generalno sta radite sa sitkoinima, odma prodajete ili cekate bolju cenu?
znaci istovar odma pa kad padnu kupovanje
Koliko su me samo potresale ove vesti i vesti o ASIC-u tamo '12-e i 13'e, da se ovima samo smejem.
Zabraniti BTC ne mogu, zabraniti rad menjacnica mogu ali sto neko rece ne mogu oni zatvoriti onoliko menjacnica, koliko se novih moze otvoriti. A i nemaju kontrolu nad svim. Da ga mogu tako lako smaknuti, ne bi toliko cesto pisali o njemu i problemima koje stvara.
Bez brige rudarite i cekajte ltc na 200+$.![]()
LTC bez frke izlazi na 200+, potpuno sam siguran u to. Sad sam malo gledao live stream iz NY u vezi btc-a i ljudi zvuce sasvim realno. Do kraja godine ocekujem da se dese neke jako bitne stvari za BTC, to ce drasticno pogurati cenu a i LTC kao prvu sledecu valutu.
Lepo pre transfera odete do banke, trazite sefa, objasnite i pitate ga lepo da li ce biti problema???
Ako pocne da zeza oterate ga.. i kazete gasim racun, ima drugih banaka sa manje retardiranim osobljem.. i cao
Ima oni vas da LJUBE u guzu a ne vi njima da se pravdate
za mnoge stvari aik banka je majka..npr kurs eura ..dok u svim bankama je razlika izmedju gornjeg i donjeg 5 dinara u aik banci je samo 50 para..povoljniji su mnogo i od bilo koje menjacnice.AIK "banka", to kad se vidi prelazi se na drugu stranu ulice, nadam se da ce neko u ovoj zemlji jednom procesljati rad bankarskog sektora i pozabaviti se ovakvim mastodontima.
Sto se tice "redova dugih kano klisurine" za prodaju LTCa, daj boze da je ovo sto kaze Saj ali ja nisam neki optimista ovaj put, necu da mracim ali moguce je razlog nesto mnogo gore i da lose vesti tek slede.
U svakokm slucaju nece se dugo cekati na rasplet.
kad su izasli kdc i digi na menjacnicu kopam i cekam da skoci cena a ona pada iz dana u dan, sad nakopao nesto lisca i odma prodam u nadi da ce da padne cena pa da kupim a ona skoci za 50% ahahahahahha :lupko:
Kod mene radi ok, mada ja primam na sms. Hoce nekad da zeza to slanje auth code-a. Treba sacekati malo i ili ponovo poslati.Jel ima neko od Vas problem sa logovanjen na Cryptsy??? Nece da mi posalje na e-mail Auth Code.
Sad je bas o zloupotrebi btc-a na saslusanju...
Prateca prica po medijima, to treba potpuno zanemariti, oni su najveci lesinari koje poznajem, bitno im je samo da pre teksta stave "kako nezvanicno saznajemo" i onda pisu sta im padne na pamet.Saslušanje je ok ali hapšenje Čarlija Shrema i prateća priča koja se raspreda po medijima baš i nije.
ukoliko cijela prica prodje barem na jednom od tri velika trzista, amerika, kina i rusija ona ce zivjeti a vremenom ce je prihvatiti i ostali. u americi se stvari krecu svojim tokom i kako se cini prica bi mogla ozbiljno zazivjeti. dakako, sve pod dva uslova. prvi, i onaj koji je lakse ostvariv, da trenutni finansijski sektor "nadje sebe" u cijeloj prici i drugi, daleko tezi, da se rijesi problem anonimnosti prilikom transakscija crypto valutama kako bi se sprijecilo pranje novca koji je glavna prepreka za dalji napredak u svakom smislu.
to je cak i na saslusanju podcrtano vrlo jasno:
“If the choice is permit money laundering on one hand, but permit innovation on the other, we’re always going to choose squelching the money laundering. It’s not worth it to society to allow money laundering to exist to allow 1,000 flowers to bloom from innovation.”
suma summarum, jos smo na staklenim nogama i tankom ledu.... ali idemo u zeljenom smjeru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari