Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kratkotrajno se vrlo verovatno isplati da i sada zameniš, pa posle proceni da li da vraćaš nazad u BTC ili ne. Na duže staze teško predvideti.

Na duze staze verujem da ce taj odnos skociti jos. Ja sam na 0.022-0.023 menjao sve u LTC i tu sam ostao, ne diran nista. LTC bi trebao jos da raste ali dali ce bas sutra ne znam.

sta mislite kad diff ltc-a ode u nedogled, koji bi bio neki realan odnos ltc/btc?

0.2 u par narednih godina, ako BTC poprimi globalnu prihvacenost...a za njim i LTC...Ali predstoje goleme bitke sa bankama, vladama...Bice gusto. Bitan je i rasplet GOX poglavlja. Duh preminulog Gox-a jos ce dugo plasiti crypto trgovce, pa i investitore.

Slažem se, pogotovo za nesretni Gox efekat...

Može li neko iskusniji da mi objasni postupak kupovine digitalnog za pravi novac, koju karticu je najbolje koristiti u te svrhe i kolika je provizija ?

Poslednja izmena:
To je vec bilo, samo ne znam da li je bilo u ovoj temi ili nekoj drugoj. Nego da li je moguce da baš niko ne zna odgovor na moje predhodno pitanje ? :sceptic:

A inace su na forumu svi spremni da prodaju sad kada je cena jos mizerna ;)

Ima Zmaja, Marka, ljudi su uvek raspolozeni za trgovinu. Od mene novcice sigurno nece dobiti.
Mada uvek ima nekoga ko ce da proda, nemaju ljudi nimalo stpljenja pa to ti je.

Ja cenim da ce preci 48$ :d

$20,2 LTC...

Mene malo malo pa neko pita u cemu drzim novcice i stalno sam govorio da mi je sve u LTC-u jer je moja procena bila da odnos mora poprilicno da ojaca u korist LTC-a.
Bitcoin je doziveo bum, ltc jos nije. 0.1 je do kraja sledece godine skroz realan odnos ako mene pitate. Videcemo.

Dešava se trenutno sjajna stvar - LTC skače već danima lagano, odnos LTC/BTC raste u korist LTC-a što je i normalan sled da mlađi i bolji zamenjuje dinosaurusa.. ali BTC uzvraća udarac i na Huobiju ide lepo pumpanje od strane BTC tabora.. obračun dva takmaca, a cena i jednog i drugog pritom raste :).. dokle je to moguće - za sada lepo izgleda..

Milsim da je samo pitanje kad ce ostale velike berze uvesti LTC... pre ce biti moranje nego zelja, ili spoznaja da su *****i koji kasne (bitstamp retardi na primer)

Dodzine se raspadaju i ne verujem da ce se ikada vise povratiti.
Jednostavno, jedan novcic po algoritmu ima buducnost, ostali su tu s nekom meni nepoznatom svrhom.

5 min delay do pocetka trgovine, postavljaju se orderi na huobiju, 24-25$ pocetne cene koliko cujem :) pa sad ko se snadje u sledecih par minuta i na dalje, pricace, castice... :)

... sad kad navale... jel neko od vas postavio sell order? :p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno