Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Al ce da zakomplikuju zivote svima, pa nisu svesni.

samo dobre vesti u zadnje vreme :) kriptovalute su ozbiljno zagrizle i sad nema nazad !

Nemojte kumim vas, znate kako se zavrsi i sta sledi kad ovde pocne da se puca od optimizma :D

Da, treba da stoji "?" na kraju.

neko je upravo lupio zestok samar na ltc, pogledajte btc-e, preko 200k ltc prodato

baš krenuh da okačim :d

aSqstOj.png

neko je upravo lupio zestok samar na ltc, pogledajte btc-e, preko 200k ltc prodato

Ko zna sta se desilo, nadam se da nije hackovan BTC-e jer se vec desavale lude stvari, LTC je pao na ispod 3$ na momenat a BTC/LTC skocio na 0.016, realno ludacki potez

U jeb, il je neko pukao psihicki ili ovo radi sa namerom, jel se kupuje neki drugi novcic mozda? Ne mogu da potrazim nisam za kompom

Neko tu opasno laze.

Izgleda da si ti expert... jako VELIK, neko je dumpovao LTC za 2$ da ode u BTC, ROFL, dobra taktika nema sta

ma tu neko muva petlja, to je zavera, muljatori i zavera banaka a Mark Karpeles je postenjacina i nema sanse da MtGox propadne, a i zasto bi se to desilo kad lepo zaradjuju i imaju toliko BTC i casha na racunima ;)

Ovo izgleda stvarno palo do 2usd ili stvaraju paniku stelujuci statistike da se nakupuju

@Markons Daj molim te nemoj skretat sa teme jer lupas ko maksim po diviziji, ko god ako je sam dumpovao cilj mu je da shortuje mada ja nevidim da je neko lud da mu proda LTC za 2-3$, ko kaze da taj izlazi skroz iz LTC nema blage veze o cemu prica, ti bi mozda tako i odradio ali neko ko ima milione tesko, bas toliki retard nije :d

Koliki je uopste bio obim ordera izmedju 8 i 2 dolara? Ako je to bilo tanko mozda je svesno zrtvovao deo novcica, kako bi izazvao paniku i posle kupio vecu kolicinu jeftino?

Koliki je uopste bio obim ordera izmedju 8 i 2 dolara? Ako je to bilo tanko mozda je svesno zrtvovao deo novcica, kako bi izazvao paniku i posle kupio vecu kolicinu jeftino?

neverujem, ukupan dump u $ je bio 200K LTC a u LTC/BTC dosta duplo manji... nema smisla, jedino ako neciju bot-vi nisu poblenavili pa je neko iskoristio

Ako je neciji bot onda ce neko da cupa kosu s glave ali ja iskreno sumnjam u verodostojnost tih podataka. Nesto se opasno muti ali jos ne mogu da provalim sta.

Neki prijavljuju da su kupili na 3-4$ znaci nije bio glich u sistemu... moguce da je bio ludacki pokusaj stavranja panike, ali nema smisla da btc/ltc nije pratio grafik, vise lici na dump samo u $ zoni... desavalo se da vec veci igraci zaborave jednu nulu, ko ce to znati sta se desilo

e da neki sad prijavljuju da nemogu da povuku ltc sa btc-e, verovatno samo hot wallet prazan...

Poslednja izmena:
Mutni su to poslovi. Nesto cudno se desava, imam utisak da je neko krupan pokraden. Niko ali apsolutno niko normalan nebi prodavao toliko odjednom. Videcemo samo ko ce da zaplace.
Ja tamo nemam nista trenutno tako da ne brinem ;)

Mutni su to poslovi. Nesto cudno se desava, imam utisak da je neko krupan pokraden. Niko ali apsolutno niko normalan nebi prodavao toliko odjednom. Videcemo samo ko ce da zaplace.
Ja tamo nemam nista trenutno tako da ne brinem ;)

Moguce... na houbi-u ogroman volume trenutno, buy/sell podjednako jak...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno