5-10 godina je jako dugacak period. Ja ocekujem vec za 2-3 godine mnogo stosta desi. Sledece godine ce vec jako krupne stvari da se dese sto se tice napretka i prihvacenosti kriptovaluta sto znaci da ce i cena biti "odgovarajuca". Tu se negde zavrsavaju i moji planovi koje sam pravio. Posle toga cu ocigledno praviti nove planove za godine koje nailaze. Nadam se da cu do tada vec imati i malo ozbiljnije novce da ispratim neke buduce projekte.

BTC nece doveka biti broj jedan. BTC je daleko od savrsenog i on ce posluziti svrsi prvih X godina, hajde da lupim, 10 npr. Pricam od prosle godine da mogu da vidim kako se kriptovalute koriste u buducnosti, bitcoin smatram samo pilot projektom koji je zapoceo revoluciju. Ja smem da priznam da sam se navukao na celu ideju, da verujem da ce uspeti i da nikada necu prestati da pratim kriptovalute.

pa za jedno 10-20-30-40 godina uzmes unuka-para unuka u krilo i kazes, eeeeeeeee tvoj deda je u svoje vreme kopao cak 2-3 btc-a dnevno :p

student, svi cekaju 0.01 za ltc. ja zato kazem da vredi o njemu razmisljati na 0.008.

a sto se tice btc-a, mislim da sad ga treba pustiti da se izduva do 580~600, onda kupovina za sve pare.

Teska dilema sta kupiti LTC ili BTC jer ako kupimo BTC za sve pare onda ih necemo imati dovoljno da kupimo LTC.

Pa sad, BTC je svakako stabilniji, sigurniji a LTC je luda stvar skroz, od sjaja do očaja, pa ko šta voli i koliko živaca ima :).

Ma ovo je poslednji voz za jeftin ulazak u LTC, zivi bili pa videli.

...pa na 7.5$... ;)
Ali da, verujem da je oko 7$ super kupovina. Moze da ide i ispod tiga ali nisam siguran koliko, uskoro ce morati gore. Ja sam se za oko 10 nakupovao i nije mi zao, bitno je da sam uzeo. Razlika izmedju 93 ili 90$ mi nista ne znaci ;)

Haha... evo ga sad na 0.0119 :(

edit: 0.0117 :(

PS: pali viber

Poslednja izmena:
Hihi al su ga svukli. Jos malo, jos malo... strpljenje je vrlina. Uskoro ce ljudi da skontaju da je LTC previse jeftin pa ce krenuti da kupuju. Samo neka tresne dole, sto brze i sto jace.
Za to vreme diff nek' roka kao lud!

Pa taj diff nas je i upropastio. Toliko si postao opsednut njime da nisi uopste primetio da njegov rast nema veze sa cenom kao i da je cena otisla nadole od kada je diff porastao. :mad:

Poslednja izmena:
Opsednut?! :trust: Zezas me? ROFL :D:D:D:D

Oh, svestan sam ja sta se dogadja... Polako samo, videces sta ce da se desi ;)
A i ti kao da si procitao svaki moj deseti post pa ne znas o cemu pricam i sta cekam. Godinu dana sam pricao da ce sve to da se desi, samo cekamo skok posle toga i da cela prica bude zaokruzena.
I ti si malo popustio pod stresom zbog silazne putanje. Samo se opusti i ne gledaj berzu dok ne cujes galamu ;)

Kako da se opustim kad trgujem na berzi a danas prosto ne znam na koju ce stranu i da li uopste ima sanse da ponovo padne na 7.30 na koliko sam postavio order.

Pa to je onda tvoj izbor da imas stresan zivot, tu ti vec ja ne mogu pomoci. Sada je toliko mutna situacija da moze da jurne na bilo koju stranu i znam da je stres ali niko te ne tera da trgujes u ovakvoj situaciji. Bolje je propustiti 5 sansi i da uletis samo kad si siguran nego da trgujes jer mislis da moras svaki dan.
Ici ce i na 7.3 i ispod 7 verovatno.

HAHAHAHA Kakav si ludak, sta sve cuvas :)
Ah taj Novembar, jeste da nisam nista prodavao ali ostao mi je u lepom secanju ;)

Kakvo je to divljanje bilo. Uvertira za ovo sta nas ceka...

Ovo mi je jedan nas kolega poslao iz inostranstva...uploadfromtaptalk1404515877538.jpg

HAHAHAHA Kakav si ludak, sta sve cuvas :)
Ah taj Novembar, jeste da nisam nista prodavao ali ostao mi je u lepom secanju ;)

ovako a? :D

Centar_Film-Ko_to_tamo_peva-05.jpg

Nista nije iskljuceno ;)
Ja sam, dosao na sjajnu ideju kako cu prodavati novcice. Videcu samo kako se bude odvijala situacija i na koliko cu da krenem. Pricacemo ;)

@Vojkan HAHAHAHAHA Au kakvi ste ludaci, nicete ko pecurke sad.

BTW, U ovakvim situacijama vidi ko je labilan a ko izdrzava svaki pritisak :)

Poslednja izmena:
Zeleni dildo ili lazni alarm?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno