Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je cena koju sam ja u mogucnosti da platim kada se odzmu troskovi prebacivanja novca iz inostranstva i rizik poslovanja.
Cena od 3,5% ili slicno tome, da ne cepidlacimo, manje od 4% je nesto sto ja nisam nigde video ni dobio ni kod jednog "otkupljivaca" valuta, tako da tvoju konstataciju o postenju koja je mozda trebala da dobije negativnu konotaciju, nekome ko se imalo razume u sistem ne zvuci tako.

Pa onda napišeš lepo tako, a ne, kurs je 81 dinar po $, gde ja dolazim u dilemu, ko je ovde lud? Do sad sam uvek radio glavu za glavu sa članovima, odnosno neki malu proviziju od lika koji samo to radi...tako ce biti i ovaj put, iako mi je skuplje, a isključivo zbog arogancije koju ispoljavaš.

To je cena koju sam ja u mogucnosti da platim kada se odzmu troskovi prebacivanja novca iz inostranstva i rizik poslovanja.
I nisam rekao da je kurs 81 vec da je to cena koju sam ja spreman da platim.

I to sad glavu za glavu sa malim % ispadne manje povoljno od moje ponude, pa me zbog toga provociras na forumu?

Mislim, zaista... mislim... sram me bilo :)

I nisam rekao da je kurs 81 vec da je to cena koju sam ja spreman da platim.

I to sad glavu za glavu sa malim % ispadne manje povoljno od moje ponude, pa me zbog toga provociras na forumu?

Mislim, zaista... mislim... sram me bilo :)

Ne provociram nikoga, nego mi nije jasan nadmeni i nadrndani stav. Ne radi se o ceni i parama nego o poslovnosti o odnosu sa ljidima. Ja odoh tamo gde mi je skuplje ali je odnos ok.

Ne znam dali primecujete koliko je ftc skocio? Verujem da ce se penjati i dalje a i da ce ltc otici gore. Cenim da je nekima dosta da gledaju dodge i da ce se odnos snaga malo promeniti u sledecem periodu.

Cenim da si ti jedan od onih ostecenih koje stalno neko potkrada na poolovima.. i da si ostecen dobijenom kolicinom kerica.. :D

A nikako da priznas da si barem duplo bolje prolazio nego sa ltc-om.. :d

Doge je po meni udarac za pamcenje.. naravno ne racunam terracoin kad se tek pojavio.. e to je bila adrenalinska bomba koju je vredelo proziveti ;)

Imajte na pameti i cinjenicu da ce uskoro i polovljenje nagrade na kericima.. mozda ne bude nista.. a mozda bude svasta :D

Zasto mislite da nekoga zanima vasa rasprava?
Molim da se svi hitno upristojite u ovoj temi kao i celom podforumu inace cu poceti da zatvaram teme i nagradjujem pojedince.

Hvala na razumevanju.

Poslednja izmena:
Cenim da si ti jedan od onih ostecenih koje stalno neko potkrada na poolovima.. i da si ostecen dobijenom kolicinom kerica.. :D

A nikako da priznas da si barem duplo bolje prolazio nego sa ltc-om.. :d

Doge je po meni udarac za pamcenje.. naravno ne racunam terracoin kad se tek pojavio.. e to je bila adrenalinska bomba koju je vredelo proziveti ;)

Imajte na pameti i cinjenicu da ce uskoro i polovljenje nagrade na kericima.. mozda ne bude nista.. a mozda bude svasta :D
Verovatno nisi pratio na casu...
Jesam bolje prolazio ali jesam i potkradan. Nisu me potkradali stalno ali procenat je bio veliki. Odavno sam rekao da sam digao ruke od kerova. Mozda gresim sto se odricem extra zarade ali necu da kopam nesto i da ne znam koliko koliko cu iskopati. To je moj licni izbor, nista vise.

Ljudovi jel cenite da ce ovo da ide ispod 20 dolara pre 1. februara ili nece? Cisto onako neka slobodna procena?

Verovatno nisi pratio na casu...
Jesam bolje prolazio ali jesam i potkradan. Nisu me potkradali stalno ali procenat je bio veliki. Odavno sam rekao da sam digao ruke od kerova. Mozda gresim sto se odricem extra zarade ali necu da kopam nesto i da ne znam koliko koliko cu iskopati. To je moj licni izbor, nista vise.

ipak su živci najbitniji... :)
ja sam se malo duže zadržao na njima al ista priča, krene sve super na par prvih poolova koji su se pojavili (netcodepool, cryptopools...) i onda par dana utanji opasno. onda ovde od nekog (mislim baš risima) vidim za dogehouse i bude bomba, što neko reče maltene i više nego po kalkulatoru dobijam. i onda posle par dana ista priča, sajt im ne radi, za 6h dobijem 2500 a calc mi kaže tipa 40k dnevno itd itd...

evo i sad ista priča za neke mačke, prvi dan što sam kopao isplativost 4-5x u odnosu na LTC kako i treba da bude, danas vrtim 3-4h i dobijem nešto tipa 10k a treba 300k za ceo dan, pa ko koga tu... kad god pogledam dashboard vidim kako se šatro zaglavilo na nekom bloku od 200 300 700 1200%, dok posle u blocks tih megablokova nigde nema... dal kradu dal baguju dal šta rade al i ja se tad switchujem na nešto drugo, ne mogu da se nerviram i da mislim da vrtim u prazno

izgleda da ovi poolovi rade kao dileri, puste te par dana da se navučeš pa ti zavrnu slavinu :D

Cak i ako zavrcu, ako ti mesecno donesu vise od LTC-a, isplatili su se :)

Moje je mišljenje povodom trgovine između dva člana, gde jedan ima npr. dolare na btc-e, a drugi ima keš, da bi to realno trebalo da se menja glavu za glavu. Tačnije u zavisnosti kakva je situacija na menjačnici trenutno. Ako su crypto u padu i neko hoće da uleti brzo u priču i kupi btc-ltc što hitnije, u tom slučaju i prodavac dolara na menjačnici čini uslugu kupcu jer će ovaj brzo kupiti crypto po povoljnoj ceni, kao i ovaj njemu jer mu daje keš na ruke. Svi znamo koliko se brzo te smešne cifre od provizija, kojih se neki prilikom trgovine drže, lako obrnu, ali sve pod uslovom da u pravom momentu imaš prava sredstva za akciju, uprošteno rečeno da imaš dolare kada se betonira cena i očekuje se rast.

Morate malo imati i kolegijalnosti, svima nam je u cilju da trgovina zaživi mimo banaka zar ne? Zašto onda ne graditi najpošteniji mogući odnos i izbaciti banku iz priče, jer ako vas banke uhvate pod svoje je... ste ježa.

Slazem se :)

Ja cu jos jednom ponoviti shit coini su tu da se na njih izvuce krakotrajan profit, smanji divljacka porast diff-a na LTC, itd... ftc, dgc, sht, catz, itd... sve je to 100% isto ! kopate cekate pump dumpujete, *****i ce ostati u tome i puci, sya vas briga :)

Ono sto ja "mislim" je da je na gox-u preko 1000$ :) e sad dokle ce se zadrzati to je vec drugo pitanje..

Al me uheba gox sa tom razlikom cene od 200 dolara u odnosu na btc-e i bitstamp.. davno sam bio prodao najveci deo btc-a za 878 (ispostavilo se ubrzo da sam pozurio) i sad cekam kad ce da padne pa da kupim ispod te vrednosti..al to ce biti na svetog nikada s obzirom.kolko.Gox vestacki naduvava cenu u zadnjih 10 dana .hmm.. il da namestim ipak ponovo buy cenu ispod tih 878 i cekam taj 31. Famozni ..

pitanje za one koji se "igraju" na berzi...
i ja planiram da se malo zezam sa time, kupujem kad je jefitno, prodajem kad je skupo, nego me zanima jedna stvar...

da bi to radio, moram imati ltc-a ili love na nalogu, recimo na btc-e... da bi mogao da radim te transakcije, kupujem i prodajem, potrebno je da stalno na tom nalogu imam nesto ltc-a ili love...

e sad kao sto znamo, nije bezbedno drzati na duzi period lovu u menjacnici, kao sto nije ni na pool-u, mozda je malko bezbednije, al opet ne moze da se poredi sa time kao kad je lova u banci ili na kompu u offline novcaniku...

dakle kako resavate to? kako se igrati na berzi, kad moras onda u menjacnici drzati valutu, a tu nije sigurno?

Sva sredstva sa kojima se "igram" su na menjacnici dok traje rokada. Posle u wallet ili dzep, sve zavisi.

Moje igranje ne traje duze od par sati nikad.

Jeste sve to ali kad krenu menjacnice da baguju sa depositom to je uzas... Jos ako saljes gomilu novcica... Ko da radi stalno deposit - withdrawal...

pitanje za one koji se "igraju" na berzi...
i ja planiram da se malo zezam sa time, kupujem kad je jefitno, prodajem kad je skupo, nego me zanima jedna stvar...

da bi to radio, moram imati ltc-a ili love na nalogu, recimo na btc-e... da bi mogao da radim te transakcije, kupujem i prodajem, potrebno je da stalno na tom nalogu imam nesto ltc-a ili love...

e sad kao sto znamo, nije bezbedno drzati na duzi period lovu u menjacnici, kao sto nije ni na pool-u, mozda je malko bezbednije, al opet ne moze da se poredi sa time kao kad je lova u banci ili na kompu u offline novcaniku...

dakle kako resavate to? kako se igrati na berzi, kad moras onda u menjacnici drzati valutu, a tu nije sigurno?
A otkud ti to da nije sigurno drzati lovu u menjacnici?! Ja sa btce nikad nisam imao problema; i znam jos gomilu ljudi otprilike. U principu jedino za koga znam da je imao problema je kolega sajber ali smo ustanovili da ga je orobio neko domaci!

Sva sredstva sa kojima se "igram" su na menjacnici dok traje rokada. Posle u wallet ili dzep, sve zavisi.

Moje igranje ne traje duze od par sati nikad.

znaci moze iz walleta da se salje na primer na btc-e, a zatim nazad u taj isti wallet?

e pa kul onda ako je tako, samo sto ti treba vremena dok odradis tu celu proceduru, pa se mozda stanje na berzi i promeni, no bolje i tako, nego da stoje pare tamo :)

A otkud ti to da nije sigurno drzati lovu u menjacnici?! Ja sa btce nikad nisam imao problema; i znam jos gomilu ljudi otprilike. U principu jedino za koga znam da je imao problema je kolega sajber ali smo ustanovili da ga je orobio neko domaci!

pa upravo zbog svih tih prica o potkradanju, o kojima se pricalo ovde na forumu, na stranim forumima, a i na klipovima koje sam gledao u vezi svega ovoga na yt...
ako je sigurno, onda kul, voleo bi tamo stalno da mi stoje, tim pre sto nikad necu imati neki veliki iznos tamo, i time bio "zanimljiv" nekom...
imam dug i siguran password, kao i 2 step valification, to je valjda dovoljno majkumu, iako sam cuo da nije...

Poslednja izmena:
Opusti se i uzivaj! Mislim i auta kradu pa ne znaci da ce i tvoj ;)

Poslednja izmena:
čekam verifikaciju na bitstampu i zanima me, koliki je minimalni iznos koji se može poslati na wire? koliko ispadne provizije i sve to?

Opusti se i uzivaj! Mislim i auta kradu pa ne znaci da ce i tvoj ;)

Uhvati te paranoja, pogledas kroz prozor, auto ti je na mestu. Odes mirno da spavas s mislju da nema sanse to da te zakaci a ne vidis da ti ciga skinuo oluk :d

^^

Hahaha. Extra.

Nego ljudi sta je sa coinedup? Imam neku lovu tamo a sajta a i kad dodje ne mogu da se ulogujem.

čekam verifikaciju na bitstampu i zanima me, koliki je minimalni iznos koji se može poslati na wire? koliko ispadne provizije i sve to?

Pa ako čekaš mogao si i da pročitaš kod njih na sajtu :p
International withdrawals will be charged with 0.09% fee, minimum fee is $15.00 on Bitstamps end and may incur additional international bank fees. Minimum amount for international withdrawal is $50.00.

ja bi digao menjacnicu ali ne znam koji je najsigurniji metod, samo za nase ovde, da li da radim kao mcxnow sto je bila u visual basic-u?

OpenEx ima svoj source ovde.

^^

Hahaha. Extra.

Nego ljudi sta je sa coinedup? Imam neku lovu tamo a sajta a i kad dodje ne mogu da se ulogujem.

Verovatno navala zbog pomahnitalih mačaka. Oni i inače rade kao traktor, pod opterećenjem je totalni raspad.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno