Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima ,nisam bio aktivan na forumu i rudarenju prethodnih 2-3 meseca pa me zanima sta se trenutno najvise isplati za kopanje? Vidim da je diff za LTC otisao mnogo pa pretpostavljam da ste pobegli na neke altcoine :)
I zasto je LTC pao na samo 10$ ?? Kad sam ja otisao bio je preko 20$.

ako mislis na dnevnu isplativost mislim da je nicehash sada najbolji, isplacuje cak i vise nego sto pise na poolpickeru

gde ima da se trguje BitCoinTalk Coin BCT (ima ih vise sa razlicitim skracenicama)?

Poslednja izmena:
Svaka ti cast na hrabrosti da shortujes sa 2-3% razlike...Ja cekam vertical climb da to radim. Za sada samo prckam na sitno sa shitovima na cryptsiju, pratim 10-tak novcica pa se zezam sa ukupno 2-3 BTC-a tamo.

pa sad, i nije bas mala razlika. omasio sam doduse za 10 $, trebao sam jos malo da se strpim, al dobro je i ovako.

trade.png

cekam sutra da uletim nazad i sve tako u krug. kad uhvatis niz samo vozis, pa bilo i za 20 $. greota da propustis ijedan trejd ako ti ide.

Poslednja izmena:
Ja kad bih probao takvu mikro trgovinu istog dana bi otisao preko 800 i ne bi se godinu dana ni priblizio 500. :d

Jel vam rade alarmi? Vec dva sata BTC 555-570 niko ne pise nista. Svi umorni, svi mamurni...

pa sad, i nije bas mala razlika. omasio sam doduse za 10 $, trebao sam jos malo da se strpim, al dobro je i ovako.

cekam sutra da uletim nazad i sve tako u krug. kad uhvatis niz samo vozis, pa bilo i za 20 $. greota da propustis ijedan trejd ako ti ide.

mislis li da mozemo uzletiti do 680?

Krece sve gore polako. Cini mi se da krecu lepsa vremena. Cacanine, jesi izabrao neku egzoticnu destinaciju? ;)

Pa nece ti trebati para za to, samo za put. Bices gost kod mene u apartmanima :D

Odvoj onaj najbolji za Cacanina, da ne misli da smo mi iz Bgd stipse;)

Resih da prodam nesto btc-a pa ako nekom treba BTC-E dolari neka pise..

ih lepo je sto planirate na more , neki ce prvo dugove da vracaju :)

e pa oni su dugove odavno vratili, pa sada imaju neka "ozbiljna" posla na Baliju :)

Hahaha :D
Ni crveni dildo nam ne moze nista, mi smo se vec namazali kremom za sunce, ima samo da klizne :d

e pa oni su dugove odavno vratili, pa sada imaju neka "ozbiljna" posla na Baliju :)

Cekaju nas Crnkinje za jakom 5-icom da nas hlade ;)

Kao sto neko vec ranije rece, cim pocne crtanje jahti, audija i pratecih objekata, pojavi se golem crveni dildo. NAdam se da ce ovog puta izostati. Kao sto kaze nas narod, prvo skoci pa onda reci hop...

Haha, moramo da verujemo, da se kurazimo i hrabrimo kao pod Turcima kad bejasmo.

mada kad bolje razmislim i ja bih mogao imati neka ozbiljnaaa poosla tamo na tom Baliju ;)

Ništa nisam pratio mesec dva, ni ne znam, ni forum ni berze, imam mojh xxxx LTC-a i čekam da cena ode na moon.. sve do danas

Imate li osecaj nekada da ste vi svojom investicijom uticali da sve krene u suprotnom smeru? Uzeh danas DRK za 500 LTC-a po 0.022 i ode u q :)

Pump DRK ide vec duze vreme, ima vec nedelju dana veci pumpadzije drece na twiterru da se kupuje DRK, sto samo znaci da cekaju priliku da dumpuju, gde vam je glava :-devil-:

Ja inace verujem delimicno u drk iako je delom scam i ilegalna valuta ali imat ce svoju primenu garant

Tehnicko pitanje - povukao sam danas oko 2 popodne sa cryptsyja LTC, i dalje mi stoji pending (8 sati kasnije) ? Jel to normalno, posto obicno ne radim nista sa njima?

Koliko, znam da su ogranicili povracenje na 1000$ na dan za one koji nisu verifikovani i da se verifikacija ceka duze za iste...
Ja se nisam verifikovao jer traze da slikas samog sebe kako drziz pasos??? + slanje pasosa i racuna

Desavalo se da kasne nekad i po 24 sata. Meni se to nije desavalo, tj samo jednom je kasnilo par sati ali je depozit bio u pitanju.

Tehnicko pitanje - povukao sam danas oko 2 popodne sa cryptsyja LTC, i dalje mi stoji pending (8 sati kasnije) ? Jel to normalno, posto obicno ne radim nista sa njima?

samo suport druze resavaju relativno brzo ...ako im se ne javis moze da potraje i oko 24h

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno