copycat
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.02.2005
- Poena
- 319
nece sa androida, al dobro je ako radi, trznu me fino![]()
bogami... nisam bas siguran da 'oce....
This page can't displayed....
Poslednja izmena:
nece sa androida, al dobro je ako radi, trznu me fino![]()
1000 ljudi kupi BTC po 600$, posalje fiat na berzu, u medjuvremenu cena BTC poraste i 800 ljudi povuce pare na 900$, stvorila se negativna razlika od 120k USD, ko ce to da im plati?![]()
Teorijski, mogu svi u sell orderu da povuku ordere, i postave na 100$ visu vrednost i eto porasla cena a dinar nije usao u sistem.
e moje drustvo, niste dovoljno dugo u svemu, to sto vam pise na stanju 1000$ vi mislite da stvarno imate 1000$ na raspolaganju....hm...dobro...vreme ce pokazati, a pocecemo sa MtGox uskoro
On kaze da nema dovoljno fiata na menjacnicama. Ja kazem da mora da ima jer su ljudi uplatili pare za svoje buy ordere.
Sad sto su goxu zaplenili lovu je potpuno druga prica.
^
:-devil-: Upravo menjam 100ltc i 3btc u doge.
gde kupujete kerove?
koji sajt?
@MarkoNS
Mislis da su to pilicari da MtGox namerzno zeza?? a ostali ce tek tako podviti rep sa nasim parama kao da su nevidljivi![]()
E u tom zecu lezi grm, zasto su onda velicinu poola ogranicili? Ako sam ja najjaci zasto ne bih kopao sve novcice i bas me briga za druge, blokiracu rad svih ostalih i samo cu ja raditi? To je MtGox realno pokusao sa vecom cenom alu su zagrizli nesto drugacije od onog sto su hteli. Udeo pojedinog exchange se mora ograniciti da bi ceo sistem bio stabilan i napredovao, u suprotnom , cekamo 10. april #2.
Svi imaju cenu na kojoj ce da zapale, a znajuci ko su licno pojedini vlasnici berzi nece me iznenaditi, na 1.mestu mtgox i btce
PAd cene nema nikakve veze sa tim mcgoxom vec zato sto je bitcoin juce zabranjen u Rusiji i svako koriscenje bitcoina je od juce u Rusiji krivicno delo
delimicno, ali ko je lud da ista kupi u rusiji za BTC, niko![]()
Jeste ali je kontrolisana količina keša koju možeš da podigneš odjednom, kao i za godinu dana. Plaćanjem karticama imaju uvid gde i koliko ide ali keš ne mogu da iskontrolišu pa ga ograničavaju...Koristi naravno, ali ne mogu sad dolar da zabrane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari