Ja mislim da je taj odnos trenutno uslovljen dump-ovanjem koje GPU rudari rade razmenjujući svoje LTC za BTC i da kad krenu da rade ASIC-i i (ako) LTC preživi, odnos bi trebao da se ustabili na 1:4
Hahaha, huobi 66% :dPa ako je preziveo 2 godine, i dane kad skoro nije imao snagu mreze, sad uopste nema bojazni, definitivno sledi BTC (kad tad)
Inace zasto BTC raste, uskoro smo na 1K $ opet
https://twitter.com/oleganza/status/419584768322592768/photo/1
Debos koji ne zna da isti taj sajt ima google autentifikator, kao i potvrdu na mail za povlačenja sredstava...Ili ipak zna, ali naivnima prodaje priču![]()
Cek, a sta bi sa mailom koji ti posalju da kliknes na link u njemu za autorizaciju? To se nigde ne ukljucuje u podesavanjima naloga, to automatski rade..
Pa bas tako...nemoguce je to sto si napisao..propali bi da tako rade...kako su ti uopste skinute pare..valjda stoji u istoriji transakcija gde su prebacene?
nepostoji bolji rast od ovog! nema naglih skokova i padova, vec polako u vis ide..
Jos i ltc da povuce bar do 28-30 $ pa onda nastavi ka gore
Kako nije naglo, pa juče prekjuče je BTC bio 730 a danas 100$ skuplji?
^^
Meni ovo nesto ne pije vodu ako mu mail nije hakovan..pare nisu mogle biti prebacene..jel btc-e kod isto trazi mail verifikaciju? I drugo pisi btc-e supportu da ti daju gde je otisao taj kod..valjda imaju neki trag
Oni su mi rekli da kao je transfer aurorizovan sa mog gmail naloga ali te poruke nema ..da su mi poslali stigla bi mi notifikacija na android telefonu (svaki gmail koji mi stigne odmah imam notifikaciju na telefonu istog momenta) a nije mi stigla a i mail mi je zasticen sa google 2 way zastitom tj mora se kuca kod koji dobijes od googla smsom ako je druga ip adresa ,.znaci lazu..nisu ni autorizovali mailom.
Klasika. Koriste ljudi android, sede u kaficu i proveravaju naloge pa se posle cude sto ih neko opljacka.
Sto puta je do sada receno, logujte se samo od kuce, sa sigurnog racunara, preko kabla, nikako preko TW-a, ukljucite autentifikaciju i za btc-e i za gmail i nema zine.
Ja iskreno mislim da je tebi haknuo nalog neko ko te zna , kazes da si dobio potvrdu od njih da je adresa sa koje se pristupalo sa telekoma, preispitaj se gde si se i kod koga logovao, gde si pamtio passworde u browserima.... kome si davao telefon....itd
Gde ima ta opcija na btc-e? Ja je nigde ne nalazim..Izgleda da ni njemu nije na btc-e stiklirano da trazi autentifikaciju kada se rade transakcije.
International withdrawals will be charged with 0.09% fee, minimum fee is $15.00 on Bitstamps end and may incur additional international bank fees. Minimum amount for international withdrawal is $50.00.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari