Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
znaš šta se pouzdano zna? da su stotine hiljada tuđih BTCova ostali kod njih.
stvarno ne kapiram to branjenje njih, koji ti je đavo više?

Kako se ne zna? Sve je jasno kao dan još odavno, samo se ne znaju detalji. Ko veruje u bilo koje od njihovih obrazloženja a bilo ih je dosta je mnogo naivan.

Pohlepa je jedna od osnovnih ljudskih osobina.

znaš šta se pouzdano zna? da su stotine hiljada tuđih BTCova ostali kod njih.
stvarno ne kapiram to branjenje njih, koji ti je đavo više?

Ma ajde imas dokaz, odes zoves advokate japanske i ETO kesa nama!!!!!!

Naravno da se za sada ni jedno nemoze dokazati jer je BTC "lako" sakriti, ali trvdeti nesto suprotno moze samo zaludjen um!

@Laza
Ma i ti sve znas od prvog dana, i ti lepo imas osobe za kontak po pitanju bankrota, cak nemoras nikog ni da tuzis lepo iznesi cinjenice i spasi MASU ljiudi!

PS: Masa ljudi se lomi oko blockchain-a i istrazuje neki znaju strukturu BTC do detalja i NISTA pametno nisu zakljucili, mogu da spekulisu jer nemaju za nista dokaza!
A vas par sve zna a ni nezna sta je blockchain!

Poslednja izmena:
željko za šta dokaz, šta je s tobom? evo igysa sa foruma (izvinjavam se ako sam promašio nick) je ostao bez BTCova tamo, o čemu pričaš?

u stvari evo ti dokaz, recimo da sam imao BTC tamo, https://www.mtgox.com/, kaži mi gde da kliknem da povučem SVOJ BTC u svoj wallet?

Poslednja izmena:
željko za šta dokaz, šta je s tobom? evo igysa sa foruma (izvinjavam se ako sam promašio nick) je ostao bez BTCova tamo, o čemu pričaš?

u stvari evo ti dokaz, recimo da sam imao BTC tamo, https://www.mtgox.com/, kaži mi gde da kliknem da povučem SVOJ BTC u svoj wallet?

Pa ima i ja, pa sta, rizikovao sam, sad jedino mogu da se nadam da ce mi deo neko vremenom vratiti ako otkupi isti...

Mogu ja da mislim jedan dan jedno a drugi dan drugo, a nemogu da tvrdim ista jer nista neznam sigurno

Svaki dan ide truga teorija po chat-u, pa odredjena epohalne konstatacije pa se onda vidi da su neki zestoko povredjeni i naravno vuku zakljucke u ocajanju..

nemoj da menjaš temu i da rasplinjavaš priču, pitam te opet, kako možeš da braniš kompaniju kojoj ovo stoji na homepageu

As a result of our internal investigation, we found that a large amount of bitcoins had disappeared. Although the complete extent is not yet known, we found that approximately 750,000 bitcoins deposited by users and approximately 100,000 bitcoins belonging to us had disappeared.

@Vojkan
Covece o cemu ti, gde ja ikog branim?????
Samo odgovaram na retardirane izjave nekih koji znaju SVE
Idi oladi se negde, jos ako nisi imao nista na MtGox-u sta se bunis!

pa ja ne znam ko peni ovde i ko treba da se oladi? pogledaj tvoje postove, po 50 uzvičnika upitnika i caps lockova.

kako ne braniš? pa teraš kontru na svaki post koji kaže da su banditi. još kažeš imao si btc tamo, pa šta je to onda, stokholmski sindrom?

Ja sam samo realan i sve mogucnosti podjednako tretiram...... nisam lud da zovem kevu Mark K. i pretim da cu je ubit jer znam da me je njen sin opljackao...

Ili ovde da kukumecem kako sam opljackan, iznosim informacije kad imam i ne tvrdim da i jedna govori 100% istinu, i onda uletis TI koji sve znas, i tvrdis to sto tvrdis

ali šta tvrdim čoveče? :)

da su tuđi BTCovi ostali kod njih - jesu, ili se ne slažeš?
da im fali 750K BTCa - njihove reči, ili i oni lupaju gluposti?

kakva keva bre kakva ubistva

pa ja ne znam ko peni ovde i ko treba da se oladi? pogledaj tvoje postove, po 50 uzvičnika upitnika i caps lockova.

kako ne braniš? pa teraš kontru na svaki post koji kaže da su banditi. još kažeš imao si btc tamo, pa šta je to onda, stokholmski sindrom?
hahahahaha. :D

ali šta tvrdim čoveče? :)

da su tuđi BTCovi ostali kod njih - jesu, ili se ne slažeš?
da im fali 750K BTCa - njihove reči, ili i oni lupaju gluposti?

kakva keva bre kakva ubistva

Milio sam na Lazu pa sam mislio da branis njegov stav da zna gde su BTC-i, da su svi BTC "nestali" ili "ostali" na MtGox-u se zna vec nedelju dana, neznam zasto bi iko postavljao isto pitanje ponovo

Poslednja izmena:
ne ne, ne ložim se ja da sve znam... samo te ne shvatam što skačeš na svaki post koji je protiv goxa, jer apsolutno je nebitno šta se desilo, činjenica je da onaj ko je imao BTC na goxu ih sada više nema, da li su sad ti BTCovi kod mk ili kod hakera ili kod obame ili kod miše tumbasa ili ih svet više neće videti - gox je kriv za to, oni su banditi epskih razmera i tu je kraj priče.

Pa ja nikad nisam tvrdio suprotno

Mada sa kolicinom FUD na netu nemogu da zakljucim sta je od cega vise verovatno

eto zadnje za hack servera sad ce cak teoretise da je mark k. namerno dopustio hack da bi u javnost obelodanio PHP kod u kojem se vidi da je TX manipulacija moguca....

Poslednja izmena:
Meni je drago da su propali. Od prosle godine pokusavam da verifikujem nalog i povucem BTC al' nema sanse. Sad vidim i zasto.

Poslednja izmena:
Ja sam samo realan i sve mogucnosti podjednako tretiram...... nisam lud da zovem kevu Mark K. i pretim da cu je ubit jer znam da me je njen sin opljackao...
Ti mozda nisi, ali sigurno ima dosta onih koji jesu... Pa ne zna se sta je gore - amaterski exchange (mada od toga svi pate, rekao sam ja davno da su berze k'o da su se deca igrala), pljacka coin-a i fiat-a ili majmunisanje. Ne smesi mu se svetla buducnost, ni njemu ni kevi, to je sigurno

Pa ja nikad nisam tvrdio suprotno

Mada sa kolicinom FUD na netu nemogu da zakljucim sta je od cega vise verovatno

eto zadnje za hack servera sad ce cak teoretise da je mark k. namerno dopustio hack da bi u javnost obelodanio PHP kod u kojem se vidi da je TX manipulacija moguca....

tebe je previše informacija sludelo... *** verujem da nije lako al šta je tu je

evo ako će ti biti lakše ni ja nisam nešto mnogo ubeđen u opciju krađe, krade se da bi imao neku korist, ne vidim preteranu korist od krađe stotina miliona a da ostaneš tu gde si i da ceo svet gleda u tebe, plus da je vrlo realno da imaš opasne životne probleme sa raznim ljudima

Poslednja izmena:
Pa vecina tih ljudi su svjesno ulagali novac i btc tamo odakle ga nisu mogli povuci samo zbog razlike u cijeni.

Ne, masa trgovca na berzi mora drzat BTC jer to je day trading, nekima je MtGox izgledao sigurnije od anonimnog BTC-e i od "balkanskog" bitstamp-a.. a i mediju su uglavnom uvek spominjali samo MtGox, + volume trgovine, vece oscilacije u ceni, itd

nekima otvoreno i ocigledno varanje nije bilo dovoljno upozorenje, pa su:
- pored povoljnih uslova zamene ovde kod clanova sa foruma i poznate firme, trcali na 10-20% veci kurs i cekanje 3-6-nikad meseci na MtGox i jos napadali iste clanove da su im provizije prevelike
- pored ociglednih manipulacija sa radom berze (botovi april 2013) i drzanja kursa vestacki visokim, i dalje na ocigledna upozorenja verovali u bajku
- pored upozorenja i stopiranja povlacenja fiata, verovali u bajku
- pored upozorenja nas nekoliko koji znaju za MK od ranije i citaju malo vise izmedju redova (citaj imaju vise iskustva), verovali u bajku
- pored ocigledne prevare i kraha nakon blokiranja povlacenja BTC, veruju u bajku
- i dalje veruju u bajku

shvatite, necete videti niti jedan BTC niti dolar bar 3-5 godina, a i ako vidite, pitanje kako u kojem obliku i pod kojim uslovima (citaj odlazak u Japan, placanje advokata, 100 verifikacija, dokaza o poreklu novca itd...) cete moci dobiti neki %, tako da je lakse da se pomirite da nemate nista, i da vas iznenadi jednog dana neko sa par BTC. Zao mi je par ljudi kojima je stvarno sve sto imaju tamo bilo ili su imali par stotina BTC kao neki ali to je rizik ovog posla.

Zakljucak: bajki nema, ovo je prica za odrasle. Sve sto je previse dobro da bude istinito, nije istinito.

Meni Zeljko nije jasan majke mi moje. Zao mi je sto je covek pukao mada znam i da je kupovao novcice s Gox-a ali toliko da brani MK-ja pa to nisam jos video. Kao da verujes Jedzi i Dafini. Nisu oni krali vec su njih namestili. Nije nego...
Pare od Gox-a se nece izvuci, bar ne u skorije vreme. I to je pitanje koliko para i koliko coina... Jedina dobra stvar je sto dok se to sudski resi BTC ce skociti jako visoko.

@[SAJ]ber Kurajber
Pa jedina razlika je u tome sto ne verujem bezuslovno u teorije zavere :)
Nigde ja nisam rekao da verujem da ce se ista ikom tek tako vrtaiti, ako bude likvidacije nece niko nista videt, ako bude preuzimanje bice dobro da se deo vrati za par godina..., to je sadasnja realnot

Pa ako neko ovde priča o teorijama zavere to si ti. Svi ostali kažu da je stvar prilično jasna :D

@[SAJ]ber Kurajber
Pa jedina razlika je u tome sto ne verujem bezuslovno u teorije zavere :)
Nigde ja nisam rekao da verujem da ce se ista ikom tek tako vrtaiti, ako bude likvidacije nece niko nista videt, ako bude preuzimanje bice dobro da se deo vrati za par godina..., to je sadasnja realnot

Meni ne treba nicija teorija zavere niti da ista citam... Samo zdrav razum. Zeljko, ako imas opciju da zapalis 750.000 jako vrednih novcica dali bi odoleo iskusenju? Ja verujem da nebi. Tu je jedina razlika izmedju tebe i mene. Ja sav svestan ljudskih slabosti. I njega koji je pokrao ljude i tebe koji verujes da je to odradio neki haker, da je MK samo zrtva i sl.
Ja sam mozda pojeo camac par puta u zivotu ali vesla nisam sisao. Mozda nije on sam uzeo 750K ali sigurno nije cist.

Meni nisu jasni ljudi kao ovaj zeljko koji brane nekog koji izgubio ljudima 500 miliona $ i veruju u pricu kako je neko godinama krao 750 000 BTCa a da oni eto nisu primetili ..pa meni da nestane 0.05 BTCa primetio bi odmah

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno