Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja bi digao menjacnicu ali ne znam koji je najsigurniji metod, samo za nase ovde, da li da radim kao mcxnow sto je bila u visual basic-u?

Najsigurniji metod dizanja bilo cega u Srbiji ti je neki uigrani klan, zemunski, surcinski, vozdovacki...
Shalu na strnu, odavno sam o tome razmisljao samo ne postoji pravni i legalni nacin za tako nesto jer smo mi malo teska zemlja.
Krsio bi mnogo zakona i samo bi bilo pitanje vremena kad bi ti neko iz institucija zakucao na vrata.

Bah izgleda da si u pravu...ja se samo nadam da ce malko da padne makar na 20 da pokupujem opet pre nego sto bas odskoci...mada sumnjam.U vakom slucaju necu da kupujem sada po vecoj ceni pa ne znam sta da se desi . Ako kupim znam da ce odmah da padne :D A kada ocekujes taj "armagedon"?

Sutra tacno u podne :p...navodno 31. je d-day za kineze i btc, a posto oni vuku najvise mogla bi da kljokne vrednost btc-a, a time i svega ostalog, pada im valjda neka zabrana tog datuma, ne znam ni ja tacno o cemu se radi :d.... a znajuci istoriju btc-a pre ce da bude "all time high", nego armgedon...

obavestenje na vircurexu, da li kupovati posto ce verovatno da skoci cena? ili je navlakusa?

"
26 Jan 2014 - Nextcoin (NXT) NEW
We will be adding support for Nextcoin (NXT) today or latest tomorrow, unless our final quality assurance tests bring up any unexpected issues.
"

Jel znam neko da mi objasni kako je najbolje povuci kes sa https://crypto-trade.com/
Cela procedura...

Ja sam na forumu tek nekih 2 meseca, i ovo pitanje sam video ne znam koliko puta već.
Nije ni čudo što neki ljudi koji ovde dugo polude.

Nego druže prebaci coine na bitstamp, tamo ih promeni za pare.
Pročešljaj temu malo unazad i naći češ kompletna uputstva kako se dižu pare sa bitstamp-a sa sve problemima koje možeš da imaš i kako da ih rešiš.

Nema sa stampom nikakvih problema ako je nalog verifikovan. Tacno 7 dana traje prenos novca.

Uh eno pad cene je uveliko u toku..

Bice ovo turbulentnih 10-15 dana

CBR - centralna banka Rusije, izdala upozorenje u vezi BTC kao i razmatranje mogucnosti delovanja na rad pravnih lica koja ucestvuju u Bitcoin - fiat transakcijama, vezano za finansiranje terorizma, blabla truc...

ocekuje se neki pad pa ko hoce da kupuje nek spremi kesh :)

http://www.cbr.ru/press/PR.aspx?file=27012014_1825052.htm
Rusi su pre nedelju-dve rekli da planiraju da (kao bas zbog terorizma) blokiraju sve virtuelne valute, ili da ogranice kupovinu na max. par stotina dolara mesecno...
A i pre toga je neki predsednik Sberbanke rekao da je bitcoin interesantan ali ako bi oni napravili svoju valutu po ugledu na isti (jos pre one price o JP Morgan-u i njihovim patentima)

Sta li da radimo sas ltc :trust: ...

kako mi se povraca od svih tih "upozorenja" ..tu se vidi da nema razlike izmedju vlada amerike,kine ,rusije..svi sviraju isto ..kriminalci koriste bitcoin..srecom dolar nikad nisu koristili!!

Evo btc u lepom padu, sta raditi sad da li prodati vecinu dok ne padne jos :trust:

Ja sam vec prodao, samo ne znam da li da uskacem ponovo pre 31 :smash:....

Ja ne bih sad uskakao da sam prodao na 780npr..sutra moze biti i 690 ili dosta manje i sta onda :D

Kupio sam na 490 i imao prodaju na 550, 600... 990 ali nisam. Sirokoj gu.... su i mu.. mera :(

Ja isto kupio oko 2,5 na 480-90 ali sam samo jedan prodao na 900 ***, trebao sam skoro sve sto sam imao ...ali sad sta je tu je ;)

vircurex je u qrcu ako neko provali foru da se izmuze vise nego sto imamo neka javi

Meni nije prosao sell a komp mi u kurcu. Sad samo mogu da gledam kako pada.

videli ima obavestenje

edit:
istakli obavestenje da lepo ne pokazuje balanse, sredili su sad

Poslednja izmena:
Pa sad ne panicim (kao sto sam nekad znao :D), jedino mi krivo sto nisam i ja bar deo ltca prodao na oko 25-30 jos dok je bio, za struju imam do kraja godine :p pa cu docekati vec neku lepu cenu.
Mada ovako realno, ako ce i kinezi i rusi plus dobro zavrnuti slavinu, ne vidim kako ce biti u skorije vreme nekog procvata, ali videcemo, ovde se zaista nista ne zna sigurno to smo vec videli vise puta ;).

Koja je ono fora sa Vircurexom oko isplata kamata, jel iko skontao ono?

"Earn interests on Deposits

You can now earn interest on your deposits. Every 6 hours we will pay out 15% of the earned trade fees to account holders who hold at least 1 BTC, 100 LTC, 400 PPC, 1,500 NVC, 10,000 WDC respectively. The amounts will be paid out proportionally to the total account balance. We take a snapshot every 6 hours and pay out based on the account balance at that point in time. We reserver the right change the schedule without prior announcement.

This feature is currently limited to BTC, LTC and PPC; for the next 3 months. Should sufficient interest be shown, we may extend it to other coins as well as extend the time frame."

Kako sam ja skapirao, svako ko ima neku kolicinu novcica koja je navedena gore ulazi u obzir. 15% od ukupne cifre koju oni zarade od trgovine kroz provizije bice vracena ljudima koji su ispunili uslov i to proporcionalno s kolicinom novcica.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno