Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bog te ovo ko vremenska prognoza. Ako nekom treba USD na btce da bi se obogatio, neka se javi :D

Ja pratim i vec vise od 12 sati cena nikako znacajno da padne ispod 11 sto je vrlo, vrlo zabrinjavajuci trend za sve koji su ih ocekujuci pad prodali nedavno po ceni manjoj od 11.3.

Pogledajte prilog 139834

12 sati i vec te nervoza uhvatila? :D

sad jos samo treba da kupis po visoj ceni negoli sto si prodao, pa da kompletiras krug! tako se ne trguje.

...

sad bi po nekoj logici stvari cena trebalo da raste, i ti ćeš taj krug propustiti, osim ako nisi spreman da napraviš duplo golo. sad je vreme kad se order book puni nekakvim mišićavim ponudama koje će nestati dok si rekao piksla čim se bude došlo do neke malo ozbiljnije prepreke, kao što su 460, 480, itd. i tad, kada bude cena počela da se koriguje na dole, e tad ćeš kupiti, i to pažljivo. a otići će dole sasvim sigurno. ako pre nedelju dana kad je cena bila isto tu oko 460 i niko nije kupovao, ne vidim zašto bi sada?

jedino ako im nervoza ne udari u glavu, kao tebi, pa pomisle da će propustiti voz za 1000 $. a taj voz neće skoro krenuti iz stanice. zapravo, bojim se da od tog voza nema ništa ove godine.

sad kad cena skače je prilika da se (još) proda, a ne kupi.

ps. cena je samo 7 dana bila iznad hiljadu! MA (moving average) indikator za prethodnih 200 dana kaže nešto iznad 150 $. sve iznad 500 je po meni sada ekstra prodaja.

Poslednja izmena:
Sve strucnjaci a niko nije hteo da stavi 0.1 LCT na opkladu i to u za klince. :(

chart1.jpg

@genijalcin@23
Znas da je negativan trend jer neizvesnost oko kine i dalje traje (namerno??? ) , MtGox i jos par cinilaca?
Cim ovi cinioci netsanu ili budu marginalizovani (ne budu vazni vise, itd..), imacemo suprotan trend 1000%

a šta ako se pojave novi činioci :D

STATEMENT BY CRYPTORUSH

Thank you for your patience during this difficult time. On April 12th we were forced to enter maintenance mode when it became apparent unknown parties were trying to exploit a vulnerability in the systems and hijack your funds. At this time, a full scale audit is underway to determine the precise scope of the affected funds.
We would like to apologize for the lack of immediate updates regarding this issue, however it was essential for us to protect the integrity of ongoing investigations.
These attacks were carefully orchestrated and planned. Attempts were made to obfuscate the sources of the attacks as well as the destinations of the funds. However, the following facts have become clear to us:

1.The attacker(s) had a direct level of access to the systems, using this to their advantage.
2.All funds we have been able to trace are still within one or two transfers of their origin.
3.The attackers used knowledge of CryptoRush infrastructure in an attempt to cover their tracks.

We have a viable plan in place to recover these funds and are currently working diligently to transfer all of our systems to a new, secure infrastructure. Unfortunately due to the nature of these attacks every CryptoRush account must be audited independently in order to restore their balances. As we bring our systems back online, these funds will be frozen until liquidity is restored.

Thank you again for your support and understanding,

The CryptoRush Team

https://www.cryptorush.in/

Ma nek se nose u peršun. :mad: Skoro cele nedelje minimalna cena je bila ispod 11 a jedno vreme čak i ispod 9 a kada se čovek odluci najzad da trguje na berzi podigli su cenu i *****ali nesamo trgovce već i rudare (sad ce i naredni diff da poraste u odnosu na ono sto je planirano a moj plan da iskopam 15 novcica ostace samo san.) :wall:

Poslednja izmena od urednika:
Pojedini clanovi vec odavno pisu da posle 15-og sledi ogroman skok tako da je najbolje da pitas njih.

mozda ovo:
That said, BTC China has relationships with 10 banks on the mainland, and not one has sent it a letter.
At the same time, Mr. Lee said he’s had some conversations with other exchange operators, and it appear that while some banks are cutting them off, others aren’t. “My guess is,” he said, “the exchanges will have some bank accounts that are open. They might close a few.”

Poslednja izmena:
ma običan bounce, kao što rekoh.

šaljem novčiće na berzu, vreme je za prodaju - cenim da ce tamo izmedju 510~525 biti max za ovaj skok. :D

Poslednja izmena:
WOHooo ! konačno pravi PUMP ! mesecima se čekalo na ovako nešto ! to je ta sveža lova koju smo čekali !
juče i danas su ubačene destine miliona u ovu priču :)

naravno da će veliek DUMP da se desi kad tad, isto kao i sinoć lagani pokušaji, ali sada već pametni sklanjaju SELL ordere i puštaju da ovo raste.

A sta je tu dobro kada su krenuli da ga pumpaju tek kad smo prodali novcice. :mad:

Poslednja izmena:
krajem februara je bio zadnji ovakav skok, LTC je sa 10.5$ odskocio na 18$... znaci mogao bi sada na 14-15$? :p

... ustvari isao je sa 12$ na 16-17$.

Poslednja izmena:
ko god moze da zamisli placanje karte u javnom prevozu prislanjanjem telefona na "ponistivac", parking mjesta prislanjanjem telefona na automat za naplatu, clanaka na internetu u jednom kliku, situaciju u kojoj ti klinac zica lovu u 2 ujutro za taxi jer je ostao kokuz a ti mu posaljes coine poput kredita za telefon onako iz polu sna itd. moze dokuciti pravu vrijednost Bitcoina.
za mene su ove cijene smijesne za ono sta dolazi.

zapamtite, pravo ludilo dolazi nakon ozbiljnog aktiviranja dva americka Bitcoin trust-a, BITa i WBTa. to ce se desiti nakon aktiviranja SecondMarketa.
to cekajte i cuvajte novcice.

koji svež novac, meni se novac ubuđao od čekanja da padne ispod 400.

verujem da nisam bio jedini.

NHF, ali sad si malo preterao iako te smatram odličnim poznavaocem prilika i kretanja cena - to što si ti čekao da padne cena jer ti odgovara u ciklusu buy/sell ne znači da je to trend, već samo tvoja procena koja ovog puta možda i nije bila dobra. Razvlačenje nje na 520-525 ili neke druge situacije u kojoj će neminovno doći do pada ne čini je ispravnom. A to ste upravo rekli ASICu da ne radi i da se ne trguje tako.

Eto, ja se suzdržavam od komentarisanja na temu procene kretanja vrednosti i prepucavanja koje se dešavalo ranije ko je u pravu, ali mislim da si ovde omanuo. Po meni, očekivao se pad zbog 15.04. i loših vesti koje su (barem za sad) izostale i ovo što gledamo je reakcija na to. Dokle će rasti i kada sledi opet neki dump i pad, videćemo, ali što se tiče projektovanja za danas imam utisak da su oni koji su čekali pad ispod 400/10 da bi kupili, jednostavno rečeno - promašili. Odnosno, izostale su loše vesti koje bi izazvale taj pad.

A sta je tu dobro kada su krenuli da ga pumpaju tek kad smo prodali novcice. :mad:

uvek moraš imati barem dva threada - niti, na istoj berzi, jedna za BUY , jedna za SELL.. radiš odvojene ordere za buy i sell, odvojeno za obe niti (u prevudu gledaš da imaš i novćiće i FIAT na istoj berzi)-
pravim tabelarno kolone u Excelu za ovo - mislim tako ja pratim svaku nit, tako mi je lakše.. nikad ne preplićem buy i SELL ordere iz odvojenih niti - ČEKAM dođe, nekad ne ;)
retko omane.

Realno gledano, ovo sa bankama je cupavo, jer cena ne moze gore ako se stalno uskracuje dostupnost ulagacima...

Da li ce se rast nastaviti i da li ima ikakve sanse da cena ovih dana ponovo padne ispod 11 ?

garantujem ti da banke vise od nas zele relegulaciju kako bi mogle dati podrsku i razvijati nove proizvode na Bitcoinu. novi proizvodi za bankare znace novi profit. ne znam niti jednog bankara koji ga ne zeli.

Ja sam vec rekao da su kinezi JAKO mutan narod, nema tu poverenja, gledaju sopstveni interes i da te zeznu.........

Pre pucanja kine, jos oktobra je coblee na btc-e chatu kad je upitan za LTC na BTC chin-i rekao ovim recima: CEO btc chine (njegov brat) prvo ima da saceka sta ce biti sa jednim vecim problemom oko BTC pre uvodjena LTC-a, sad znamo da su oni jos ~oktobra 2013 znali za negativan stav kineske vlade i moguce problem (ili sigurne) napumpali cenu na ~1200 dumpovali i sad se smeju!

Ne kazem da su ostali bolji i oni nesto na sitno muljaju sa vestima itd, ali kine mulja globalno!

Poslednja izmena:
Ne znam za cenu LTC-a, vezana je za BTC i mesetari je lako dizu/spustaju. Sto se BTC-a tice, probijena je granica od 497$ koja je po meni bila prekretnica. Ako ne bude nekih bitnih vesti, bilo pozitivnih bilo negativnih, sledeci nivoi bi redom mogli biti 527, 545, 560, 575, 595 i 622. Oko tih vrednosti ce cena skakutati, licno ne trgujem vise za $ vec samo LTC/BTC parom, i tu ocekujem pad ltc/btc, lagano i dugo. E sad...:) kad bih znao sve...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno